Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

süper tatlım yaaa çok güzel bir puan almışsın...bende 2007de 61 almıştım çokta işime yaramadı....eğer büyük şehirdeysen y.lisansı kaçırma... ben çoooooook pişmanım yapadığıma.inşallah bebişim olursa hiçççç yapamam artık..olsundaaaaa....razıyım...

hayır canım ne yazıkki büyük şehirde değilim. başka bi üniversiteden bi hoca arayıp daver etti:) doktoraya kadar bizimle olursun dedi:) ama gel git yapmak istemiyorum. bebeğim olursa ihmal etmem gerekir.

[
seve seve canım benım ıstersen bı sen bı de ben duasını yaparız olurmu

benim içinde dualarımın bağışlama duasını yapmanızı isterim hen ben hem sizler hep beraber yaparsak inşallah daha makbul olur.inşallah canım yarın senden ikinci kere müjdeli haber alıcaz buna canı gönülden inanıyorum

kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum.Allaha emanet olun.

ecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984

ecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984

benide eklermisin canım yazdıydım ama ben.1 yasin okudum.Allah hepinizin dualrını kabul etsin.

1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984

sağol canım kaçan olmus gercekten :) buarada tefrıcıyende eksık varmıs ıstersen ben alabılırım yardımcı olmak ısterım sana

merhabalar aranıza yeni katıldım.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. dua gurubuna bende katılmak isterim.. neler yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim.. :)

1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1988
8-seyyan
9-nilda015
10-cemrem29
11-pıtırcık_43
12-teacherof

Son düzenleme:
merhabalar aranıza yeni katıldım.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. dua gurubuna bende katılmak isterim.. neler yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim.. :)

hoş geldin:)) burda hep birlikte dua ediyoruz 41 meryem 82 yasin ve yâ varis okunuyor. ayşe arkadaşımız organize ediyor

sağol canım kaçan olmus gercekten :) buarada tefrıcıyende eksık varmıs ıstersen ben alabılırım yardımcı olmak ısterım sana

rica ederim.kardeşlerimi söyledim okudukları zaman sana haber veririm canım:34::34::34:canım okuyabilirsen oku Allah razı olsun :16::16:

muhatcığım sen nasılsın selamlaşamadım kusura bakma dedim ya sersem gibiyim pc başında olduğuma bakmayın gece gündüz uyuyorum

kardeslerın kaç kısı canım okucaklarmı ALLAH RAZI OLSUN canım ben 500 tane alayım senden tefrıcıye

canım kardeşlerim 2 kişi ama ben onlara arkadaşlarınada okutmaları için rica ettim sayı belli olunca sana haber veririm.sağol canım Allah razı olsun :16::16:

saol canım çok iyiyim. sen nasılsın.
bu arada tefriciye topiğinde adın var. okunacak tefriciyen varmış.

ecrincim sana dün 10 tane demiştim. bugün 4 tane yakınlarıma verdim. 5 tane yasin kesin:D

ne güzel ben osmanlıca okuyabiliyorum eşim saolsun çalışıyoruzrika yazmayada başladım inş az az harflerden nazaan bekiroğlu cümle kapısı isimle ateş arasında okudum bi iki kitabı daha var evde okuyacam inş. onlarıda

canım ne güzel osmanlıca öğreniyosun demek:D gerçekten çok zevklidir. latin hat biliyorsan eşin mutlaka öğren:D ben öğretecek kimseyi bulamadım çünkü. bu arada ne kadarlık evlisin.

saol canım çok iyiyim. Sen nasılsın.
Bu arada tefriciye topiğinde adın var. Okunacak tefriciyen varmış.

bende iyiyim canım sağol
evet canım ben listeme not aldım okunacakların adını ve sayısını sıraya göre okuyorum
ama haber vermeyi unutmuşum yine sanırım:1::1::1: Haber verdiğin için sağol:16::16::16::16:

ecrincim sana dün 10 tane demiştim. bugün 4 tane yakınlarıma verdim. 5 tane yasin kesin:D

çok çok çok mutlu oldum canım sen benım yuzumu guldurdun rabbımde senın yuzunu guldursun ve tabıkı butun dua okuyan okumayan arkadaslarımdanda ALLAH razı olsun ben burda kı dostluğa duanın gucune okadar ınanıyorumkı ben buradakı dualarımız sayesınde kavuscam mıs kokulu yavruma ınsallah

Back
X