canım ekledım..
15 tane de ayet el kursı var..
Ben kanda baktırıcam ıns hayırlı sonuclar alırım
Hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden inşallah. Ayetel kürsüyüde okudu yazabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ekledım..
15 tane de ayet el kursı var..
Ben kanda baktırıcam ıns hayırlı sonuclar alırım
evet canım dualar tek dayanağımız zaten onlar olmasa kafayı yerdim herhalde
inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler veririz
tabi öncülüğü sen yapacaksın inşallahhhhh![]()
Şimdilik 5tane dağıttım canım benimle birlikte çok eksiğin var mı bi de ne zamana kadar tamamlanması gerekiyor ona göre hareket edelim?
hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden inşallah. Ayetel kürsüyüde okudu yazabilirsin.
ya ne guzel olurdu hepimiz hamıle kalsaydık super olurdu yaaa
ya evet canım keske hepımız hamıle kalsaydık neguzel olurdu bebişlerimizi konusurduk :)
canim aksam muhakkak haberdar ederim....biraz gec saat olabilir ama
göbuşlerımızı tokustururduk canım![]()
ya ne guzel olurdu hepimiz hamıle kalsaydık super olurdu yaaa
ALLAH razı olsun canım ne cabuk dağıttın ne guzel ya ben buradkı herkesı çok sevıyorum canım 70 tane eksığım var haftasonuna kadar tamamlamaya calısıyorum canım benım
ay valla yaa budefa doğup kucağımıza almak ıcın sabırsızlanırdık :))
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam canım yine dağıtmaya çalışıyorum haber veririm sana duruma göre canım Rabbim gönlündeki murada erişebilmeyi nasip etsinnnnnn
Canım kontorum olsaydı dağıtırdım arkaadaslara
guzel yureklı arkadasım dusunmen bıle yettı bana
kaç tane eksık var canım aksam esım gelınce ondan ararım arkadslarımı
70 tane canım suan![]()
dur bakalım çogu bıtmış zten ben bulabıdığım kadar bulcam ınş.sayı verırım sonrasında
kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..
Allah razı olsun canım sımdı 5kısı yazıyorum senden lsıteme dımı canım benım