Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Şimdilik 5tane dağıttım canım benimle birlikte çok eksiğin var mı bi de ne zamana kadar tamamlanması gerekiyor ona göre hareket edelim?

ALLAH razı olsun canım ne cabuk dağıttın ne guzel ya ben buradkı herkesı çok sevıyorum canım 70 tane eksığım var haftasonuna kadar tamamlamaya calısıyorum canım benım

ya ne guzel olurdu hepimiz hamıle kalsaydık super olurdu yaaa

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAH razı olsun canım ne cabuk dağıttın ne guzel ya ben buradkı herkesı çok sevıyorum canım 70 tane eksığım var haftasonuna kadar tamamlamaya calısıyorum canım benım

Tamam canım yine dağıtmaya çalışıyorum haber veririm sana duruma göre canım Rabbim gönlündeki murada erişebilmeyi nasip etsinnnnnn

Rabbi Zidnî İlmen ve Fehmen ve Elhıkni Bissalihin Duası ve Anlamı

Rabbim, ilmimi, anlayışımı artır, beni salihler (iyi insanlar) arasına kat! Demektir

kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..

ayyyyyyy çoook sevindimmmmmmmmmmm hamilesin hamilesin hamilesinnnnnn valla kaç gündür yoğunluktan giremiyordum bugün sabah özellikle senin için girdim dedim bu kız 29 aralıkta sonuç alacaktı bakalım sonucu almışmı dedim veeee sonucunu görünce çok sevindim ve kendi sevincimi yaşadığım günü tekrar yaşamış gibi oldum. Rabbim bu sevinci yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Seninde benimde tüm hamilelerinde hayırlısıyla kucağına almayı ve salih bir insan olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah... Tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrr oooo sen yeni yıla müthiş girdin o zaman herhalde unutamayacağın tek yılbaşı bu olacak. :)))))))

Back
X