Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canın genel olarak anlatayım sen onu kendine göre uydur. adetinin ilk gününden itibaren 10 gün geçsin öyle yapmaya başla. zaten sonraki 10 gün içinde mutlaka çift çizgiyi görürsün. önerilen günaşırı ama esas olan ne zaman müsaitseniz olur.24 saat vakti var. ertelemeye kalmamanız lazım.testi belli saatte yapıyosun. zaten kargo gelince içini okursun

nedir bu cektiğimiz ya bebek bi gelsin doğar doğmaz bana cektirdikleri için poposunu ısırcamm:):)

Konulara bakarken konunuzu gordum..Cok sukur benım evladım var..

Sizede yazmadan geçemedim..

Dilerim rabbımden bu konuda yazan her bırınızın tek tek hamıle haberlerını ,dogum haberlerını ,bebeklerının saglık haberlerınız okuruz..

Rabbım hepınızın duasını kabul etsın amınn

saol canım allah razı olsun sizlerden çok iiyisiniz ben yeni evliyim tekirdaga gelin geldim hiç kimse tanıdıgım yok esim memur tayini buraya cıktı.vala sizi buldum .o aglamalar bendede var çok kotu ınan namzlarımda hep sizlerede dua ediyorumm

Cümlemizden canım.Aynen canım aynen,benimde arkadaşım yok burda,patlıyorum sıkıntıdan.Bi bebeğim olsa sağlıkla,tüm şikayetlerim geçecek,onla doldururum vaktimi,e oda olmayınca hepten sinir stres küpüne döndüm :19: Acıyan eşime acısın artık :1:

Ne kadarlık evlisin,baştan beri mi istiyorsunuz.Canım Allah dualarını kabul etsin,inşaallah sanada sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder :49:

canım ben ıyiyim hamdolsun..inş bebiş vardr

Canım sen yarın gidecektin değil mi doktora,Ayşem ya Allah rast getirsin kuzum,inşaallah herşey yolunda gider.Amin canım,var mı sence ya,geç döllenme falan olabilir mi ki :26:

Son düzenleme:
Bende aliyim bari canım ya.Şu ateş ölçmeyide ovulasyonuda anlamadım hiç.Alınca sorar başınızı ağrıtırım artık nasıl yapılıyo diye :26:

bence de alın. acaba bugün mü şu gün mü derdi olmuyo. kafanız rahat oluyo. hem ucuz bişi. eczanelerde yok bu arada. eczacı sipariş üzerine getirtiyo pahalıya satıyo. tanesi 0,75 kuruşa denk geldi. eczanede 3 tl.

olurr arıyayıım bakiim yapacakmıyım bilmiyom maa

niye kız, çocuk istiyosan çok bişi değil bu. ayıp değil günah değil sonuçta. ben numarayı vereyim gerisi size kalmış bişi. bi arkadaş net üzerinden almış tavsiye etti falan deyin. daha hızlı yaparlar işinizi.
serkan erdur:::: 0232 388 73 74

canım aldığım yerin telefon numarası var istersen vereyim. daha kolay sipariş verirsin.

Canım banada mesaj atar mısın numarayı,daha önce almadım hiç ordan;bide link atar mısın.Kaç günde geliyo :12:

Konulara bakarken konunuzu gordum..Cok sukur benım evladım var..

Sizede yazmadan geçemedim..

Dilerim rabbımden bu konuda yazan her bırınızın tek tek hamıle haberlerını ,dogum haberlerını ,bebeklerının saglık haberlerınız okuruz..

Rabbım hepınızın duasını kabul etsın amınn

Allah razı olsun,Rabbim evladına uzun hayırlı ömürler versin,yuvanızdan huzur eksik olmasın :16:

Zor bir imtihandayız,annesin sen;dualarının kabul olacağına inanıyorum,lütfen eksik etme dualarından,çok çaresiz hissediyorum kendimi :43:

Ben cıkyorum..rabbime emanetsiniz:54:

Canım Allah'a emanet ol :38:

bence de alın. acaba bugün mü şu gün mü derdi olmuyo. kafanız rahat oluyo. hem ucuz bişi. eczanelerde yok bu arada. eczacı sipariş üzerine getirtiyo pahalıya satıyo. tanesi 0,75 kuruşa denk geldi. eczanede 3 tl.

İnşaallah alıcam,bide öyle deneyelim :24:

kız ozaman internetten almıım eczanede varmı ki esim alsınnnn

bu arada kargoyada para vermiyosunuz. kendimi şirket elemanı gibi hissettim:)

Cümlemizden canım.Aynen canım aynen,benimde arkadaşım yok burda,patlıyorum sıkıntıdan.Bi bebeğim olsa sağlıkla,tüm şikayetlerim geçecek,onla doldururum vaktimi,e oda olmayınca hepten sinir stres küpüne döndüm :19: Acıyan eşime acısın artık :1:

Ne kadarlık evlisin,baştan beri mi istiyorsunuz.Canım Allah dualarını kabul etsin,inşaallah sanada sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder :49:
ben 6.5 aylık bastan beri istemiyoruz 3 ay istemedik sonra dedimki herif hele bi yapalım olmuyodur belki harbi olmıuyomuss::):))):)::):)

Canım sen yarın gidecektin değil mi doktora,Ayşem ya Allah rast getirsin kuzum,inşaallah herşey yolunda gider.Amin canım,var mı sence ya,geç döllenme falan olabilir mi ki :26:

ben 6.5 aylık bastan beri istemiyoruz 3 ay istemedik sonra dedimki herif hele bi yapalım olmuyodur belki harbi olmıuyomuss::):))):)::):)

her eczanede yok. olanlarda pahalıya satıyo zatn ertesi gün eline geçiyo kargo.19 tlye 26 test aldım kargo parası da vermedim. eczanede tanesi 3 tl. 6 tane parasına 26 tane alırsınız. tabi siz bilirsiniz:) hepsi bi tarafa kafanız rahat oluyo. denk geldi gün gelmedimi diye düşünmüyosunuz.

Haha gülsek mi ağlasak mı durumu oldu :23:

Şimdi dertleşiyoruz ya hani,inşaallah bebeklerimizi büyütürken yapacağımız muhabbetlere de sıra gelir en yakın zamanda :emir_bebek: :emir_bebek:

Haha gülsek mi ağlasak mı durumu oldu :23:

Şimdi dertleşiyoruz ya hani,inşaallah bebeklerimizi büyütürken yapacağımız muhabbetlere de sıra gelir en yakın zamanda :emir_bebek: :emir_bebek:

allahımmmm insallah olmasa da nappalım rabbiim bilir herşeyin en iyisinii .vala bazen guluyom aglıyom kafayı yediim işte:):)

her eczanede yok. olanlarda pahalıya satıyo zatn ertesi gün eline geçiyo kargo.19 tlye 26 test aldım kargo parası da vermedim. eczanede tanesi 3 tl. 6 tane parasına 26 tane alırsınız. tabi siz bilirsiniz:) hepsi bi tarafa kafanız rahat oluyo. denk geldi gün gelmedimi diye düşünmüyosunuz.

kız nasıl hepsinde olmuyo bu super marketmi eczane eczanedir sorsun yine bi esşim olmasa burdan alırız naapalımm:(

kız nasıl hepsinde olmuyo bu super marketmi eczane eczanedir sorsun yine bi esşim olmasa burdan alırız naapalımm:(

ben k.kalede yaşıyorum. bulamadım burda. eczacı dediki sadece sipariş üzerine getirtiliyo onlar dedi. arkadaşım en az 10 tane test alması lazım kocanın o da 30 tl eder. bu fiyata alırım dersen al. bugunlük için 1 tane alın eczanede varsa. yarınada netten gelir zaten

ben k.kalede yaşıyorum. bulamadım burda. eczacı dediki sadece sipariş üzerine getirtiliyo onlar dedi. arkadaşım en az 10 tane test alması lazım kocanın o da 30 tl eder. bu fiyata alırım dersen al. bugunlük için 1 tane alın eczanede varsa. yarınada netten gelir zaten

ben hergunmu kullanıcam onu neye bakıcam o ne işe yarıyokii

ben hergunmu kullanıcam onu neye bakıcam o ne işe yarıyokii

kız ukarda anlattım ya. adetin başladıktan 10 gün sonra yapmaya başlıyosun. idrarla yapılan bi test. zaten testin içinde hangi saatler arasında yapman gerektiği , nasıl yapılacağı yazılı. sen testi al eline gerisi kolay. ama en az 10 tane test alman lazım. çünkü günü belli olmuyo bunun.

kız ukarda anlattım ya. adetin başladıktan 10 gün sonra yapmaya başlıyosun. idrarla yapılan bi test. zaten testin içinde hangi saatler arasında yapman gerektiği , nasıl yapılacağı yazılı. sen testi al eline gerisi kolay. ama en az 10 tane test alman lazım. çünkü günü belli olmuyo bunun.
idrarla oldugunu gormemişim pardon off bee ya ugrasmadan gelse bebeişşler:):)ne ii olurdu

Canım sağolasın bilmiyordum borçlu olduğumu...
.
internetten bakıp yaparım bugün adet oldum adetim bitince yapsam sorun çıkmaz herhalde....
.
iyiki dün hemen okumuşum dualarımı..Rabbim dualarımızı kabul etsinnnn...
.
kızlar tefriciyeyi adetliyken okuyabiliyormuyuz???

eğer okuyabiliyorsak tefriciye okuyan (adı aklıma gelmedi)ve son 400 tane kalan arkadaş vardı yardım edebilirim.....acele cevap....

olur cnm adetin bitince yaparsın secdeni inş.. tefrıcıfe hakkında net bı bılgım yok cnm

Back
X