Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::66::66::66::66::66::74::74::74::74::74::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::128:
ay daha ne şekil yapsam bilemedim. hadi hayırlı uğurlu olsun inş. hayırla sağlıkla kucağınıza alın inş....
aaayyyy çok sevindim.. bir sürü teyzesi var onun çok şanslı hemde :16::16::16::16::32::32::32::32:

saol canım benim allah razı olsun :) heralde bi sürü teyzesi var benim kuzumun .
Allahım kucağıma almayı nasip ederse hep anlatıcam ona sizler

saol canım benim allah razı olsun :) heralde bi sürü teyzesi var benim kuzumun .
Allahım kucağıma almayı nasip ederse hep anlatıcam ona sizler

iinnnnşşş ya Anlat tabii bize de onu anlatırsın ne güsel, ama ben resim isterim söylim bak şimdiden resim isterim.. :34::34::34:

hala ev havalandırdım diyo aa yapma ama bırak kalsın ev canım birazben ellemiyom valla
eşimde sanah diyo dilek göleğimi ütülememişsin sen hiç böle yapmazdın :) bende dedimki hastayım taylan biliyosun ağrım var biraz yapamadım
o beni pazar günü hasta oldum biliyo sölemedim hala.pazar günü sölücen doğum günü..

ayyy ne guzel denk geldı doğum gununde baba olacağını ögrenecek ınnşş
çok heyecanlandım yaaa

aaa sözüm söz teyzesi aşkolsun :)

aman aşk olsun başka birşey olmasında. çok sevindim valla yaaa.. :16:
doğum gününde gebelik testini verdiğini hayal ettim.. ben olsam sevinsem mi kızsam mı bilemem herhal. neden hemen söylemedin diye tepkide verebilirdim dengesiz olurdum bir an :27::27::27::27::27::27:

aysecim sen nasilsin bugun asilaman 1 bir haftaya yaklasti galiba demi canim....agrin sizin varmi.?catlatma ignesi agri yapiyor karinda..neyse insallah dilegine kavusursunda hersey unutulur..ama bizi unutma haaaa

ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım
ayşecim,hamilelikte bu tarz belirtiler yaşanıyormuş biliyosun. kötüye yorma hemen.ayrıca kendini sıcak tut mutlaka.

canım ben tedavi için değilde 15gündür dudağımda aft gibi bişey çıkmıştı bi türlü geçmedi meğer alınması gerekiyormuş operasyon dedi yani başka türlü geçmezmiş patalojiye gitcekmiş ama korkulcak bişey değil dedi dr.

geçmiş olsun perlacım.

Son düzenleme:
Back
X