Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım okudum ben senin payını da. ecrininkini de okudum. nedense bugün çok kolay geldi yasin. su gibi okudum. bebeklerinize dalalettir inşaallah:D

muhatcım inan bende aynı şeyi hissettim...okudukça okuyasım geldi...dün akşam meryem surelerini okurkende böyle oldu bir hoşuma gitti anlatamam....şu aralar sadece zaman problemim var...okuldan dolayı ..yazılı sıkıntısı var ..keşke booooool booool dua okusak..beni çok rahatlattı....eve geldiğimde kendimi hasta olacak gibi hissediyordum..ama abdest alınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkmış gibi kuş gibi hafiflediğimi hissettimmm....bu da beni çok mutlu etti....bebişler geliyorrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhh....[/QUOTE]

valla öyle ya 4 tane yasin okudum ard arda. ben 2 den fazla okuyamam normalde. dedimki bide bunun ardına meryem suresi okuyayım:) namaz vakti geöiyor diye meryem suresini yatsıya bıraktım. ama ne yalan söyleyeyim kendim için hatim de yapıyorum hiçbirini bu kadar lezzet alarak okumadım.
ahada buraya yazıyorum en az 3 hamilemiz olacak bu ay.....

canım eşim 1 yasin okudu senin için rabbim kabul etsinnnnnnn inşallah....
ben yukarıdaki mesajı yazarken birini okumuş meğer....rabbim gönlüne göre versin....

muhatcım inan bende aynı şeyi hissettim...okudukça okuyasım geldi...dün akşam meryem surelerini okurkende böyle oldu bir hoşuma gitti anlatamam....şu aralar sadece zaman problemim var...okuldan dolayı ..yazılı sıkıntısı var ..keşke booooool booool dua okusak..beni çok rahatlattı....eve geldiğimde kendimi hasta olacak gibi hissediyordum..ama abdest alınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkmış gibi kuş gibi hafiflediğimi hissettimmm....bu da beni çok mutlu etti....bebişler geliyorrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhh....

valla öyle ya 4 tane yasin okudum ard arda. ben 2 den fazla okuyamam normalde. dedimki bide bunun ardına meryem suresi okuyayım:) namaz vakti geöiyor diye meryem suresini yatsıya bıraktım. ama ne yalan söyleyeyim kendim için hatim de yapıyorum hiçbirini bu kadar lezzet alarak okumadım.
ahada buraya yazıyorum en az 3 hamilemiz olacak bu ay.....[/QUOTE]

aynen canım ya aynı şeyleri hissetmişiz..inşallah hamişimiz olsun sağlıcakla..canım bende okuyamam kolay kolay ama bugün hiç zor gelmedi banada....ben şimdi birazda vck arkadaşımıza tefriciye okuyacağım..sanırım meryem surelerinde de eksik vardı......ben ne zaman sınav sorusu hazırlayacam acabaaaaaa..cevap :dua arası.....:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: hamişimiz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrrrr...:nazar::nazar::nazar:

canım okudum ben senin payını da. ecrininkini de okudum. nedense bugün çok kolay geldi yasin. su gibi okudum. bebeklerinize dalalettir inşaallah:D

muhatcım inan bende aynı şeyi hissettim...okudukça okuyasım geldi...dün akşam meryem surelerini okurkende böyle oldu bir hoşuma gitti anlatamam....şu aralar sadece zaman problemim var...okuldan dolayı ..yazılı sıkıntısı var ..keşke booooool booool dua okusak..beni çok rahatlattı....eve geldiğimde kendimi hasta olacak gibi hissediyordum..ama abdest alınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkmış gibi kuş gibi hafiflediğimi hissettimmm....bu da beni çok mutlu etti....bebişler geliyorrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhh....[/QUOTE]

AYY INSALLAHHH CANIM YA GELSIN BEBİŞLERIMIZ INSALLAHHHHH GECENLERDE ANNEM RUYA GÖRMUS KIZLAR 40 GUNLUK BEBEK VARMIS KUCAINDA BASKALARI SEVMEK ISTIOMUS GTMIOMUS BEBEK DİLE GELMIS BENI VERMEYIN KIMSEYE BEN SIZE GELDIM DIYINCE ANNEN INANMAMIS BEBEK KONUSTUĞU INAN BEN KONUSUOM BENIM ADIM YUSUF ALLAH ÖLE ISTEDI YUSUF DEMIS VE ANNEM KALKMIS RUYASINDAN..

muhatcım inan bende aynı şeyi hissettim...okudukça okuyasım geldi...dün akşam meryem surelerini okurkende böyle oldu bir hoşuma gitti anlatamam....şu aralar sadece zaman problemim var...okuldan dolayı ..yazılı sıkıntısı var ..keşke booooool booool dua okusak..beni çok rahatlattı....eve geldiğimde kendimi hasta olacak gibi hissediyordum..ama abdest alınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkmış gibi kuş gibi hafiflediğimi hissettimmm....bu da beni çok mutlu etti....bebişler geliyorrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhh....

ahada buraya yazıyorum en az 3 hamilemiz olacak bu ay.....[/QUOTE]

ağzınızdan bal damlıyo arkadaşlar hz allah bizede hayırlı bişekilde anne olmayı nasib etsin en hayırlı ve kısa zamanda inş....kızlar bi şey söliyimmi aslında birazda korkuyorum evhammı deir başka bşeymi adını koyamyorum hani ahir zaman ortalık kötü dünya nereye gidyor falan böle şeyler düşünüce yinede tek duam hz allah zatına layık kul habibine hakiki ümmet ve büyüklere hakiki kardeş olacak evlatlar yetiştirmeyi nasib etsin bize bizde ihlaslı samimi kullarından eylesin ve o bebeklerede hayırlı anne babalar eylesin bizleri inşaaaallaaahhhh amiiinnnn.... hadi topluca amin diyelim inşaallah amiiinnnn....

ahada buraya yazıyorum en az 3 hamilemiz olacak bu ay.....

ağzınızdan bal damlıyo arkadaşlar hz allah bizede hayırlı bişekilde anne olmayı nasib etsin en hayırlı ve kısa zamanda inş....kızlar bi şey söliyimmi aslında birazda korkuyorum evhammı deir başka bşeymi adını koyamyorum hani ahir zaman ortalık kötü dünya nereye gidyor falan böle şeyler düşünüce yinede tek duam hz allah zatına layık kul habibine hakiki ümmet ve büyüklere hakiki kardeş olacak evlatlar yetiştirmeyi nasib etsin bize bizde ihlaslı samimi kullarından eylesin ve o bebeklerede hayırlı anne babalar eylesin bizleri inşaaaallaaahhhh amiiinnnn.... hadi topluca amin diyelim inşaallah amiiinnnn....[/QUOTE]

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bu ayyy banada ole gelio hamileler cok olucakk gibii hadi bismillahh:) YA RABBİİM BÜYÜKSÜÜN ALLAHIMM BUYUKKSUUNNN

canım eşim 1 yasin okudu senin için rabbim kabul etsinnnnnnn inşallah....
ben yukarıdaki mesajı yazarken birini okumuş meğer....rabbim gönlüne göre versin....

aLLAH EŞİNDEN RAZI OLSUN CANIM VE INSALLAH HISEETIĞIMIZ GBI BUNLARIN HEPSI GELECEK BEBİŞLERIMIZIN HABERCISIDIRR :34:

Alıntıyla cevap veriyoruz ama bir karışıklık oluyorrrrrrrrr.benim yazmadığım yazıyı ben yazmışım gibi gösteriyor hadi hayırlısı.....

canım senin 1 yasinini eşim okudu tatlım..rabbim kabul etsin inşallah..sağlıklı hayırlı bebiişler versinnnnnnn inşallah...

canlarım artık çıkıyorum..inşallah hayırlı haberlerle görüşmek üzereeee ayşemmmmmm hayırlı haberle gelllllll

Selam kızlar :5: Lütfen bana yardımcı olur musunuz :5:

Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.

Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir :5:

Esma ve Sönmez canlarım Allah razı olsun benim yerime okudunuz hakkınızı helal edin.Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah

Selam kızlar :5: Lütfen bana yardımcı olur musunuz :5:

Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.

Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir :5:

Geçmiş olsun canım.Ben doğum yaptım düşük değildi o yüzden bir fikrim yok doktora gitseydin keşke.Bende merak ettim şimdi

Merbaha kizlar, yeni yilinizi gec de olsa kutluyorum. 3 gundur cok kotuyum. Alerji, nezle birlesti elim yuzum sis, burun tikali. Zor nefes aliyorum. Gozlerim akiyo burayi da tam okuyamadim. Ama ayse nin guzel haberini aldim cok sevindim allah tamamina erdirsin aysecim.9 ay birakmasin seni bebis(ler) :)) kizlar ben 2 yasin, ayetel kursi ve zikirleri bitirmistim pazar gunu. 1 meryem kaldi. Biri benim icin okuyabilirse haftaya ben eksigimi telafi ederim. Opuyorum hepinizi.

Back
X