Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper tatlım yaaa çok güzel bir puan almışsın...bende 2007de 61 almıştım çokta işime yaramadı....eğer büyük şehirdeysen y.lisansı kaçırma... ben çoooooook pişmanım yapadığıma.inşallah bebişim olursa hiçççç yapamam artık..olsundaaaaa....razıyım...
seve seve canım benım ıstersen bı sen bı de ben duasını yaparız olurmu
ecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984
ecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984
merhabalar aranıza yeni katıldım.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. dua gurubuna bende katılmak isterim.. neler yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim.. :)
sağol canım kaçan olmus gercekten :) buarada tefrıcıyende eksık varmıs ıstersen ben alabılırım yardımcı olmak ısterım sana
rica ederim.kardeşlerimi söyledim okudukları zaman sana haber veririm canımcanım okuyabilirsen oku Allah razı olsun
![]()
kardeslerın kaç kısı canım okucaklarmı ALLAH RAZI OLSUN canım ben 500 tane alayım senden tefrıcıye
canım kardeşlerim 2 kişi ama ben onlara arkadaşlarınada okutmaları için rica ettim sayı belli olunca sana haber veririm.sağol canım Allah razı olsun![]()
ne güzel ben osmanlıca okuyabiliyorum eşim saolsun çalışıyoruzrika yazmayada başladım inş az az harflerden nazaan bekiroğlu cümle kapısı isimle ateş arasında okudum bi iki kitabı daha var evde okuyacam inş. onlarıda
saol canım çok iyiyim. Sen nasılsın.
Bu arada tefriciye topiğinde adın var. Okunacak tefriciyen varmış.
ecrincim sana dün 10 tane demiştim. bugün 4 tane yakınlarıma verdim. 5 tane yasin kesin![]()