Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada iyi akşamlar.nasılsın iyisindir inş.
amiinn ablaaallah razı olsun canım eklıyorum inş
teşekkür ederim iyyim, sen nasılsn?
hanım Allah'ın izniyle burda dua etrafında toplanabiliyoruz. isteyen ya da ilğilenmek isteyen olursa diye bi topik adı paylaşmak istiyorum. bu topikte de 4444 selavati tefriciye okunuyor. listedekiler tamamen bitti ve yeniden yapılıyor. katılmak isteyen arkadaşlar için küçük bir bilgi sadece: "Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye"
sağol inş canım allahım dualarımızı kabul etsin
başladıktan sonra yetişemediğim durumlarda sana özel msj atarım yardım edersin
sıra EMA damıydı yaa kimdeydii:)
Hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayırkızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)
günaydın canlarımtopiğe akşam girmeyi çok istedim ama misafir geldi ve çok güzel haberler okudum
canım bencede kan testi yaptır bak ağrım var diyorsun belki ona göre ilaç verir dr. adetinin üstünden bayağı geçmiş inşallah hamilesindir.
teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef![]()
İyigeceler canım ben tavus değil gece kuşugunaydın tavuskuşlarım :))))) hepiniz bu sabah rengarenk ve cok cicisiniz nasılsınız
yenı lıste yayınlandımı hamişimiz varmı
maşallah sohbet muhabbet gecmışı okumak ne mümkün... :)
keyfınız nasıl![]()
Aminnn inşallahBende iyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın
ne güzel burda da hamiş haberleri var Allahım isteyen herkese içine bizi de katarak dualarımızı kabul etsin bize de anneliği yaşatsın hayırlısıyla inşallah
İyiyim canım sen nasılsınnasılsınız burda çokguzel bı hava var..izmirim guneşli bugun
taylandılek canım ne yaptın nerdesın haber beklıyoruz senden
hayırlı haberlerle gel inş
Ayy ne güzel maşallah Allah nazardan korusun sık sık hamile haberleri almaya başladık ne güzel inanınki sizlerden bunu duydukça hem çok seviniyor hemde bizlere daha çok umut oluyorsunuz.Allah hayırlı etsin inşallh sağlıklı şekilde gelişmeler olur canımcanım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..
Gerçektende öyle değilmi ama genelde tek kızlar için söylerler bunu annesinin kaderine benzemiş diye.Allah herkeze hayırlı kaderler yazsın.Sorunlar üzücü olaylar gerçekten zor.Ama Allah kaldırabileceği yükü insanlara verirmiş.Demekki bizler güçlüyüzki çocuk için sınavdayız.Çünkü bu kolay bir sınav değilIclal Aydin-ANNENIN KADERI KIZA- YouTube kızllaaaaaaaaaaaarrr bu şiiri dinleyin lütfenn
![]()
Canım arkadaşında dediği gibi kan görmek fos anlamındadır.Rüyan yani olmuyacaksın demektir.Allah hayır etsinKızlar bugün rüyamda,adet olmuşum.Benim rüyalarım çıkar çoğunlukla,o yüzden çok korktum.Uyanınca korka korka girdim tuvalete,ödüm koptu adet oldum diye.Ama olmamışım çok şükür,şimdilik henüz bişey yok.İnşaallah adet olmam ve bebeğim benimledir.
Rüyamdaki kanı da;kan testine yordumKan testine gidicem demekki dedim
Ya hayırlısı hakkımızda ama çok istiyorum,hiçbirşeyi istemedim bu kadar,Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize çoookkk kısa zamanda
![]()
![]()
![]()
Ayşecim bu arada,2 tane Yasini Şerif -1 Meryem Suresi -15 tane Ayet El Kursi -342 tane Ya Varis okudum canım.Rabbim kabul etsin dualarımızı![]()
İnşallah rüyandaki gibi güzel bir kız çocuğun olur en önemliside sağlıklı hayırlı olmalarısanki bitane kucuk kız cocugu karnımı optu anneside yanındaydı ama kimdi bilmiyom bende dedimki karnımda bişey yokki nie opuyosun dedim anneside olsun orası yuvası dedi:)bugun de tarlaya topragı estim marulla maydonoz ektim allahım haYR ETSİN KURBAN OLDUUGUM RABBİM YUZUMUZUU GULDURSUN:)
Canım inanki sevgiler karşılıklı bizler burada hiç görüşemesekte gönlümüz aynı derdimiz aynı birbirimizin halinden anlayan yine bizler.Demekki görmedende güzel bağlar kuruluyormuş.Allah bozmasınevet canım aynen öyle oldu.hiç bu kadar umutla dolu bakamamıştım geleceğe taki buraya üye olup sizleri tanıyana kadar.içimde hep bir sevinç var.her aldığım hamile haberinin beni böylesine umutlandıracağı hiç aklıma gelmezdi.iyiki sizleri tanıdım.iyiki varsınız.Allah hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaallah.
Sıra ben ve seyyan arkadaşımızda canım
allah yardımcın olsunnn calısmanın zor olduugunu bilirim![]()
ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım
ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım
Rabbim hayırlısını nasip etsin canımmmmm inşallah bu ağrı bebişin verdiği ağrıdır
Sen vücudunu daha iyi bilirsin ama kasık ağrısı çok oluyor hamileliğin ilk dönemlerinde![]()
günaydın canım. aklına getirme canım hemen onu. Nasip kısmet de dua et Allah a bırak gerisini. sıkma canını sakın moralini bozma kuşum. emi![]()