Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım dualarım bitti artık hep birlikte bağışlanm duasını yaparız yapmak isteyen varsa yapsın ben ağlamaktan fırsat bulamıyorumda:1::1::1::1:

vck cim niye ağlıyorsun tatlım ağlama güçlü ol..bak ne güzel duaların bitti..rabbim gönlüne göre verir inşallah..canım eşin ne zaman ameliyat olacak??bol bol dua et..şimdi ağlama zamanı değil...booooooooooşşşşşşşşşşşverrrrrrrrrrr dengesiz insanlarıı..kim ne derse desin....Allah onları bildiği gibi yapsın.......hayat herşeye rağmen güzel canımm olumlu düşün olumlu olsun tatlım...böyle ağlayarak eşinide üzersinnnnnnnn...o yüzden şimdi silkelen toparlan ve eşine tam destek ol ..inşallah rabbim hayırlısını versin hakkınızdaa..nur topu gibi bebişlerin olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh....:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: böyle dombalak atsın emiiiiiiiiiiiii.......

Şu mübarek günde kayınvalideni Allah'a havale ediyorum,Rabbim hidayet izan merhamet versin.Sıkma sakın o güzel canını.Rabbim inşaallah çok ama çok kısa bir zaman içinde,sana sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar nasip eder,eviniz Cennetin kokusuyla dolar,bebeklerinle ilgilenmekten başkalarının sözlerini takacak zaman bulamazsın inşaallah.Rabbim kalpleri niyetleri bilendir,dualara icabet edendir.Rabbimin çok güzel kulları var,Ona hakkıyla ibadet eden,kulluk eden,yürekleri yanan Allah aşkıyla,Rabbim o güzel kullarının hürmetine,salih kullarının ağzından çıkarmışçasına günahsız ağızdan çıkan dualar hürmetine,bizleride o dualara katsın ve kabul etsin.
amin amin amin amin defalarca amin demek istiyorum.bugün o cadı yüzünden yine eşimle kavga ettim ve kendi derdim yetmiyormuş gibi birde bu tuz biber oldu.Rabbim ıslah etsin gözünü doyursun.biz bu kadar sıkıntıdayken bile bizden onda para olduğu halde para istiyor eşimde kredisini ödememiş ben anneme vericem. annem memlekete annesini ziyarete gidecek annesi hasta dedi.bende o kadar ihtiyacımız varken ve onun köşede o kadar parası varken halen bizden istiyor neden veriyorsun dedim annem istedi dedi.inan varya ihtiyacı olsa verse gözüme gelmiycek diğer oğluna dükkan açıcak ona parası var .ama memlekete gidecek parası yok varmı böyle birşey ya anlamadım.tek derdi para beni sıkıntıya sokuyor Rabbim ıslah etsin gözünü doyursun .dedimya ne oğlunun çocuksuz olması ne acı çekmesi hiç umurunda değil tek derdi ona para vermemiz olsada olmasada bul diyor eşime nerden bulursan bul getir.böyle bir insanı severim ve ne isterse yaparım diyen varsa gelsin .ben kötüyüm evet ben kabul etmiyorum ama gerçekten kabul edecek biri varsa bilemiyorum.inşallah canım bu çektiklerimi ve haklıyıda haksızıda Rabbim biliyor inşallah sınavımı yüz akıyla geçer ve bebişime kavuşurum dediğiniz gibi o zaman ne konuştuğunu nede yaptıklarını görmem inşallah

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum. :(
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor :(

canım kıyamam.tabikide kıskanmak değil bu başaka bişey.yaşamayan anlamaz.ama biz seni çok iyi anlıyoruz.maalesef bende bu gün iyi değilim.kırmızılar geldi yine.dün hep ağladım senin gibi.ne yapalım be arkadaşım.yokki sabretmekten başka yapacak bir şeyimiz.Rabbim hepimizi güldürsün inşaallah.bizlerede anne olmayı nasip etsin.

--------------------------------------------------------------------------------

Bebek Gel Artik...

Nerdesin Sen Yavrucuğum Yaaa?oysa Yanimda,kollarimda Olmaliydin çoktandir...neden Randevularina Geç Gelenlerden Oluyorsun Bebeğim?
Sokakta Kadinlarin Biri Elinde Diğeri Karninda...yolda Koşuyor Diğeri..anneleri Fazla çocuktan Bikmiş Olmali Ki Kedi Yavrusu Gibi Ensesinden çekiyor özensizce Onlari..dünyanin En önemsiz şeyi Gibi..oysa Sen öyle Mi Olacaksin?
Sebepsiz Mesnetsiz Sikintilarla Boğuşuyor Yüreğim..kabuslara Yenik Düşüyor Rüyalarim...oysa Gülücüklerinle Gülümsemekti Hayalim.gel Be Bebeğim...
Sen Bana özlemi, Hasreti Tattirdin Daha Gelmeden.daha Gelmeden Hakkima Girdin.ama Benim Senin üzerinde Analik Hakkim Olmayacak.gel (ki Eğer Gelirsen)yaşantimiza Katacağin Neşe Ile Asil Sen Beni Borçlu Kilacaksin Varliğina Karşi
Biliyor Musun Bebeğim Yeni Doğan Bebeklerin Kulağina "geldiğinyerlerde Benim Bebişimi Gördünmü Ne Zaman Dünyaya Geliş Biletini Alip Gelecek?"diye Fisildiyorum
Hiç Konuşamiyorum Bilsen..oysa Dudaklarim Sicakliğina Ve Yavrum Uyandin Mi Bebeğim Demeye Muhtaç.
Rüyalarimda Senle Birlikte Olup Uyaninca Kaybediyorum.ne Zaman Senin Sesinle Uyanacağim Ve Ne Zaman Uyaninca Seni Kaybetmeyeceğim?
Peki..bunca Sözden Sonra Da Halen Gelmeye Ikna Olmadiysan Sen Bilirsin.ama Bil Ki Ben Iyi Bir Anne Olurum Seçim Senin.umarim Anlarsin Bir Gün Beni Ve Umarim O Zaman Iş Işten Geçmiş Olmaz.inatçi Bebek Ahhh Bebek...hayallerime Bile Yasak Koyuyor Baban.her Ay ümitlenip Her Regl Döneminde Yikildiğim Için Bana Seni Düşünmeyi Bile Yasakladi.hayalleri Insani Hayalkirikliğina Sürüklermiş Diyor...hayallerimi De Kaybedersem Yaşayamam Ki..bir Gelsen De Babani Da şaşirtsan...sana Sevgilerimi öpücüklerimi Gönderiyorum Bebeğm..ve Ağliyorum Gel De Dindir Gözyaşlarimi . ne güzel yazmış bu yazıyı yazan değil mi...

Bizim babamızda bana demişti üzülürsün diye tanıyormuş ben ki test yaptırmamış şimdi berbat bi haldeyim hiç bi iş yapmak istemorum evim darma dağın ve ağlıyorum... Allahım lütfeeennnn.................
.
darmadağın oldum...........................................................................................................

canım akşamdan sonra daha yeni girdim topiğe.ve yazını okuyunca tüğlerim ürperdi.nasıl bir annedir ki o oğlunun hayat arkadaşına.sevdiğine,eşine,böyle sözler söyleyebiliyor inanamadım.Allah sana sabır versin.kafana takmamaya çalış.herkes söyledikleri kadar insandırlar.ben sorun sende yada bende sözlerinede karşıyım.sorun diye bir şey yok.bunlarda bir çeşit rahatsızlık.bizim aramızda hiç olmaz böyle şeyler.sorun yok,nasip var.Rabbim ne yazdı ise onu yaşıyoruz.o yüzden hiç gocunma ve üzülme.bunu söyleyenler bence sorunlu.para mevzusuna gelince biz 11.5 yılda 40 binlira belkide daha fazla döktük bu yola.manevi yönden olduğu kadar maddi yöndende yıpratıcı bir süreç.ne yapalım sınavımız zorlu.Rabbim hepimizi bu uğurda yüzü gülenlerden eylesin.ve bizlerede anne olmayı nasip etsin.kayınvalidenin sözlerini sakın ama sakın takma. bir söz vardır lafa bakarım lafmı diye...................gerisini anlamışsındır.

boşverdim zaten Allah'a havale ettim canım.peki sizin sorun nedir neden bebişiniz olmadı .inşallah daha fazla aramadan bebişine kavuşursun amin:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

boşverdim zaten Allah'a havale ettim canım.peki sizin sorun nedir neden bebişiniz olmadı .inşallah daha fazla aramadan bebişine kavuşursun amin:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben endometriozisliyim.bundan dolayı oluşan çikolata kistlerinden 2 kez ameliyat oldum.ilk ameliyattan sonra sol tüp tıkandı.eşimin spermlerinde ileri hareketlilik oldukça düşük.varikoselden ameliyat olmuştu ama pek düzelme olmadı.4 kez tüp bebek denememiz oldu.(negatif).kısaca böyle yazması iki satır ama 11.5 yıl geçti böyle.ömrümden ömür gitti bunları yaşarken.ama bak yazması iki satır sürdü.ne garip.................

Şu mübarek günde kayınvalideni Allah'a havale ediyorum,Rabbim hidayet izan merhamet versin.Sıkma sakın o güzel canını.Rabbim inşaallah çok ama çok kısa bir zaman içinde,sana sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar nasip eder,eviniz Cennetin kokusuyla dolar,bebeklerinle ilgilenmekten başkalarının sözlerini takacak zaman bulamazsın inşaallah.Rabbim kalpleri niyetleri bilendir,dualara icabet edendir.Rabbimin çok güzel kulları var,Ona hakkıyla ibadet eden,kulluk eden,yürekleri yanan Allah aşkıyla,Rabbim o güzel kullarının hürmetine,salih kullarının ağzından çıkarmışçasına günahsız ağızdan çıkan dualar hürmetine,bizleride o dualara katsın ve kabul etsin.
amin amin amin amin defalarca amin demek istiyorum.bugün o cadı yüzünden yine eşimle kavga ettim ve kendi derdim yetmiyormuş gibi birde bu tuz biber oldu.Rabbim ıslah etsin gözünü doyursun.biz bu kadar sıkıntıdayken bile bizden onda para olduğu halde para istiyor eşimde kredisini ödememiş ben anneme vericem. annem memlekete annesini ziyarete gidecek annesi hasta dedi.bende o kadar ihtiyacımız varken ve onun köşede o kadar parası varken halen bizden istiyor neden veriyorsun dedim annem istedi dedi.inan varya ihtiyacı olsa verse gözüme gelmiycek diğer oğluna dükkan açıcak ona parası var .ama memlekete gidecek parası yok varmı böyle birşey ya anlamadım.tek derdi para beni sıkıntıya sokuyor Rabbim ıslah etsin gözünü doyursun .dedimya ne oğlunun çocuksuz olması ne acı çekmesi hiç umurunda değil tek derdi ona para vermemiz olsada olmasada bul diyor eşime nerden bulursan bul getir.böyle bir insanı severim ve ne isterse yaparım diyen varsa gelsin .ben kötüyüm evet ben kabul etmiyorum ama gerçekten kabul edecek biri varsa bilemiyorum.inşallah canım bu çektiklerimi ve haklıyıda haksızıda Rabbim biliyor inşallah sınavımı yüz akıyla geçer ve bebişime kavuşurum dediğiniz gibi o zaman ne konuştuğunu nede yaptıklarını görmem inşallah

Rabbim sabir versin insallah canim dua etmekten veuzulme demekten baska birsey gelmiyor elimden...Rabbim islah etsin onu

canım ben endometriozisliyim.bundan dolayı oluşan çikolata kistlerinden 2 kez ameliyat oldum.ilk ameliyattan sonra sol tüp tıkandı.eşimin spermlerinde ileri hareketlilik oldukça düşük.varikoselden ameliyat olmuştu ama pek düzelme olmadı.4 kez tüp bebek denememiz oldu.(negatif).kısaca böyle yazması iki satır ama 11.5 yıl geçti böyle.ömrümden ömür gitti bunları yaşarken.ama bak yazması iki satır sürdü.ne garip.................

anladım canım ameliyatta zor herhalde bendede miyom vardı doktorum istersen ameliyat ol istersen olma dedi
eşimde sperm çıkarsa ameliyat olucam çıkmazsa olmıycam şimdilik soğan suyu içiyorum
inşallah sizde en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz dediğin gibi olmayınca olmuyor kısmet işi.
bir ömür iki satırsa bir evliliktan kaç satır bekliyoruzki:34::34:

kaynananın baska gelini yokmuu

var canım 15 sene birlikte yaşamışlar ama onu kıskanmıyormuş ona iyi davranıyormuş.
beni aslında kaynanam beğendi o oğluna layık gördü ama eşimi çok seviyordu çünkü eşim maaşını aldığı gibi annesine verirdi
ben evlenince herşey tersine döndü tabiki bana düşman oldu:1::1::1::1::1::1::1:

kız soğan suyu akıntı yapıyomu sanada

yok canım bende iltihap yoktu şükür ama miyom için çok işe yaradı diyebilirim bu ay öldüm sayılır
canım sende akıntı olduysa bence kullanmaya devam et demekki iltihap varki soğan suyuyla dışarı atılıyor:34::34:

var canım 15 sene birlikte yaşamışlar ama onu kıskanmıyormuş ona iyi davranıyormuş.
beni aslında kaynanam beğendi o oğluna layık gördü ama eşimi çok seviyordu çünkü eşim maaşını aldığı gibi annesine verirdi

allahım ya işi gucuu yokmu işine baksıınn!

yok canım bende iltihap yoktu şükür ama miyom için çok işe yaradı diyebilirim bu ay öldüm sayılır
canım sende akıntı olduysa bence kullanmaya devam et demekki iltihap varki soğan suyuyla dışarı atılıyor:34::34:

canım adetime 3 gun var bugunu bitti sayarsak 2 gun acaipp bi akıntıım varrr adet oldum sanıyommmmm

" zulm ile abad olanın ahiri berbat olur" Allah onu bildiği gibi yapsınnnnn inşallahhhhhhhhhhhh........ Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişlerrrrrrrrrr.....dua etsinde inşallah Allah onu sana muhtaç etmesin......uyuz oluyom böylelerine..çok bilirlerrrrrr.... kara cahillerrrrrrrrr.........sanki oluyoda biz hamiş kalamıyozzzzzzzzzzzzzzzzzz.........

Back
X