- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ooooff ya kıs ayı çok sıkkıcıı[/QU
urfada güzelll urfaya gel:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooff ya kıs ayı çok sıkkıcıı[/QU
urfada güzelll urfaya gel:)))
öyle canım zaten duam hep öyle rabbim hakkımda hayırlısını ver yada hayırlısını gönlüme sevdir kabullendir diye dua ederim.işte hayırlı mı değil mi yada hakkımda hangisini yapmak hayırlı tedaviye başlamam mı yoksa başlamamam mı?niyetim bu anlayacğın.canım benim zaten saraçoğluyla iletişimdeyiz eşim onun kürlerini kullanıyor şifa Allah'tan elimizden geleni yapıyoruz işte sonuna geldik çok kararsızım bir doktorun ak dediğine biri kara diyor ne yapacağımızı bilmiyoruz![]()
sa teheccüd namazı öğle namazı kaçta giriyorsa o nun karşılığı olan gece o saatte giriyor yani kış günleri ortalama on iki yaz günleri bir civarı... kılınması na gelince Allah rızası için niyet önce sonra dört altı sekiz on on iki rekat kılabilirsinz ideali altı rekat... arkasından ise dua dua ya ise başına ve sonuna salavatı şerife getirmek önemli mümkünse salatı münciye Allah kabul etsin...
arkadaşlar herkese selamlar
canlar valla hızınıza yetişmek hiiiç mümkün olmuyor.1 gün girmedim 50-60 sayfa geçmiş çalıştığım için hepsini okuyamıyorumda. sırf bu yüzden dua kısmından çıksammı diye düşünmedim değil ben size yetişene kadar siz skora koşuyorsunuz valla
![]()
esmacım Allah senden razı olsunRabbim evladını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasipetsin.
inan omuzlarımdan öyle bir yük aldınki anlatamam. Rabbimde senin yüklerini haifiletsin işlerini kolaylaştırsın inşallah.
:129::103:
muhat arkadaşım çok sağol çok teşekkürler. esma arkadaş hepsini okumuş sağolsun. yine niyetini Rabbim kabul etsin inşallah.
çok sevindimayşe inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini
ayşe birde senden ricam listenin altına ,o listenin ayın kaçına kadar okunması gerektiğini yazabilirmisin. takipte zorlanan arkadaşlar için (mesela ben)
daha rahat olur diye düşünüyorum umarım yanlış anlamazsın benimki sadece bir öneri
herkeslere hayırlı haftalaaaaaaaaaar:80:
selam kızlar sayfaları oku oku bitmedi.... nasılsınız???kimsecikler yookkkkkkkkk....
antisocial canım geçmiş olsun .şimdi nasılsın?..bende felaket grip oldummmmmmm yatıp yatıp duruyorummmm..bir sürü ilaçççççç..
..o kadarda korumaya çalıştım kendimi ama öğrencilerin çoğu hasta....mecburen olduk hasta....c.tesi doktora gitmeseydim hastalığa itirazım olmazdı ama bakalım artık böyle gitmek varmış nasipte iyi geçsinde....
destekleriniz için teşekkür ederim bana kızmıyorsunuz değilmi aslında canınızı sıkmak istemem ama beni sizlerden başka kimse anlamıyorsen onceALLAH sonra saraca guven:) ya rabbim ol desee bi tek ol demesie bakıoyoo sabırr sabır dua işte eminim bi mücie olucak seninde imtihanının bir zamanı vardırrr
amin Allah razı olsun canım Rabbim hepimize gönlümüzün mükafatını versin inşallah zor bir sınavcanım hikayeni okudum tatlımm..rabbim yardımcın olsun canımm..hatta hepimizin.....dua etmekte fayda var....inan ve içten duanı et eminim rabbimiz duyacak ve karşılığını verecektir........bazen benim aklıma şu soru takılır..Acaba rabbimden istemeyi mi bilmiyorum diyeeeee....
canım senin için 100 tefriciye okudum..inşallah rabbim kabul eder....
canım arkadaşlarım sizleri biraz geç tanıdım ama iyikide tanımışım .sizlere biraz kendimden bahsedeyim beni bu topikte fazla tanıyan yoktur diye düşünüyorum.9senelik evliğim eşimde sperm sayısı sıfır bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım.hem ben hemde eşim çocuk çok severiz ama Rabbim bizi en sevdiğimiz şeyle imtihan ediyor demekki.ilk evlendiğim zaman çocuğumuzun olmayacağını bilmiyordum kaynanamın ısrarı ve iğneleyici sözleri üzerine doktora gitmiştim doktor bende sorun olmadığını eşiminde doktora gitmesi gerektiğini söyledi .denilenleri yaptık ve dünyamız başımıza yıkılmıştı.biz hiç bir zaman yakınlarımızdan saklamadık çocuğumuzun olmadığını .ama kaynanam sağolsun hiç kabullenmedi oğlundaki sorunu durup durup bana sen doktora git oğlumda sorun yok diyordu.bende ona test sonuçlarını gösterdim cahil kadın bana şöyle dedi ben rüyamamı inanayım yoksa doktoramı demezmineyse senelerce hem kaynana dırdırı hem evlat özlemiyle bugünlerimize geldik.tabiki koca karı ilaçlarıda kullandık.geçen gün gittiğimiz doktor eşime bir kan tahlili verdi bunun sonucuna göre eşimde sperm çıkıp çıkmayacağı ameliyat öncesinde belli olacaktı.hatta sonucun iyi çıkması için hepiniz Allah razı olsun bizim için dua etmiştiniz .gelelim sonuca normalde olması gereken değerler 16 ile 225 arası .eşimde ise 5 çıktı yani kötününde kötüsü.2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti evet Rabbimden gelene razıyız ama kimse kendine kötüyü yakıştırmamışya öyle işte.neyse biz umuttüp bebekte aslında bu ay tüpbebek tedavisine başlıyacaktık ama bu test sonucuna göre sperm çıkmaz gibi görünüyormuş.testi uygulatan doktor şimdi tedavinizi erteleyin ve biraz iğne tedavisi uygulayalım sonra belki sizde sperm çıkışı olur ama tedavi en az 2 sene sürecek dedi.benim yaşım 31 eşimin 40 .umuttüp bebekteki doktorumuzda hayır bu test önemli değil siz bakmayın o doktora gelin tedavinize başlıyalım dedi .ben çok kararsız kaldım sizden ricam istihare yapmayı bilen varsa benim için yapabilirmi ben kendim için çok denedim maalesef rüyamı hatırlamadım yada rüya görmedim.inanın çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilicek kişiler varsa lütfen haber verin şimdiden teşekkür ederim.
![]()
aminnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm...
dualarında son durum ne?
canım yaşadıklarına üzüldüm.hepimiz aynı dertten farklı şekillerde muzdaribiz.eşine keçiboynuzu kürü ve nohut kürü yaptınızmı hiç.yapmadıysanız deneyin bence.azospermlilerin %35 arttırdığını söylüyor ibrahim saraçoğlu.istihare namazına gelince bence kendin yapmalısın.ama yinede sen bilirsin tabi.etrafindakileride takma kafana boşver.Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inş.sana bizede canım.