Şu mübarek günde kayınvalideni Allah'a havale ediyorum,Rabbim hidayet izan merhamet versin.Sıkma sakın o güzel canını.Rabbim inşaallah çok ama çok kısa bir zaman içinde,sana sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar nasip eder,eviniz Cennetin kokusuyla dolar,bebeklerinle ilgilenmekten başkalarının sözlerini takacak zaman bulamazsın inşaallah.Rabbim kalpleri niyetleri bilendir,dualara icabet edendir.Rabbimin çok güzel kulları var,Ona hakkıyla ibadet eden,kulluk eden,yürekleri yanan Allah aşkıyla,Rabbim o güzel kullarının hürmetine,salih kullarının ağzından çıkarmışçasına günahsız ağızdan çıkan dualar hürmetine,bizleride o dualara katsın ve kabul etsin.
amin amin amin amin defalarca amin demek istiyorum.bugün o cadı yüzünden yine eşimle kavga ettim ve kendi derdim yetmiyormuş gibi birde bu tuz biber oldu.Rabbim ıslah etsin gözünü doyursun.biz bu kadar sıkıntıdayken bile bizden onda para olduğu halde para istiyor eşimde kredisini ödememiş ben anneme vericem. annem memlekete annesini ziyarete gidecek annesi hasta dedi.bende o kadar ihtiyacımız varken ve onun köşede o kadar parası varken halen bizden istiyor neden veriyorsun dedim annem istedi dedi.inan varya ihtiyacı olsa verse gözüme gelmiycek diğer oğluna dükkan açıcak ona parası var .ama memlekete gidecek parası yok varmı böyle birşey ya anlamadım.tek derdi para beni sıkıntıya sokuyor Rabbim ıslah etsin gözünü doyursun .dedimya ne oğlunun çocuksuz olması ne acı çekmesi hiç umurunda değil tek derdi ona para vermemiz olsada olmasada bul diyor eşime nerden bulursan bul getir.böyle bir insanı severim ve ne isterse yaparım diyen varsa gelsin .ben kötüyüm evet ben kabul etmiyorum ama gerçekten kabul edecek biri varsa bilemiyorum.inşallah canım bu çektiklerimi ve haklıyıda haksızıda Rabbim biliyor inşallah sınavımı yüz akıyla geçer ve bebişime kavuşurum dediğiniz gibi o zaman ne konuştuğunu nede yaptıklarını görmem inşallah