Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU

seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

:nazar: ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis EMA OKUDU
:nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
:nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar: rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis OKUdu
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 312 tane ya varis okuyacak
yasen==?
livpe==?
SELİNİM
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

cumaya az kaldı..okuyamayacaklar haber versin tamamlayalım ..cuma gunude hem bağışlamasını yapayım.ve yeni listeye de baslayalım

gunaydın canım..
mutluyuz çok sukur rainsu ve tandorada hamışler arasına katıldı
taylandilek test yapacak bugun ..bı de eslemlıva 20 gunu geçti adet olmayalı ıns o da hamıştır
sen nasılsın

çok şükür canım maşallah darısı geriide kalanlarımıza inş.:nazar: :16:

sen nasılsın aşı sonrası bekleyiş zordur keyfın nasıl

evet çok sukur hamıleler çogalıyor sıra bızede gelecek inş..,
tedavı surecindemiisn canım

Ayşecim hatırlıyosan geçen ay aşılama olmuştu ve olumsuz sonuçlanmıştı doktor bir ay bekleyelim dedi sonra histeroskopi yapılacakmış aslında adet olur olmaz gitmem gerekiyo ama iş yerinden bu aralar rahatsızlığımdan dolayı çok izin aldım bunun için yüzüm yok bende bi kaç ay sonra giderim die düşünüyorum açıkcası histeroskopiden de çok korkuyorum çünkü aynı zaman da rahim filmini de tekrarlıcakmış doktorum ,benim rahim filmi çok zorlu geçmişti bu yüzden cesaret edemiyorum:18::18:

Ayşecim hatırlıyosan geçen ay aşılama olmuştu ve olumsuz sonuçlanmıştı doktor bir ay bekleyelim dedi sonra histeroskopi yapılacakmış aslında adet olur olmaz gitmem gerekiyo ama iş yerinden bu aralar rahatsızlığımdan dolayı çok izin aldım bunun için yüzüm yok bende bi kaç ay sonra giderim die düşünüyorum açıkcası histeroskopiden de çok korkuyorum çünkü aynı zaman da rahim filmini de tekrarlıcakmış doktorum ,benim rahim filmi çok zorlu geçmişti bu yüzden cesaret edemiyorum:18::18:

rahim filmi benimde zor geçmişti anestezılı yaptır canım..
bi de isyeriinden izin konusunda sıkılma sonucta senin durumunu bılıyorlar mecburı bu işler..yanı tedaviye ara vermemendn yanayım

rahim filmi benimde zor geçmişti anestezılı yaptır canım..
bi de isyeriinden izin konusunda sıkılma sonucta senin durumunu bılıyorlar mecburı bu işler..yanı tedaviye ara vermemendn yanayım

zaten bida anestezi olmadaan yaptıramam ama Ayşe ben muayene sırasında bile acı çekiyorum korkuyorum sürekli böle kaçışlar yapıyorum napim :18::18:bilmiyorum artık bi hastalanıyım duruma göre karar vericem

canım inş.benim abimin eşininde ilkinde hatta ikincisinde 2.çizgi silik çıkmıştı.10 gün sonra netleşmişti.nasıl duygulandım anlatamam.çok sevindim.ne güzel dualar etmişsin hepimize.seninde herşey gönlünce olsun.hadi bakalım eşine doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel hediyeyi verirsin inş.bizide merakta bırakma.

canım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..

günaydınlar güzel topic in anne adayları ve aday adayları :16::16::16:

taylandilek senden haber bekliyoruz canım. inş bize hayırlısı ile güzel haber verirsin inş..

canım yine aynısı çıktı 2. çizgi silik bugun 3.günüm gecikti ben emin gibi bişiyim
çünkü benim şaşmaz hiç şaşmadı ama yinede hayırlısı birazdaha beklim diyom :)

cumaya az kaldı..okuyamayacaklar haber versin tamamlayalım ..cuma gunude hem bağışlamasını yapayım.ve yeni listeye de baslayalım

Merhabalar arkadaşlar
Ayşecim bu akşam okuyacağım inşallahhh kardeşim geldi yurtdışından bi türlü evde oturamadım bu akşam Allahım izin verirse evdeyimmm

canım yine aynısı çıktı 2. çizgi silik bugun 3.günüm gecikti ben emin gibi bişiyim
çünkü benim şaşmaz hiç şaşmadı ama yinede hayırlısı birazdaha beklim diyom :)

Canım hadi Allah tamamına erdirsin ancak bir an önce kan testi yapsanda dr.la görüşsen ne olur ne olmaz belki takviye yapılması gerekecek ne kadar erken o kadar iyi yine sen bilirsin ama:16:

sayfalar hızla ilerlemişşş tam okuyamamakla birlikte negatif çıkmış sanırım sonuç. sağlık olsun canım. inşallah gelecek ay olur.
sizde bir sıkıntı yoktu değil mi?yani eşinde de sende de bilinen bir sıkıntı yok. tüp denemesi yapmış mıydın?

Back
X