Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayşecim nasılsın.bir kişinin yerine okuduğumu yazmıştım.ekledin mi canım.:44:

hanım Allah'ın izniyle burda dua etrafında toplanabiliyoruz. isteyen ya da ilğilenmek isteyen olursa diye bi topik adı paylaşmak istiyorum. bu topikte de 4444 selavati tefriciye okunuyor. listedekiler tamamen bitti ve yeniden yapılıyor. katılmak isteyen arkadaşlar için küçük bir bilgi sadece: "Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye"

ben katılmak isterimmm canımmm topiğin linkinii verebilirmisin:1:

kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)
Hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır:34:
günaydın canlarım :16::16:topiğe akşam girmeyi çok istedim ama misafir geldi ve çok güzel haberler okudum:49::49::49:

canım bencede kan testi yaptır bak ağrım var diyorsun belki ona göre ilaç verir dr. adetinin üstünden bayağı geçmiş inşallah hamilesindir.

teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef :53:

hoşgeldin aramıza inşallah bebeğin tez zamanda gelir canım

:46::46::46:inşallah canım ya bu kadar çabuk sürece 2.çizgi çıktıys büyük ihtimal hamilesindir zaten bugün de netleşir

dualarım seninle inşallah sorunsuz geçer rahim filmin
evet canım kaybetmek çok zormuş ama onlar bize şefaatçi olsunlar inşallah

amin canım bigün gelecek hepimiz evlatlarımızı konuşuyor olacaz inşallah

sabah oldu canım ben geldim seni bekliyorum güzel haberlerle:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben çalışıyorum ve hem çalışıp hem tedavi olmaktan çok yoruldum izin yapamıyorum hiç

:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:şükürler olsun canım sağlıkla devam etsin

benden de istemedi dr.ama ben ne olur ne olmaz diye çektirmiştim şükür herhangi bi sorun çıkmadı.o heyecan hali bende de var nedense sanki bişey olacak ve herşey düzene girecekmiş gibi zaten tedaviyi planlamayı başladım ben belki onun heyecanıdır

canım nasılsın alıştınmı çalışmaya sende allaha emanet ol[/QUOTE]
İyiyim canım hamdolsun sen nasılsın?Sana katılıyorum evdeyken rahat rahat gidiyorduk hastaneye mesela benim bu ay sonu endokrinde bölümünd ekontrolüm vardı faükültede doktora rica ettik yerime eşim gidecek :1:Ben sonuçta kan vermiştim onun sonucu için doktor ilaç miktarını belirlerse belirler onun için sağolsun anlayışlı davrandı tamam dedi.Çocuk tedavisi içinde cumartesi günü özel muayenesine gitmekten başka çarem yok.Çünkü çocuk bakıyorum babalarıda bu konuda biraz titiz olunca benim izin almam zor anlaıyacağın nasıl yapıcam bilmiyorum:31:Allah yardımcımız olsun.Canım ben zaten çalışıyordum belli müddet ara verdim çalışmak güzel maddi manevi yönden.Sen nasılsın peki?Ne işiyle uğraşıyordun canım?Bu arada yıldırıma bazen geliriz samimi görüştüğümüz arkadaşlarımız var eşli olarak.Yıldırımıda beğenirim güzel yerler:34:
gunaydın tavuskuşlarım :))))) hepiniz bu sabah rengarenk ve cok cicisiniz nasılsınız
yenı lıste yayınlandımı hamişimiz varmı
maşallah sohbet muhabbet gecmışı okumak ne mümkün... :)
keyfınız nasıl :16:
İyigeceler canım ben tavus değil gece kuşu :9:Gündüz işte olduğum için gelemiyorum anca bu saatlere denk geliyorum sağlık olsun napalım:34:SEn nasılsın:3:
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın
ne güzel burda da hamiş haberleri var Allahım isteyen herkese içine bizi de katarak dualarımızı kabul etsin bize de anneliği yaşatsın hayırlısıyla inşallah
Aminnn inşallah:16:
nasılsınız burda çokguzel bı hava var..izmirim guneşli bugun
taylandılek canım ne yaptın nerdesın haber beklıyoruz senden
hayırlı haberlerle gel inş
İyiyim canım sen nasılsın:3: evet burdada bugün güneşliydi:21::34:
canım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..
Ayy ne güzel maşallah Allah nazardan korusun sık sık hamile haberleri almaya başladık ne güzel inanınki sizlerden bunu duydukça hem çok seviniyor hemde bizlere daha çok umut oluyorsunuz.Allah hayırlı etsin inşallh sağlıklı şekilde gelişmeler olur canım:nazar::49::16:
Iclal Aydin-ANNENIN KADERI KIZA :( - YouTube kızllaaaaaaaaaaaarrr bu şiiri dinleyin lütfenn:(
Gerçektende öyle değilmi ama genelde tek kızlar için söylerler bunu annesinin kaderine benzemiş diye.Allah herkeze hayırlı kaderler yazsın.Sorunlar üzücü olaylar gerçekten zor.Ama Allah kaldırabileceği yükü insanlara verirmiş.Demekki bizler güçlüyüzki çocuk için sınavdayız.Çünkü bu kolay bir sınav değil:31:
Kızlar bugün rüyamda,adet olmuşum.Benim rüyalarım çıkar çoğunlukla,o yüzden çok korktum.Uyanınca korka korka girdim tuvalete,ödüm koptu adet oldum diye.Ama olmamışım çok şükür,şimdilik henüz bişey yok.İnşaallah adet olmam ve bebeğim benimledir. :31:

Rüyamdaki kanı da;kan testine yordum :27: Kan testine gidicem demekki dedim :27: Ya hayırlısı hakkımızda ama çok istiyorum,hiçbirşeyi istemedim bu kadar,Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize çoookkk kısa zamanda :49: :49: :49:

Ayşecim bu arada,2 tane Yasini Şerif -1 Meryem Suresi -15 tane Ayet El Kursi -342 tane Ya Varis okudum canım.Rabbim kabul etsin dualarımızı :16:
Canım arkadaşında dediği gibi kan görmek fos anlamındadır.Rüyan yani olmuyacaksın demektir.Allah hayır etsin:34::16:
sanki bitane kucuk kız cocugu karnımı optu anneside yanındaydı ama kimdi bilmiyom bende dedimki karnımda bişey yokki nie opuyosun dedim anneside olsun orası yuvası dedi:)bugun de tarlaya topragı estim marulla maydonoz ektim allahım haYR ETSİN KURBAN OLDUUGUM RABBİM YUZUMUZUU GULDURSUN:)
İnşallah rüyandaki gibi güzel bir kız çocuğun olur en önemliside sağlıklı hayırlı olmaları:16::emir_bebek:
evet canım aynen öyle oldu.hiç bu kadar umutla dolu bakamamıştım geleceğe taki buraya üye olup sizleri tanıyana kadar.içimde hep bir sevinç var.her aldığım hamile haberinin beni böylesine umutlandıracağı hiç aklıma gelmezdi.iyiki sizleri tanıdım.iyiki varsınız.Allah hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaallah.
Canım inanki sevgiler karşılıklı bizler burada hiç görüşemesekte gönlümüz aynı derdimiz aynı birbirimizin halinden anlayan yine bizler.Demekki görmedende güzel bağlar kuruluyormuş.Allah bozmasın:nazar::16:
Sıra ben ve seyyan arkadaşımızda canım

Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle canım:16::34:

Dualarımı okudum canım sırasıyla.Allah kabul eder inşallah:16:

İyigeceler kızlar Allah'a emanet olun :3::54:

Baharcım gece kuşum :) Allah razı olsun dualarınız için iyi niyetleriniz için güzel dostluğunuz için.Yüce Mevlam en yakın zamanda güldürsün hepimizin yüzünü inşallahhh hayırlı geceler canım Allah'a emanet ol :16::16::16:

yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis asenat okudu
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU

topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU

antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis seyyan okuDU
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
:nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis EMA OKUDU
:nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
:nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis OKUdu
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 312 tane ya varis okuyacak
yasen==?
livpe==?
asenat==
SELİNİM
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Düzenleyen: AYSE035 Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati :21:32

ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım

ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım

günaydın canım. aklına getirme canım hemen onu. Nasip kısmet de dua et Allah a bırak gerisini. sıkma canını sakın moralini bozma kuşum. emi :71:

Rabbim hayırlısını nasip etsin canımmmmm inşallah bu ağrı bebişin verdiği ağrıdır:16:
Sen vücudunu daha iyi bilirsin ama kasık ağrısı çok oluyor hamileliğin ilk dönemlerinde:34:

Rabbim hayırlısını nasip etsin canımmmmm inşallah bu ağrı bebişin verdiği ağrıdır:16:
Sen vücudunu daha iyi bilirsin ama kasık ağrısı çok oluyor hamileliğin ilk dönemlerinde:34:

canım dun dolmuşa bındım ve cok sarsıldım o andada kasıklarım sancılandı sabah zaten çok kotuydu vucudumu tanıyorum adet olacağım ve sanırım erken adet olacagım

Back
X