merhaba arkadaslar sizden yardim isticem ben 6 aylik evliyim 35 yasindayim benim ilk esimin ikinci evliligi.almanya ya evlendim esimin ilk esiyle 7 yil evli kalmis cocugu yok -esim benden cocuk istiyo fakat bana karsi davranislari cok sert yani konusma tarzi olarak.ailemle ilgili negatif konulari devamli yuzume vuruyo ama biz (kendi ailem 4 kiz bir erkek kardesimiz var)bu negatif konulara ragmen bagliyiz esimde bunu cekemiyo.kendisi herzaman kendi kardesleriyle tartisiyo.yemek konusunda ben acemiyim evlenince mutfaga girdim ve esim etci.hergun yemek istiyo bi tabak yiyo ertesi gun yemez ayni yemegi bende aciyorum gunah israf oluyo.hep yuzume vuruyo sen bana yemek yapmiyosun diyo ikinci gun ayni yemegi isittigimda ne yapmaliyim bilmiyorum?birde cok para lafini yapiyo ben tr deyken hep kendim calistim modelisttim.evlenince mecburen isimi biraktim.burda dil kursuna gidicem bu ay sonunda baslicam sonarada ise girmeyi ve cocuk yapmamayi dusundum siz nedersiniz?nasil yapsam?ne yapsam bilemiyorum.evlenmeden once esim calimami istemedi ve cocuk istiyom demisti bana boyle davranan birine cocuk yapmak ??bilemiyorum??lutfen bana bi fikir verin