• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben 33 yaşındayım canım.yani uzun uzadıya anlatmıyayım.denedik.4 kez tüp bebek ama olmadı.hayırlısı.tabiki çok zor şeyler yaşayan bilir.ama senin böyle kederlenecek kadar üzülmen inan çok erken.elbette istersin anne olmayı herkes gibi.öyleki daha yaşında küçük yenide evlisin. o yüzden bu kadar kafana takmamalısın.olmuyor benim demen için çok erken.olacaktır inşaallah.üzülme tatlım.

valla abla inşallah ben bide tek basımayım kimim kimsem yok gurbete gittiim gelin stres sıkıntı aglıyorum sızlıyorum ama içime atıyorum korktugum şey hiç olmuycakmı rabbim beni çocugumun olmamasıyla mı sınıycakk çok korkuyorum allahıma dua ediyorum evlatla sınama bizleri die:(

abla doktora bile gitiik 23 yasındayım doktor muayne etti çok erken dedii hiç birşeyin yok sen çok streslisin dedii bu stresle cocuk gelmek istemez dedii ya naapcagımı bilmiyorumm her ay husrann:(adetlerim duzenli rabbim sınıyo beni herkes baskı yapıyo çocuk yapın dieee

bu stres neymiş böyleee...stresli olduğum oldu olmadığım oldu bende 3 yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için ..zamanda öyle bir geçiiyor kii ...ha şu ay oldu ha şu ay hamilemiyim derkenn günler geçtii gittii evliliğindende bişeyy anlamıyorsun kafa hepp başka yerde...zaman zaman sinir bozucuu laflarr..neyse demem o kii senin yaşadıklarını burdaki arkadaşların hepsi yaşadı...ve zaman zaman hislerinii kontrol etmekte zorlanıyor emin ol...hakkımızda hayırlısıı böylemişş...yaşanmasıı gerekenlerii bazen engel olamıyoruz allahın takdirii...sakin ol daha düşünmüyoruz demek en güzeliii...sen yinede çabanı göster...doktor bişey yok dediysee.. yumurtlamalarını takip et.sana gayet ii anlattıı.arkadaş..anlamakta zorlanıyorsan nette araştırr..anlaman daha kolay olur...genelde yumurtlama 14. derler herkeste farklı olabiliyor her ayy birbirini tutmayabiliyor..2 gün öncesi o gün 2 gün sonrası ilişki olursa daha ii umarım bu şekilde yakalarsın ...diğertestleri ben denemedim denesem mmii diye düşünüyorum.....gerçii bu zamana kadar hiiç yakalayamadımm bizede sorun yok denildii ama..olacağı varsa oluyor 1 ayda olan var 1 yıl sonra olan var...hamile kalda nasıl kalırsan kall herşeyin zamanı var belkidee inşallahh hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz...

valla bilmiyorum hep rıyaarımda cocugumoldugunu goruyorum bana işkence gibi geliyoo hiç test yapmadım adet oldummu anlıyorum olmadıgını ne kadar dogru bilemem ama benm kayınvalidem hem adet oluyomus hemde hamileymiş her ay resmen adet oluyomuss

böyle istisnalarda varr bende çevremden duydummm kadın heray oluyomuşş karın ağrısına gidiyor doktora 5 aylık hamileymişşş...herşey allahtann kimii anlamaz bizlerde her ayy belirtii arıyoruzzz...hamilemiyiz diyeee...sabır allahım sabırr....

ya birde dktor bana sen karnının ustune yatıcan dedi muayneden sonra ben altıma yastık koyup ayaklarım havada o şekilde yapıyodumm
karnının üstüne yatıldığınıda senden duydum canım genelde yastığı belinin altına koyup ayakları havaya dikenleri duydum ki hamiş olanda oldu...

bu stres neymiş böyleee...stresli olduğum oldu olmadığım oldu bende 3 yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için ..zamanda öyle bir geçiiyor kii ...ha şu ay oldu ha şu ay hamilemiyim derkenn günler geçtii gittii evliliğindende bişeyy anlamıyorsun kafa hepp başka yerde...zaman zaman sinir bozucuu laflarr..neyse demem o kii senin yaşadıklarını burdaki arkadaşların hepsi yaşadı...ve zaman zaman hislerinii kontrol etmekte zorlanıyor emin ol...hakkımızda hayırlısıı böylemişş...yaşanmasıı gerekenlerii bazen engel olamıyoruz allahın takdirii...sakin ol daha düşünmüyoruz demek en güzeliii...sen yinede çabanı göster...doktor bişey yok dediysee.. yumurtlamalarını takip et.sana gayet ii anlattıı.arkadaş..anlamakta zorlanıyorsan nette araştırr..anlaman daha kolay olur...genelde yumurtlama 14. derler herkeste farklı olabiliyor her ayy birbirini tutmayabiliyor..2 gün öncesi o gün 2 gün sonrası ilişki olursa daha ii umarım bu şekilde yakalarsın ...diğertestleri ben denemedim denesem mmii diye düşünüyorum.....gerçii bu zamana kadar hiiç yakalayamadımm bizede sorun yok denildii ama..olacağı varsa oluyor 1 ayda olan var 1 yıl sonra olan var...hamile kalda nasıl kalırsan kall herşeyin zamanı var belkidee inşallahh hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz...

böyle istisnalarda varr bende çevremden duydummm kadın heray oluyomuşş karın ağrısına gidiyor doktora 5 aylık hamileymişşş...herşey allahtann kimii anlamaz bizlerde her ayy belirtii arıyoruzzz...hamilemiyiz diyeee...sabır allahım sabırr....

canım ya nasılsın sen iyimisin.

kızlarr nasılsınız yazılarınızııı hep okuyorum ..takip etmeye çalışıyorumm..:))herşey gönlümüzce olsunn dileğiyle...

ayşecim karşılaşamayız diye şimdii yazmak istedimm...dualarımız seninlee...allah çabalarını boşa çıkarmasınn.inşallahh..önemli olan beklemsii onun içinn rahat oll canım...tüp bebek yaptıranlar bilirr o 12 günn geçmiyorduuu sankii...sen bizim gibi yapma...

eslemcimm inşallah ii haberleriniide alırıızz canımmm...bu kadar gecikmiyordu dimii seninn...hamişşsinndir belkii...

karnının üstüne yatıldığınıda senden duydum canım genelde yastığı belinin altına koyup ayakları havaya dikenleri duydum ki hamiş olanda oldu...

inan bende ilk defa duydum sasırdım dediki bana herkesin göz rengi farklı dimi dedi seninde rahim yapın farklı karnının ustune yat ben dedimki hemde ozele gitiim çok met edilen doktor var burda dedimki ben ayaklarımı dikiyorum hayır ole bişey yok dedii bilmiyom çok sasırdım sizde ole deneyin bi belki ole olursunuz:)

canım yarın senin için önemli birgün.gündüz giremedim şimdi yazabiliyorum.dualarımız,yüreğimiz seninle.umarım herşey gönlünce olur.ne olur rahat olmaya çalış.Allahım inş.hayırlı haberlerini alırız.senide hamişlerin arasına yazarız.

valla ilacmı kullansam kafam gusel olsun herşeyi unutayım istiyorum herşeyi :(:(:(

canım ya nasılsın sen iyimisin.

iii canımm senn....iiii diyelim ii olalımm...ara ara bunalımlara girsemde...:)

bu arada bursada bir aktarr var diyordum ya benn sözüm herkese...bizimkiler alıp bana gönderiyorlarr bi kaç gün içinde elime ulaşırkartıı varmışş size burdan yazarım ismi cisminii bursalılar daha rahat temin eder...denicemm olumlu olumsuz sonucuu burda yazrımm...

bu arad kim hamile kalıyosa nasıl hamile kaldığınııdaa yazsın lütfenn ..bize bir ışık olurr....herşey sebepp denemeye değer...hala benim doktor aramadıı kızdım aramıyorummm....parayı aldılarr tabiii...

Son düzenleme:
iii canımm senn....iiii diyelim ii olalımm...ara ara bunalımlara girsemde...:)

bu arada bursada bir katar var diyordum ya benn sözüm herkese...bizimkiler alıp bana gönderiyorlarr bi kaç gün içinde elime ulaşırkartıı varmışş size burdan yazarım ismi cisminii bursalılar daha rahat temin eder...denicemm olumlu olumsuz sonucuu burda yazrımm...

bu arad kim hamile kalıyosa nasıl hamile kaldığınııdaa yazsın lütfenn ..bize bir ışık olurr....herşey sebepp denemeye değer...hala benim doktor aramadıı kızdım aramıyorummm....parayı aldılarr tabiii...

bende iyiyim caım çok şükür.evet araa sıra bunalım oluyor bizlerde.kolay değil yaşadıklarımız.katar hakkında merakla beklicem yazdıklarını.eee insan ne duysa deniyor böyle durumlarda.bende çok şey denedim.şifa nereden gelir bilinmez tabiki.Allah bizlerin ümit ve çabalarını boşa çıkarmasın inş.sende bi dene bakalım.inş sebep olur da duyarız hamiş haberini burdan.inşaallah Ya Rabbim inşaalah.

bende iyiyim caım çok şükür.evet araa sıra bunalım oluyor bizlerde.kolay değil yaşadıklarımız.katar hakkında merakla beklicem yazdıklarını.eee insan ne duysa deniyor böyle durumlarda.bende çok şey denedim.şifa nereden gelir bilinmez tabiki.Allah bizlerin ümit ve çabalarını boşa çıkarmasın inş.sende bi dene bakalım.inş sebep olur da duyarız hamiş haberini burdan.inşaallah Ya Rabbim inşaalah.

katar neymiş? ilk defa duydum bi tedavi biçimimi

valla ilacmı kullansam kafam gusel olsun herşeyi unutayım istiyorum herşeyi :(:(:(

zaman zaman bende bu konuda doktora gitmeyi düşündümm...sonuçta herşey senin elinde ...farklı düşün yaşın genç senen dolmamış....takibini yapp...kulağını tıkaa.....benn sinirimi bozan insanlardan uzaklaştımmm ....aramıyorum sormuyorum....her ay mı sorulur bir soru yaa....onun için sende önleminii all ...seninn bebek için uğraştığınıı kimse bilmesin bencede çok yeniii sen rahat olursunn....yalnızlığa gelince daha önce bulunduğum yerde iç içeydik kolu komşuu derken sıkılmıyordum ama..insanların bir bebek beklentisii vardıı her fırsatta sana gönderme yapılıyor falan filan ...senden sonra evlenenler hamile kalınca bizde bişey yokkk...söylemesende durum ortada....neyseki eşimin tayinii oldu ankardayım şimdi..burda da aşırıı canım sıkılıyor kimse yokk komşuluk yokk..tam tersii bir hayat...gurbette olmak çok zor...çocuk olur diye işede giremedim ....zamanla alışıyorsunn...zamanında yapmam gerekenlerii yapmayıı hep ertelediklerimii şimdii yapmaya çalışıyorumm...sende öyle yapp yanii bol bol dua ett..nasıl ne şekilde yapabiliyorsan...rabbim bize kendinii hatırlatıyor bu şekilde ....

zaman zaman bende bu konuda doktora gitmeyi düşündümm...sonuçta herşey senin elinde ...farklı düşün yaşın genç senen dolmamış....takibini yapp...kulağını tıkaa.....benn sinirimi bozan insanlardan uzaklaştımmm ....aramıyorum sormuyorum....her ay mı sorulur bir soru yaa....onun için sende önleminii all ...seninn bebek için uğraştığınıı kimse bilmesin bencede çok yeniii sen rahat olursunn....yalnızlığa gelince daha önce bulunduğum yerde iç içeydik kolu komşuu derken sıkılmıyordum ama..insanların bir bebek beklentisii vardıı her fırsatta sana gönderme yapılıyor falan filan ...senden sonra evlenenler hamile kalınca bizde bişey yokkk...söylemesende durum ortada....neyseki eşimin tayinii oldu ankardayım şimdi..burda da aşırıı canım sıkılıyor kimse yokk komşuluk yokk..tam tersii bir hayat...gurbette olmak çok zor...çocuk olur diye işede giremedim ....zamanla alışıyorsunn...zamanında yapmam gerekenlerii yapmayıı hep ertelediklerimii şimdii yapmaya çalışıyorumm...sende öyle yapp yanii bol bol dua ett..nasıl ne şekilde yapabiliyorsan...rabbim bize kendinii hatırlatıyor bu şekilde ....

canım ben çıkıyorum.sonra görüşürüz.kendine iyi bak.Allaha emanet ol.

aynen çocuk doğuranlar kolay otuyolar ama hiç düşünmüyolar ya olmıuyosa esinin işi ne abla

evet saolun yonlendiriyolar ama insan neden demekten kendini alamıyor rabbim neyler neylerse guzel eyler kimsenin hamile olmasına sevinemiyorumm çok kotu bi durum sabır allah yardımcın olsun yasın kaç abla nie olmuyokii asılama falan tup bebek denedinmi

sen kendinde misin ya? yaşın 23, evleneli 6,5 ay olmuş daha 3-5 aydır çocuk düşünüyorsun ve başkası hamile olunca sevinemiyorsun öyle mi? kusura bakma ama senin bu yazdıklarını normal karşılayamam. burda kaç yıldır çocuğu olmayan hanımlar. dünyada bi sen mi bu durumdasın sanıyosun? sen böyle düşündüğün sürece Allah bilir ya daha da uzar bu zamanın.
diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem. bu sadece benim görüşüm ve yorumum.........

sen kendinde misin ya? yaşın 23, evleneli 6,5 ay olmuş daha 3-5 aydır çocuk düşünüyorsun ve başkası hamile olunca sevinemiyorsun öyle mi? kusura bakma ama senin bu yazdıklarını normal karşılayamam. burda kaç yıldır çocuğu olmayan hanımlar. dünyada bi sen mi bu durumdasın sanıyosun? sen böyle düşündüğün sürece Allah bilir ya daha da uzar bu zamanın.
diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem. bu sadece benim görüşüm ve yorumum.........[/QUOT ben neden sevinemiyorum biliyomsun hepside benden sonra evlendiii!!!

hepsi benden sonra evlendi arkadasım ve br aya hepsi hamile nasıl uzulmem yaa

çocuk doğurma yarışı mı yapıyosunuz? ona veren de allah sana bana vermeyen de allah. bi bak şu topiğe senden küçük var mı, senden daha az evliliği olan var mı. ve senin gibi yazan var mı. ne bekliyosun? çocuk istiyosun daha hiç bişi bilmiyosun. o kadar çocuk istiyorsan önce netten araştır bi. kusura bakma ama daha buğün ilk günün ve sitemin biri bin para. bu topikte insanlar çocuk için dua ediyo. keşke dualara katılma gibi bi niyetin olsaydı demek istiyorum ama malum sen çocuğu olan birini görünce üzülüyormuşsun. tepkimi sert bulabilirsiniz. ama bu konuda daha farklı düşünemem.
biz de iç geçirdik keşke bizimde olsaydı diye. demedik sanma. ama başkası hamile diye de üzüleni görmedik.
......

Back
X