Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ALLAH razı olsun canım ALLAH ne muradın varsa versın ne guzel ezana denk gelmıs ınsallah tez zamanda alırız bızde bebeişlermizn haberlerını :49: asbelove canım bak bızım bebişlerın duası aynı ana denk gelıo bıde aynı anda hamıle kalırmısız :1:

ay mis olur canım misssss inşallahhhh tez zamanda bu güzel haberi verebilmeyi nasip eder bizlere

kızz birisi için 2 yasin okdum ama hatırlamıyorum yaa kimdii:( asbelove m yidii :(

Allah seni bana demiştin 2tane diye ama ikisini de sen okumayacaktın birini başkası okuyacaktı ya:53:

şimdi erken olur diim yapsamm

Kaç gün var bata

ağzınızdan bal damlıyo arkadaşlar hz allah bizede hayırlı bişekilde anne olmayı nasib etsin en hayırlı ve kısa zamanda inş....kızlar bi şey söliyimmi aslında birazda korkuyorum evhammı deir başka bşeymi adını koyamyorum hani ahir zaman ortalık kötü dünya nereye gidyor falan böle şeyler düşünüce yinede tek duam hz allah zatına layık kul habibine hakiki ümmet ve büyüklere hakiki kardeş olacak evlatlar yetiştirmeyi nasib etsin bize bizde ihlaslı samimi kullarından eylesin ve o bebeklerede hayırlı anne babalar eylesin bizleri inşaaaallaaahhhh amiiinnnn.... hadi topluca amin diyelim inşaallah amiiinnnn....

canım bana bir büyüğüm 8 yıl önce şunu söylemişti." ahir zaman geliyor ve ahir zaman neslinin annelerinden olacaksın. kendini çok iyi yetiştirmen lazım." düşünsenize ahir zamanda çok iyi müslümanlar olacak. onların anneleri olacağız rabbimin izniyle. korkma kendini ve evladını rabbine emanet et.

ayşe hiç sürpriz olmadı biliyo musun? elhamdürillah inancımız boşa gitmedi.,
dün bi kaç arkadaşla sohbet ettik bu topikte ve onlar da duaları çok kolay ve güzel okuduklarını söylediler. kalbimizi bozmadan daha da inanarak okursak gelecek bizim mercimek tanelerimiz de:D
bu arada enişteye çok zulmetme :D[/QUOTE]
muhat nasılsın.dün göremedim seni.gözlerim aradı.ayşenin haberini heyecanla ve cümbüşle kutlarken yokluğunu farkettim.iyisindir inşaallah.dediklerine yürekten katılıyor ve AMİN diyorum.

ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................

ne diyeceğimi bilemedim.zaten adet günüm geldiği için stresli ve ağlamaya yer arıyorum. nasıl bir yazı bu nasıl bu kadar kısa ama bu kadar güzel anlatılır.bu satırlar bir edebiyat öğretmeninin değil bebeğine henüz kavuşamamış bir annenin yakarışları.ve inşaallah o anne en kısa zamanda kavuşacak bebeğine .

çok şiddetli alerji ve nezle biribirne karıştı canım. elim yüzüm şişti. bi garip toparlak surat bişi oldum. ama ilaçlar biraz olsun hafiletti sabahtan aldım. umarım çabuk geçer. 4 gündür süründürdü beni.

canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

saraçoğlunun kendisi le görüştüm ben geciktirmez demişti hatta kullananların çoğunun erken gelmiş sitede öle yazmışlar belki de psikolojiktir benm halim inş değildir yaaaa
canım inşaallah psikolojik değildir:D hadi 2. müjdeyi bekliyoruzz:)

[/QUOTE]
muhat nasılsın.dün göremedim seni.gözlerim aradı.ayşenin haberini heyecanla ve cümbüşle kutlarken yokluğunu farkettim.iyisindir inşaallah.dediklerine yürekten katılıyor ve AMİN diyorum.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim iyiyim. annemgildeyim dünden beri. haberi sabah okudum. yüzümdeki o ifadeyi kameraya almayı çok isterdim 2 kez okudum. öyle bi gülümsemem vardı ki:D kendim hamile kalsam sanırım ancak o kadar mutlu olurum:D
şimdi biz teyze mi oluyoz:DDD

ne diyeceğimi bilemedim.zaten adet günüm geldiği için stresli ve ağlamaya yer arıyorum. nasıl bir yazı bu nasıl bu kadar kısa ama bu kadar güzel anlatılır.bu satırlar bir edebiyat öğretmeninin değil bebeğine henüz kavuşamamış bir annenin yakarışları.ve inşaallah o anne en kısa zamanda kavuşacak bebeğine .

sen bide yazarken beni görseydin. allahtan annem çalışıyo evde tekdim:D o daha melek, günahsız o isterse daha çabuk kabul diye düşündüm.
arada bende duygusal patlamalar yaşıyorum:( ben 8 aydır bekliyorum misafirimi. bazen utanıyorum burda yazı yazmaya. 11 12 yıldır bebek bekleyenler var. deselerki sana bi görev verelim yaparsan hepsinin bebeği olacak vallahî yaparım.
ben biliyorum yaaaa o sıpalar naz yapıyo naz. elma dersek gelin armut dersek gelmeyin:D Elmaaaaaaaaaaaaaaaaa

o benim değil hepimizin yazısı:D

ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................

canim arkadasim insallah bebisin bekletmeden gelir bir an once...Allahim ben sana ne diyim nerdende bulursun boyle sozleri....ama inan taaa yureyimin ortasinda hissediriyomne hissettigini...Allahim yanan kalplerimize katindan damlaciklar yollasintez vakitte..

sen bide yazarken beni görseydin. allahtan annem çalışıyo evde tekdim:D o daha melek, günahsız o isterse daha çabuk kabul diye düşündüm.
arada bende duygusal patlamalar yaşıyorum:( ben 8 aydır bekliyorum misafirimi. bazen utanıyorum burda yazı yazmaya. 11 12 yıldır bebek bekleyenler var. deselerki sana bi görev verelim yaparsan hepsinin bebeği olacak vallahî yaparım.
ben biliyorum yaaaa o sıpalar naz yapıyo naz. elma dersek gelin armut dersek gelmeyin:D Elmaaaaaaaaaaaaaaaaa

yani hem ağlatıp hem güldürüyosun.evet ben 12 yıl bitecek hala bekliyorum ama burada ister bir yıl olsun ister 10 yıl.hepimizin özlemi,duası aynı canım.estağfirullah utanmak ne demek yaralarımız aynı.hasretle bekliyoruz hepimiz.elma deyince çıkacaksa ben 24 saat söyleyebilirim............elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma..............................

canim arkadasim insallah bebisin bekletmeden gelir bir an once...allahim ben sana ne diyim nerdende bulursun boyle sozleri....ama inan taaa yureyimin ortasinda hissediriyomne hissettigini...allahim yanan kalplerimize katindan damlaciklar yollasintez vakitte..
hepimizin bebeği de gelsin canım ya. Dedim ya o benim değil bizim yazımız:)
yani hem ağlatıp hem güldürüyosun.evet ben 12 yıl bitecek hala bekliyorum ama burada ister bir yıl olsun ister 10 yıl.hepimizin özlemi,duası aynı canım.estağfirullah utanmak ne demek yaralarımız aynı.hasretle bekliyoruz hepimiz.elma deyince çıkacaksa ben 24 saat söyleyebilirim............elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma elma..............................

:d

canimben sana yasin okuycaminsallah ozelin doluymus yollayamadim..eyer cevremdekilere verebilirsem ssenin icin yazarim yine...ama biraz zor gibi...vck icin sordumda ablamdan baska kimse almdi sanki kuran okumaya korkularmi nedir..

hanımlar size özelden bi mesaj atacagım 10 dk sonra. bu sadece bi fikir. nolur yanlış anlamayın. banlanırım diye burda yazamıyorum. her şey Allahın kudretinde

sa kardeşim:) dün biraz rahatsız olduğunu yazmışsın benzer şikayetleri geçen yıl bende yaşadım böbrek taşı düşürüyormuşum belki böle bi sorun olabilir aklında olsun... hayırlı akşamlar Hz. Allaha emanet ol..

Ayşecim,hayırlı olsun canım,görünce Rabbime şükrettim kendim hamileymişim gibi,dolu dolu oldu gözlerim.Şaşırmadım ama hissettim hep senin hamile olduğunu.Rabbim hamileliğini sıkıntısız geçirmeni nasip etsin,sağlıkla hayırlısıyla evlatlarını kucağınıza almayı nasip etsin.Salih saliha evlatlar olsunlar.Uzun sağlıklı hayırlı ömür versin Rabbim ailenize...Eksik etme dualarından lütfen canım.

Kızlar merhaba.Ben pek iyi değilim.Hep aklımda dualarımdasınız,eksik etmeyin sizde.

Bu arada,dualarım tamam sayılır.İlgilenen arkadaşımız okudu yazabilir.Dün lekelenmelerim olduğu için Yasinleri annem okudu sağolsun,diğerlerinide eşim okuyacak bugün nasipse.Rabbim eşimi ve ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.İnşaallah onlara en güzel hediyemi verebilirim.İnşaallah hepimiz veririiz hayırlısıyla.

sa kardeşim:) dün biraz rahatsız olduğunu yazmışsın benzer şikayetleri geçen yıl bende yaşadım böbrek taşı düşürüyormuşum belki böle bi sorun olabilir aklında olsun... hayırlı akşamlar Hz. Allaha emanet ol..

Ve aleykümselam canım.Dün çok kötüydüm evet şimdidde pek iyi sayılmam ya neyse.Canım başka ne gibi belirtilerin vardı peki?Doktora gittin mi,tedavi falan uygulandı mı?

Back
X