- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
ısınamıyorum hiçcanım ya hep üşüyorum![]()
kış geldimii benimde korkulu rüyam koca yanıyo ben donuyorum yaa herif kısakollu dolaşıyor evde problem hep ben de yawww

aslında okuyamayacak olanlar önceden haber verse biz nasılsa bitirdik eksiklere başlardık
evett yaa ....sonra bizde zorlanıyoruz kısa zamanda telafii etmeye....
ben ahmet abiyi tanıyorum radyoda da program yapıyodu bitkilerle sifa die çok i i ibirii ayrıca cok iiyi anlıyoo herşeyden:)annemler orda oturuyoo istediiniz bişey varsa ben aliim size kızlar:)zahmet etmeyin
nasıl yaa o adam programmı yapıyorr allahh alalhh adam kendinden pek emindii ...bu arada ablamın arkadaşının ablası tesadifen bursaya gezmeye gitmişler ...o zaman alıp kullanıyo sonuç olumlu...
canım hamdolsun yine hergünümüze
ama ben gittim malesef
sabah geldi benikiler
umutlanmıyorum hazırlanmıyorum diyodum ama demekki hazırlanmışım
sabahtan beri ruh gibiyim
ama hayırlısı ALLAH tan
sağlık olsun canımmm herşey allahtan hadii hayırlısııı.....insann hep hazırlanıyorrr...ben 2 yıldır her adet olduğumda ağlıyorummmelimde değilll...rabbim sabır versin bizlere
kızlar ben geldim nasılsınız...
hoşgeldinnn yorgunummm iş güçç....yenii oturdum g...mın üzerine

kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
tedavinde inşallah olumlu sonuçlar alırsınn..beklemesii çokkk zorrr hayırlısı neyse o olsunn....