Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ema ve antikdeniz ben de o kitabı okudum süper bir kitap dı. ema sana şiddetle tavsiye diyorum
EMA Allah razı olsun inş canım dualarımız kabul olsun inş.
Tavsiyene şiddetle uyacağım inş canım :) Ya ben ayşeyi çok merak ettim bugün en azından bağışlama günü olduğu için girerdi umarım iyidir
kocası hasta idi hala ondan giremedi bence. inş hasta filan değildir herşey yolundadır
Ayşemmmmm nerdesin ya![]()
KızlarMalesef tek çizgi
![]()
Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi
Sadece üzgünüm,çok üzgünüm
![]()
yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okudu
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyhan1984 2 tane okudu (listede yoktu ben ekledim)
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 310 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
merhaba kizlar bendede 2 tane yasin var okundu.eltim okudu Allah kabul etsin.
hayırlı akşamlar kızlar bende yenı katıldım aranıza.ya kızlar bişey sorcam ben geçen ay aşılama yaptırmıstım.yanı kasımın 24 unde aralık 9 dada hastalandım.ama doktorum adet gorebılırsın uzulme demişti.aklım karıstı.şöyle oldu 2 gun kanvardı yınede baya.ve 4 5 gndur berıde ara ara mıdem bulanıyor.ne dersınız bı kan testı yaptırsam mı olabılır mı geldı sonra bıttı ardan 2 gun geçtı dun tekrar kan geldı çok fazla değil ama
yanlış hatırlamıyosam bugun dr kontrolü vardı..inş hayırlı haberlerle gelir...
hayırlı akşamlar kızlar bende yenı katıldım aranıza.ya kızlar bişey sorcam ben geçen ay aşılama yaptırmıstım.yanı kasımın 24 unde aralık 9 dada hastalandım.ama doktorum adet gorebılırsın uzulme demişti.aklım karıstı.şöyle oldu 2 gun kanvardı yınede baya.ve 4 5 gndur berıde ara ara mıdem bulanıyor.ne dersınız bı kan testı yaptırsam mı olabılır mı geldı sonra bıttı ardan 2 gun geçtı dun tekrar kan geldı çok fazla değil ama
Merhaba
Herkesin günü ve her günü aydın olsun inşallah.
Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.
Sayfaların tamamını okuyamadığım için kişiye özel olarak birşeyler yazamıyorum.
Rahatsızlıkları olan herkese geçmiş olsun diyorum. İnşallah Yüce Rabbim bukadarcık gelip geçecek rahatsızlıklardan daha fazlasını vermesin hiçkimselere.
Her zaman olduğu gibi yine dertlilere deva, hastalara şifa ihsan etsin inşallah.
Bebek bekleyenleri sağlıkla bir avazda inşallah en kolayından doğumlar versin ve tabi ki bir yandan da inşallah hepinizden hayırlı yeni bebek müjdeleri gelsin.
Perlanore ve Seyyan;
İnşallah en kısa zamanda tanışmayı ben de çok arzu ederim sizlerle.
Ayrı ayrı yerlerde olanlarınız için de aslında hiçbirimiz için çok üzülmeye gerek yok. Çünkü önemli olan gönüller bir olsun, öyle değil mi? Zaten bu sayfalardaki her bir satır olabilecek en güzel gönül birlikteliklerinin bir eseri değil mi? Önemli olan da bu işte. Yoksa böyle yürekten birliktelikler olmadıktan sonra, cismen bir arada olmanın hiç bir anlamı da kalmıyor zaten.
Ama inşallah ileriki bir zamanda, bir gün tüm şehirlere ortada bir yerde de buluşabiliriz bakarsınız. Neden olmasın? Eğer istersek ve manilerimiz olmazsa, kısmet olursa olur tabi ki.
Haa, ama benim eğer ömrüm olursa, o günlere sağ salim çıkarsam; gönlümden geçen ise, hepinizin bebekleri dünyaya geldiğinde Türkiye'nin bir ucunda bile olsanız, şartlarım ve müsaitliğim el verirse mutlaka gelip hem sizi yanaklarınızdan öpmek, hem de bebeklerinizi bir defa da olsa koklamak. İnşallah o günleri de göreceğiz Allah'ın izniyle diye umut ve temennilerimizi hiç yitirmemek lazım. Ötesi Mevlam neylerse güzel eyler, zaten Allah'a şükür ki yaşlarınız daha çok genç olmasına rağmen hepinizde bu teslimiyet ve inanç var ve eksilmesin artsın diyorum inşallah.
Ayşe Hanım;
Benim 4 Yasinimi de okundu olarak değiştirebilirsiniz.
Hepimizin dualarını en makbulünden ve haklarınızda en hayırlısından kabul etsin inşallah Yüce Rabbim, O na yakarışlarımızı hiç karşılıksız bırakır mı? Ne mümkün. Her bir halimizden binlerce, milyonlarca, milyarlarca hamd ve şükürler olsun O'na.
Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın inşallah.Öpüyorum hepinizi. Sevgimle
Öyle mi doktor kontrolü olduğunu bilmiyordum kötü bişey olmasın da.Siz nasılsınız canım :)
KızlarMalesef tek çizgi
![]()
Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi
Sadece üzgünüm,çok üzgünüm
[/QUcanım inan bende çok üzüldüm senin adına.ne kadar üzülme desemde biliyorum ki etkisi olmayacak.birkaç günün böyle geçecek.tesellisi yok bu yaşadıklarımızın.ama güçlü olman gerekir..ümit etmek güzel şey ...herzaman yanındayız.dualarımız seninle.seni seviyoruz.Allah gönül ferahlığı versin tez zamanda .inş.birdahaki sefere...
belaların 1.kat semaya indigi Safer ayındayız. ilk gecesi bu gece Peygamberımız bugün ölüm hastalıgına tutulmuştur.
Safer ayında levhi mahfuz'dan 1.kat semaya 320.000 bela inmektedir.Bu ayda hergün 100 defa
'LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM'
tesbihatını çeken en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kulun üzerinden kaldırılır..