canım okudum yasinini... rabbim inşallah kabul etsin dualarımızı..
Allah kabul etsin canımmm
canım senin içindemi yasin okunuyor
ben birazdan namazdan sonra
ecrininkini okucaktım
sanada okurum inşallahh
Sağolasın canım Allah razı olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım okudum yasinini... rabbim inşallah kabul etsin dualarımızı..
canım senin içindemi yasin okunuyor
ben birazdan namazdan sonra
ecrininkini okucaktım
sanada okurum inşallahh
ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................
günaydın kızlar,
kimse beni merak etmemiş
doktora gittim sabahtan, rapor yazdı, evde dinleniyorum şimdi.bir de adet oldum hepten yatar vaziyete geçtim.
kızlarr kimse bana cevap yazmadı mı? 1 adet meryem eksiğim var yarınki dualardan. diğerlerini okumuştum.
Ayşecim, değerin çok güzel katlanmış canım. gözün aydın. içimden sana dair ikiz geçiyor biliyor musun![]()
ecrin senin icin benimle birlikte 5 kisi okudu
asbelove canim senin icin benimle birlikte 3 kisi okudu sanirim bu msj daha iyi oldu...
CANIMM okurken ağladım yazdıklarına yaaınsallah daha fazla bekletmez bızı meleklerımız..
![]()
Bende yaaaa acaip duygulandımmmm Rabbim hayırlısıyla tez zamanda göndersin onları bizeeeeee![]()
Ah be kuzum ah be annesının bırtanesı..daha gelmeden sevdım ben sen..bıır gun Allah ım ızın verırse geleceını bılmek bıle yetıyor suan bu satırları yazarken gözlerımden yasların suzlmesıne neden oluyor..yok bunlar uzuntu gözyası değil miniğm..sevıncten sevgımden ve sana olan özlemımden..gel be annecım artık..benı daha fazla sensız sevgısız bırakma..senı ılk kucağıma alacaım gunu, ılk sütümü vereceım gunu..ılk gözgöze geleceımız kokunu ıcıme daoyasıya cekeceım gunu sensız gecen gunumu gecemı doldurda gel miniğim...
Canım benimmmmm gelecej Rabbimin izniyle gelecek gecelerimiz uykusuz geçecek sırf onun kokusunu biraz daha fazla içimize çekebilmek içinnnnnnnnnn![]()
kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns
canım bebeğm gelsın ben onun basında uykusuz kalmaya razıyım onun kokusu.gül yüzü,ah ahhh![]()
Rabbim bu duyguyu bizlere de yaşatacak inşallahhhh canımmmmm şimdi bize ayakta durup bebişimize kavuşmak için elimizden ne geliyorsa yapmak düşüyor ki bebeişlerimiz ne kadar güçlü anneleri olduğunu bilsinlerrrrrr![]()
doğru söluosun canım ayakta durup bebişlerımız ıcın rabbımıze yalvarmamız dualar etmemız gerek hergun dahada fazla..
sen testi ne zaman yapacaksın![]()
gelmez olur mu tabi gelecek bebeklerimiz. iki avucumuzdan az bi büyük olacaklar. gözlrini açamayacaklar bile. sonra büyücek diş çıkarsaydı diycez, sonra yürüseydi, sonra sünnet olsaydı, sonra okula gitseydi, sonra sbs yi kazansaydı, sonra öss yi kazansaydı, sonra kps yle atansaydı, sonra iyi bi gelin/damat bulsaydı oooooooooooooo biz daha çok uykusuz kalırızhaaaa torunu umuttum. torunumuz da olsun demi
![]()
ya benim adetim üç gün geçti eşim test yapmamam müsade etmiyo.... bi şe soracağım testle ilgli idrar testi ile şimdi testi yaparmaz iki çizgide bbelli oluyor mu yok sa biri önce diğeri sora mı belli olyo kağıttan bişey anlamadım eczacı on beş dakika bekle dedi de... ilk testim olacak ya cahilim:))
canım idrarda hemen çıkmıyor. kanda bile çıkmayabilirmiş. 3 gün geçtiyse iyiye iişaret![]()
Allahım inşaallah hayırlısı ile olur hayırlı evlat olur sende öğretmeni olursun teyzesi:)