Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba arkadaslar sizden yardim isticem ben 6 aylik evliyim 35 yasindayim benim ilk esimin ikinci evliligi.almanya ya evlendim esimin ilk esiyle 7 yil evli kalmis cocugu yok -esim benden cocuk istiyo fakat bana karsi davranislari cok sert yani konusma tarzi olarak.ailemle ilgili negatif konulari devamli yuzume vuruyo ama biz (kendi ailem 4 kiz bir erkek kardesimiz var)bu negatif konulara ragmen bagliyiz esimde bunu cekemiyo.kendisi herzaman kendi kardesleriyle tartisiyo.yemek konusunda ben acemiyim evlenince mutfaga girdim ve esim etci.hergun yemek istiyo bi tabak yiyo ertesi gun yemez ayni yemegi bende aciyorum gunah israf oluyo.hep yuzume vuruyo sen bana yemek yapmiyosun diyo ikinci gun ayni yemegi isittigimda ne yapmaliyim bilmiyorum?birde cok para lafini yapiyo ben tr deyken hep kendim calistim modelisttim.evlenince mecburen isimi biraktim.burda dil kursuna gidicem bu ay sonunda baslicam sonarada ise girmeyi ve cocuk yapmamayi dusundum siz nedersiniz?nasil yapsam?ne yapsam bilemiyorum.evlenmeden once esim calimami istemedi ve cocuk istiyom demisti bana boyle davranan birine cocuk yapmak ??bilemiyorum??lutfen bana bi fikir verin

ahhh ahhh ne güzel bi bölüm okumuşsun bilmem sen ne düşünüyorsun ama osmanlıca arapça divan süpr bi bölüm ama ben sigortacılık okudum hayalim tarih yada edebiyettı ama meslek lisesi takıntısı vardıya banada takıldı işte neyse yaaa şimdi iskender pala bir numaralı adamım... kaçırmamaya çalışıyorum kitaplarını öle işte nazan bekiroğlunu da severim

Cok güzel edebiyat.okuması zor aslinda hocalar zorlaştırıyor.güzel kişileri okuyorsun. Ben popüler roman okuyamiyorum. Devamlı kitap hakkında yorum duymak hoşuma gitmiyor.ya osmanlıca kitap okuyorum ya DA unutulmuş kitaplari:) sen ankaradan misin

nazan bekiroğlunun "nar ağacı" kitabını okudum güzel tavsiye ederim...bende tarih okudum ve osmanlıcaen çok sevdiğim dersti.ama şimdi çok fazla bişey kalmadı malesef...ne güzel fermanları okuyorduk.ama şimdi okulda neyle uğraşıyom...

ne güzel ben osmanlıca okuyabiliyorum eşim saolsun çalışıyoruzrika yazmayada başladım inş az az harflerden nazaan bekiroğlu cümle kapısı isimle ateş arasında okudum bi iki kitabı daha var evde okuyacam inş. onlarıda

merhaba arkadaslar sizden yardim isticem ben 6 aylik evliyim 35 yasindayim benim ilk esimin ikinci evliligi.almanya ya evlendim esimin ilk esiyle 7 yil evli kalmis cocugu yok -esim benden cocuk istiyo fakat bana karsi davranislari cok sert yani konusma tarzi olarak.ailemle ilgili negatif konulari devamli yuzume vuruyo ama biz (kendi ailem 4 kiz bir erkek kardesimiz var)bu negatif konulara ragmen bagliyiz esimde bunu cekemiyo.kendisi herzaman kendi kardesleriyle tartisiyo.yemek konusunda ben acemiyim evlenince mutfaga girdim ve esim etci.hergun yemek istiyo bi tabak yiyo ertesi gun yemez ayni yemegi bende aciyorum gunah israf oluyo.hep yuzume vuruyo sen bana yemek yapmiyosun diyo ikinci gun ayni yemegi isittigimda ne yapmaliyim bilmiyorum?birde cok para lafini yapiyo ben tr deyken hep kendim calistim modelisttim.evlenince mecburen isimi biraktim.burda dil kursuna gidicem bu ay sonunda baslicam sonarada ise girmeyi ve cocuk yapmamayi dusundum siz nedersiniz?nasil yapsam?ne yapsam bilemiyorum.evlenmeden once esim calimami istemedi ve cocuk istiyom demisti bana boyle davranan birine cocuk yapmak ??bilemiyorum??lutfen bana bi fikir verin

eşimi gozlukerinile okudum one :):):)

Cok güzel edebiyat.okuması zor aslinda hocalar zorlaştırıyor.güzel kişileri okuyorsun. Ben popüler roman okuyamiyorum. Devamlı kitap hakkında yorum duymak hoşuma gitmiyor.ya osmanlıca kitap okuyorum ya DA unutulmuş kitaplari:) sen ankaradan misin

evet ankaradayım aynı düşüncedeyeiz bende reklamı çok yapılan kitabı okuyamıyorum ön yargı diyelim yedi kıta, insan ve hayat dergileri tavsiye ederim yedi kıta yalansız tarih için birebir....

benimde bir kitaptan çok bahsedildiği zaman çok yorum yapılınca okumak içimden gelmiyor nedense.....bir ara secret adlı bir kitabı okuyordu millet..herkesin elinde o kitap vardı...bana o kitabın adını duymaktan böğğğğğğğ gelmişti...okumadımmm hala okumayıda düşünmüyorum....

Canim herşeyin hayirlisi olsun. Yasin büyükmüş.bence çocuk sahibi ol. Sonra geç olabilir.aslında ayrı bi başlık yaparsan Daha iyi olur.Daha cok ve net cevaplar alırsın

şu an knut hamsun'un "açlık "kitabını okuyorum...bakalım şimdilik bir yazarın öyküsü gibi. daha yeni başladımmm...ilerleyince neler göreceğim....

esin obur esini cocugu olmuyo die mi bıraktıı

çoğunlukla sahaflardan alıyoruz biz kitabı hem korsan değil hem daha uygun bide sanki yaşanmışlığı var ne bileyim öle geliyo işte eşim hassas kitap konusunda her ay muhakkak bi kitap alırız şimdi kadınlar kulübü var bi kaç gündür kitap almıyom elime .....

beni en çok etkileyen iki kitap birisi mehmet niyazi nim yemen ah yemen isimli kitabı diğeri de ismail bilgin in medine müdafaası süper kitaplar ağlamıştım bittiğinde

çoğunlukla sahaflardan alıyoruz biz kitabı hem korsan değil hem daha uygun bide sanki yaşanmışlığı var ne bileyim öle geliyo işte eşim hassas kitap konusunda her ay muhakkak bi kitap alırız şimdi kadınlar kulübü var bi kaç gündür kitap almıyom elime .....

Canım insan isterse herşeye zaman bulabiliyor..bak ben bir yandan okul işleri bir yandan ev işleri biryandan bu foruma takılıyom burdaki dualarımı okumaya çalışıyom yardım etmeye çalışıyom okuyamayanlara yada yardım isteyenlere.....bir yandan doktor işi ne olacak onu düşün....ama kitap okumayı bırakmayacammmm.....zaman bulabiliriz.ve bulmalıyız bence....biz okuyalımki yarın evlatlarımız olduğunda inşallah bizi örnek alırlar....

Canım insan isterse herşeye zaman bulabiliyor..bak ben bir yandan okul işleri bir yandan ev işleri biryandan bu foruma takılıyom burdaki dualarımı okumaya çalışıyom yardım etmeye çalışıyom okuyamayanlara yada yardım isteyenlere.....bir yandan doktor işi ne olacak onu düşün....ama kitap okumayı bırakmayacammmm.....zaman bulabiliriz.ve bulmalıyız bence....biz okuyalımki yarın evlatlarımız olduğunda inşallah bizi örnek alırlar....

haklısın arkadaşım benimkiis tembellik farkındayım bi kaç gündür hz allah hayırlı evlat nasib etsin ama bizide o evlatlara hayırlı Anne babalar eylesin inşaallah...

Sonmez Hocam kitapsiz yaşanmiyor demi:) kays valla helâl olsun eşine de sana fa

Sonmez Hocam kitapsiz yaşanmiyor demi:) kays valla helâl olsun eşine de sana fa
iyiki kitaplar var muhatcım...bana milyonları değilde bana dünyalar dolusu kitap verselerrr....ne güzel olurdu....içinde kaybolmak isterdim...muhatcım edebiyat öğretmenliği yapıyormusun???

önümüzdeki iki hafta sınav hatfası buralarda fazla görünemeyebilirim ama arada girer bakarım....ah birde şu sınav kağıtlarını okuyacak bir sistem olsaydı.....ne güzel olurdu...
haftasonu zaten doktor randevum var bakalım ne diyecek ....inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

Back
X