Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aysem aysem benim guzel aysem...ben 2 yasinimi 1meryem suresini.ya varisi.ayet el kursiyide okudum.110 tane meryaem suresinden once okumustum bisey olmaz heralde fazlalik..Allah kabul etsin

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

eee soğru sonuç verdimi kuzum
yane bilim umutlanmakta istemiyom ama 2 gündür sıyırcam bebelik belirtilerine bak bak

bide aşırı akıntım var:26:

vallahi tatlım ben hamile kaldığım zaman aşırı akıntı olmuştu hatta herdefasında adet oldum sanıp lavaboya gidiyordumm ..eger günün bir gün bile şaşmıyorsa kesin hamilesinnn çünküüü 2 günn geçmişşş yaani:)))ablam karbonatı yapmıştıı doğru çıkmıştı sonuçç

Selamm güzel hatunlarrrr

kızlar hamileymişimmmmmmmmm

akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyu :53: inanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Selamm güzel hatunlarrrr

akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyu :53: inanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..

ne mutlu canımm gozunn aydın bizede dua ettt belirtilerin varmıydıı adetinmi gecikti

Selamm güzel hatunlarrrr

:46::46::46::46::46::46: TANDORA ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM
RABBİME BİNLERCEKEZ SUKURLER OLSUN
RABBİM HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT ETSİN İNŞ.
:64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selamm güzel hatunlarrrr

akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyu :53: Inanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı

ya bu cok guzel bı haber ..
Tedavimi oluyodun canım

ne mutlu canımm gozunn aydın bizede dua ettt belirtilerin varmıydıı adetinmi gecikti

çok sağol canım 5 yıl bekledik sonunda kendiliğinden geldi elhamdülillah..

adetim hep gecikirdi ama son 7 aydır çok düzenli oluyordum bu ayda 10 gün geçti ama benim hiç umrumda olmadı yine gecikti düşüncesiyle..

yola çıkmam gerekiyordu bir kaçgün sonra dedim garanti olsun test yapayım öle yaptım pozitif çıktı :)

şimdiki belirtilerim çarpıntı var biraz adet olacakmış gibi ağrı var akıntım var zaten bu haftalarda bunlar normalmiş..

Rabbim sanada nasip etsin tüm isteyenlere hayırlı zamanda...

ben çok dua ettim hakkımızda hayırlı olan ne ise önce o olsun dedim. buymuş demekki..

:46::46::46::46::46::46: TANDORA ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM
RABBİME BİNLERCEKEZ SUKURLER OLSUN
RABBİM HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT ETSİN İNŞ.
:64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya bu cok guzel bı haber ..
Tedavimi oluyodun canım

Ayşemm canım benimm çok teşekkürler..

yok canım hiçbişey yapmadık bu ay klomen,metformin,ateş ölçme hiç bişey :)

nasıl oldu bende anlamadım :1:

Selamm güzel hatunlarrrr

bebişşşşş bebişşşş hoşgeldinnnnn:))))):nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşşş...

Tondora ya cnm cok sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin İns.
Ay ya srayi karistirdim heyecandan :111: Allah im once hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Yehuuuuuuuu bir bebis daha geliyor. Bu arada ben duaya basladigimda ilk sana okumaya baslamistim nedense asiri sevindirik oldum ben yaaaaa. Heyecandam kalbim carpi okuyunca. :71: bunlar sana ay cnm cok sevindim.
Az evvel ezan okunrken gene dua ettim uzerine bir baktim hamis var. Dunde turbeye gidil etmstim dua.
İnaniyorum ben hepinizin sirayla hayirla saglikla bebisi olcak inaniyorum cok hissediyorum boyle olcak diye. Heyecanlandim yahuuuuuu :111:

bebişşşşş bebişşşş hoşgeldinnnnn:))))):nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşşş...

hb canım benim sağoll şaşkınım hala inşallah hayırlısıyla daha çok başındayım sonuda güzel olur inş

Tondora ya cnm cok sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin İns.
Ay ya srayi karistirdim heyecandan :111: Allah im once hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Yehuuuuuuuu bir bebis daha geliyor. Bu arada ben duaya basladigimda ilk sana okumaya baslamistim nedense asiri sevindirik oldum ben yaaaaa. Heyecandam kalbim carpi okuyunca. :71: bunlar sana ay cnm cok sevindim.
Az evvel ezan okunrken gene dua ettim uzerine bir baktim hamis var. Dunde turbeye gidil etmstim dua.
İnaniyorum ben hepinizin sirayla hayirla saglikla bebisi olcak inaniyorum cok hissediyorum boyle olcak diye. Heyecanlandim yahuuuuuu :111:

canımm çok çook teşekkürler allah sizlerden razı olsun..

dualarımızın karşılığını tek tek alıcaz inşallahh

bende burda ilk duaya başladığımda perlanore arkadaşımıza dua okumuştum.oda ardından gebe kalmıştı.. allahım sonunuda hayır etsin perlanore kulaklarını çınlattım :) rabbim seninde gönlüne göre versin :16:

acele etme canım. ben ne zaman acele ettiysem hep kötü geçti tedavileri. ben şubat, mart gibi düşünüyorum da bakalım maddi durumlar nası olacak o zamana. ben de gidip gelicem. bi opu günü kalıcam bir arkadaşımda.

rahim filmini geçen yaz histereskopi öncesi çektirmiştim. yakın tarihli diye mustafa hocada istemedi. zaten usg de filan da çok sıkıntısız görünüyor rahim. ama bi türlü tutunma olmuyor. benim hamile arkadaşım önce mustafa hocayla başladı. 6-7 ay ilaç tedavisi verdi arkadaşıma. cd 56 ve ıl 6 değerleri yüksekti. hatta bir dönem kortizon kullandırdı. 50 kg olmasına rağmen spor yapmasını istedi.tam tedavi vakti mustafa hoca izinliydi. erbil hocayı şiddetle tavsiye etti kendisi. onunla devam etmesini söyledi. sonuçta iyi oldu çok şükür.burçak hanım da çok iyimiş ben de duymuştum. önemli olan laboratuvar ve embriyolog aslında. biz senle aynı zamanlarda orda olucaz gbi gelio canım:)) bu arada ben şimdiden akupunktura başladım. orda da tedavide devam edicem. uterus u kanlandırmak için çok tavsiye ediliyor.

Sanırım aynı zamanda olabiliriz bakalım....canım ben 2009da rahim filmi çektirmiştim sanırım şimdide ister...burçak hanım arkadaşıma da cd 56 testi yaptı ve testin sonucu 20 çıkmış düşürmek için kortizon kullandırdı...12 ye düşürdüler..ondan önce tedaviye başlamadı...bende ilk defa bu testi arkadaşımdan duydum....yaptırdım benimde 16 çıktı...bakalım banada belki tedavi diyebilir..

bilmeyen arkadaşlarada bilgi açısından.."CD56 TESTİ yaptırın..bu test eğer 12 den yüksekse vücut embriyoyu yabancı madde sanıp atıyormuş....ben daha önceki denemelerimde hiç bu testi duymadım uygulamadılar bile.....o yüzden kızlar tüpbebek yaptıracaklar aklınızda olsun yaptırın bu testi..bu test bağışıklık sistemi ile ilgiliymiş...doktorlar genellikle çooooooooook önemsemiyorlar....
akapunkturu kim tavsiye etti..birde cd 56 ve ıl 6 değerleri yüksekti. yazmışsın onu anlamadım....ıl 6 değeri nedir?

Tondoracım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..gözün aydın olsun...
zaten en umulmadık anda olurmuş böyle şeylerrr.ne güzel bugünün pozitif haberi senin.....
hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar nerdesiniz yemekler bitmedi mi dahaaaaaaa..afiyet bal şeker olsun.....
bir hamişimiz daha varrrrrrrr duyduk duymadık demeyinnnnnnn her geçen gün sayımız artıyor...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı tüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm bebiş isteyenlereeeeeeeeeeeeeee hayırlı sağlıklı evlatlar ver ya rabbimmmmmm.... (Amin)

Son düzenleyen: Moderatör:

adetim hep gecikirdi ama son 7 aydır çok düzenli oluyordum bu ayda 10 gün geçti ama benim hiç umrumda olmadı yine gecikti düşüncesiyle..

yola çıkmam gerekiyordu bir kaçgün sonra dedim garanti olsun test yapayım öle yaptım pozitif çıktı :)

şimdiki belirtilerim çarpıntı var biraz adet olacakmış gibi ağrı var akıntım var zaten bu haftalarda bunlar normalmiş..

ben çok dua ettim hakkımızda hayırlı olan ne ise önce o olsun dedim. buymuş demekki..

ya gercekten sunu anlıyorum bu işi oluruna bırakcan ammann olmuyosa olmuo diicen ama isyan etmemek sartı ile allahım bizlerede nasiib ett kurban olduugum rabbim efendimiz hurmetine allahımmm:)

Hoşgeldin asenatcım....aynen oluruna bırakmak en güzeli...daha çoooook gençsin...inşallah seninde pozitif haberini alıcaz....
asenat gurbet ellere gelin geldim demiştin ya ben seni yurtdışında sanmıştım..yurtdışı hele tanımadığın yabancı bir ortam çoooooook zor olsa gerek....üzülmüştüm sana kimsem yok konuşacak kimsem yok dediğinde......canım alışırsın zamanla komşuların olur arkadaşın olur.....bebişin olurrrrrrrrrrr......ama şu an bırak oluruna en kısa zamanda bak nasıl hamiş oluyosun....sıkma canını.....dua et.isyan etme asla ve asla.....herşeyin zamanı var....sabırlı olmalıyız.....fıstığım öptümm...yarına hazırlık yapmam lazım malum yarın öğrencilere anlatacak çok şeyim olucak.....öpüyorummmmm.ve sana diyorumki "HAYATIN TADINI ÇIKAR"hoşçakal.....

çok güzel bir haber bu.insan daha çok ümitleniyor böyle güzel haberler duydukça.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasşp etsin inş.

Back
X