Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende katılmak istiyorum
bende geldim kızlar aranıza.bende kendımden bahsedeyım hemen kısa.yaklaşık 1 yıldır bebek ıcn tedavı goruyruz eşimde de bende de sorun olmamasınıa karşın hala olmadı 2 ay önce aşılama yaptırdım ılkını ama olmadı şimdide beklemedeyım 2 ciye kadar bıraz zaman verdım kendıme yanı hemen duşunmedım 2 aşılamayı
hoşgeldin aramıza.ne güzel ki her geçen gün çoğalıyoruz.kendinden bahsedermisin biraz.
seyyan hanım her cuma yasin okuycaz ama nasıl olcak anlamadım yeniyimde
tabi 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu sene tedaviye başladık doktorum ya tüpbebek yada aşılama yapmamızı söyledi yaşım 20 nasıl olucak bilmiyorum
Seyyancığım İyigeceler nasılsın canımYa kusuruma bakma gerçekten gündüzleri işte olunca müsait olamadım seni aramak için
.Eğer uygunsan yarın konuşuruz tatil yarın banada
![]()
iyigeceler canım.iyiyim çok şükür sen nasılsın.estağfurullah kusur olurmu.tabi ben her zaman müsaitim.
Allah iyilik versin canım.Allah razı olsun bende iyiyim ne olsun canım hayat mücadelesine devam.Sağol canım görüşürüz inşallah.Arkadaşlarında dediği gibi Candan Ablada gelir inşallah, görüşelim en kısa zamandakar yağmadığı müddetçe yağmur yağsada olur
.Kar yağınca malum yollar tehlikeli canım:18:
![]()
evet en kısa zamanda görüşürüz inş.bu gün mudanyay geldim.ama durmadım annemi bırakıp döndüm.inş tanışırsak ben sık sık geliyorum.
Aaa öylemi ne güzel doğru ya annen vardı MudanyadaHavada çok soğudu bugünlerde dün görmeliydin gerçi sizin oralarda çok soğuktur şimdi:18:İnşallah tanışalımda banada beklerim arkadaşlarla
![]()
evet canı burasıda çok soğuk.karlı.inş.canım tanışalımda bi.
Sizin oralarıda ben çok severim Bursanın tarih kokan yerleri, çok hoşuma gidiyor oralarİyigeceler canım görüşmek üzere
![]()