- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
anlatcam die söz vermiştim unutum.
ya biz geçen hafta doktora gittik.. bende bişey çıkmadı eşimi istedi doktor.neyse test yaptılar bana da rahim filmi çekilcekti. rahim filmine gitmeden 1 saat önce eşimin sonuçlarını aldık. maalesef sorun onda çıktı spermleri düşük dedi..
tedavi yapsak bi sonuca varamayız dediler. tüp bebek yaparız dediler. aşılama bile tutmayabilirmiş düşün...bizde sorun kimde belli olduğu için rahim filminden vazgeçtik doktorda onayladı...
eşimin morali çok bozuldu zor konuşuyodu. bende öylesine görümceme rahim filminden kurtuldum dedim eşimde duydu. ama kötü niyetim yoktu..
tam 4 gün benle konuşmadı... şimdi biri çocuktan bahsetse bana bi daha çocuk demeyin diyor. o kadar zor bir durumki.
ben düşünüyorum ki başka hastanelere gidelim araştıralım ama eşime diyemiyorum korkuyorum benden nefret eder daha konuşmaz benle
Yani elim kolum bağlı duadan başka yapabileceğim şey yok...
canım öncelikle geçmiş olsun.bu süreç biraz sabır ister.o yüzden eşine sabır la ve sevgiyle yaklaşmalısın.eminim oda bu şoku atlattıktan sonra fikri değişecektir.ama burda sana çok görev düşüyor.eşler birbirine asla sorun sende yada bende gibi söylemlerde bulunmamalı.seninde zaten iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.eşlerin birbirine yaklaşımı çok önemli.sende merak etme.erkekler böyle sorunlarla karşılaştığında bizler kadar olgunlukla karşılayamaz.aslında sorun diye birşey yok.Allah bir sebep yaratmıştır.ama olması içinde güzel sebepler yaratacaktır.sakın moralini bozma.eşinin üstünede bu günlerde fazla gitme.zaman geçtikçe oda idrak edip senin kötü niyetle söylemediğini anlayacaktır canım.böyle şeyler yaşanabilir.canını sıkma.nacizane fikirlerimi yazmak istedim.herşey gönlünce olsun.