Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ilk sıradakilere (şans artık) 3 yasin düştü sondaki arkadaşlara 2 yasin düştüğü için onlara bide 707 adet ya varis ekledim ben okuyan arkadaşları düşüyorum

anladım canım Allah razı olsun inş.
meryem suresını peki okudukcamı söylicez sana ? soruyorum cok ama kus bakma :17: baya uzak kaldım topikdende değişikliklerden haberım olmadıgı için bu kadar soruşum :)

ıns en yakın zamanda rabbım bu guzel duyguları sızede nasıp eder..
keseyı gordugumde tuhaf duygular kapladı benı..ıcımde gercekten bısey varmış dedım..muayeneden çıkınca eşim kapıda beklıyordu bebgımızı gordum deyınce yuzyndekı o gulucuk çok guzeldı ve o anda ınan hepinize dua ettim inş bı gun sızlerde esınızın o tebessumunu gorursunuz
ahh canımmm
o hayali ne kadar çok kuruyorum bi bilsenn

ALLAH razı olsunnn kuzucunda etsin dua:emir_bebek::nazar:
zaten tek sıkıntımız o bir de maddiyat işte maddiyatı biraz toparlamış olsak problem olmayacak kaan hoca gelin diyor başka da bişey demiyor dün dr.a gittik çapaya dr klomen verdi 3ay sonra gelin dedi bende güvenmediğimden emre bakırcıoğluna sordum ilk sorduğu şey ilaç kullanıyormu evet dedim tiroide bakılması gerek testesteron ondan düşebilir dedi gelin bir bakalım dedi halbuki çapada ki dr. onlardan olmaz demişti sorduğumuzda ama bizimki izin alamam vs vs 3ay kullanalım gidelim bakalım falan deyip duruyor 3ayın bizim için ne kadar değerli olduğunun farkında değil henüz bende gerginim zaten olan oldu yani şimdi de hiçbişey yokmuş gibi msj atıyor bende sinirleniyorum otomatik olarak öyle işteeee:14:

sağolasın canım ismim Canan Allah razı olsun okumuştun sen benim için yardımcı olursan çok mutlu olurum :16:
canımm bizim etstestoron yükseldi

bak mesela benim eşim varikosel ameliyatı oldu
daha öncedende inmeiş testis ameliyatı olmuş

ve biz tek yumurtalığın çalışmadığını sanıyoduk
ama o muayeneden sonra onunda çalıştığını söyledi

bi kez gitmeniz yeterli
keşke önce onagitseydiniz testide ücretsiz yaptırırdınız

eşine gelince erkekler ruhen çok zayıflar canım
sorunu çözüm yerine olağana bırakmaya yöneliyolar

bol bol incir fındık keçi boynuzutozu keçiboynuzu pekmesi yemeye başlasın
hergün mutlaka salata yiyin sebze yemeklerine ağırlık verin
nohut yiyin
etten biraz uak durun
yükselir fsh tesestoron inşALLAH
Canım eşimin doktoru da kaan hoca yalnızca bir kez gittik sonrasın da hep mail yoluyla haberleştik ama sanırım birkez gitmek gerekli bence ihmal etmeyin muayeneyi kendi yapmak için gelmenizi istiyodur ben çok güveniyorum kaan hocaya çok babacan bi amca :1::1::1: hem gelirseniz ben misafir ederim sizi:1::1:
İVİTTT YAA ÖYLE GERÇEKTEN
BAŞKA DOKTORLAR MAİLLE YARDIMCI OLCAKLAR HAA :27:DUYDA İNANMA
Canımmm sağolasın iyi ki sizin gibi dostlarım var :16:ama bizimki daha istanbuldakine gitmeye razı değil ne yapacağımı şaşırmış durumdayım zaten hala normal yolla olacağı düşüncesinde klomeni kullanınca mucize olacak ya çünkü testesteronumuz 1,8lerde geziyor ne yapmam gerektiğini açıkçası bende hiç bilmiyorum nereye gitmeliyiz şu an beklemeli miyiz yoksa başka dr.a gitmelimiyiz kafam bi dünyaa:14::14:

CANIM TEK Bİ DOKTORA GİT HEPSİNİN YÖNTEMİ FARKLI
BİRİ ÖYLE DER ÖBÜRÜ BAŞKA

Son düzenleme:
ahh canımmm

amın canım
teltoş demışsın kocısıne

ahh canımmm

sağol canım istanbul da emre bakırcıoğlu var ona gitmeyi istiyorum aslında ama eşimi ikna etmeliyim önce biraz kendime gelsem onu da yaparım da birazcık toparlanmam lazım hayırlısıyla sonra herşeyin üstesinden geldiğimiz gibi bunun üstesinden de geleceğiz inşallahhhhh
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum haklarınızı helal edin dinlediniz yardımcı olmaya çalıştınız bana:16:

sağol canım istanbul da emre bakırcıoğlu var ona gitmeyi istiyorum aslında ama eşimi ikna etmeliyim önce biraz kendime gelsem onu da yaparım da birazcık toparlanmam lazım hayırlısıyla sonra herşeyin üstesinden geldiğimiz gibi bunun üstesinden de geleceğiz inşallahhhhh
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum haklarınızı helal edin dinlediniz yardımcı olmaya çalıştınız bana:16:

canım bu arada ben yasin okumuştum senin için gördünmü ekledin mi bilmiyorum
eklemediysen ekle

bide yukarda yazdığımı karştırmısım ama düzelttim :16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAH iyilik versin canım minikkuzunla sana
bende iyi olmaya çalışıyorum Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah
biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaktık ilaçlarım falan hazır bekliyorum
neyse eşim bir haftadır rahatsız göğsü sıkışıyor yutkunamıyor gece uykusundan uyanıyor falan bir sürü sıkıntı çekiyordu
bende bir doktora git olmaz böyle dedim tamam dedi
ben uyurken netten araştırmış yemek borusu kanseri,gırtlak kanseri belirtisi bunlar dedi
çok korkmuştu hemen doktora gidelim dedi ama hangi bölüme gitmemiz lazım diye sordu
benimde aklıma son zamanlarda bebek için gittiğimiz iç hastalıkları uzmanı geldi kendisini aradık telefonla sağolun hemen cevap verdi
eşim acaba endoskopimi lazım diğe sordu doktora oda dur bekle hemen telaşlanma dedi
son zamanlarda antibiyotik kullandınmı dedi
eşimde bir kutu içmiş dişlerinden dolayı hemde penisiline duyarlı olduğu halde üzerini okumanadan
ve olan olmuş vücuttaki bütün yararlı bakteriler ölmüş ve zararlı bakteriler vücuda zarar vermeye başlamış
doktorumuzdan Allah razı olsun hemen teşhis etti ve ilaçlarını verdi inşallah eşime şifa olur
ama çok korktuk bu zamanda herkes kanser ve aniden ortaya çıkıyor
ben bebk hasretiyle yanarken Rabbim böyle bir hastalıkla sınamasın diğe dualar ettim günlerce şükürler olsun ki eşim şu anda iyi
değeceğim o ki ne olursa olsun herkes iyiliğinede olsa ilaçlardan uzak dursun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
bende hastaydım bir hafta çok zorluklar çektim sesim bile kısılmıştı ama eşim ne kadar ısrar ettiğsede ilaç içmedim
tüpbebek yaptıracağım için her ilaç bana zarar verebilirdi.
arkadaşla lütfen çok duyarlı olalım benim yengemde hamile olduğunu bilmeyerek ilaç içmiş ve çocuğu özürlü olmuştu bugünü ilaca hayır günü ilan ediyorum:kkk::kkk::kkk::kkk:

çok geçmiş olsun canımm...maalesef bir yerimizi düzeltelim derken öbür taraf bozuluyor...allah kullandırmayı mecbur etmesin....daha önce de yazmıştım çocuk düşündüğümüz için ha bu ay ha şu ay derkenn hsatalansak bile içmiyorum ya varsa ya şöyleyse deyipp hepp canıma çektim çoğu kez....hamileyken bile doktorlar artık ilaç veriyor ya...anlamadım ki

slm kızlar nasılsınız
bugun sizinl vakıt gecırecegım bıraz toparladım işlerimi keyıflr nasıl
hamılemız varmı yenı taze fırından cıkan??

a.s. iyi şükür.sen nasılsın ..sayfaları okudumama yazmaya fırsat olmadı alıntılara yeni cevap yazıyorum ...bu sefer yemeği geçe bırakmayayım dedim...bildiğim kadarıyla yok haber beklediklerimiz var inşalah olur..

antikdeniz kullanıcısından alıntı
ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk :(((((((çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa:(
canım yazmayı unutmuşum
doktor istediği kadar umut vermemiş olsun. rabbim OL dedikten sonra 29 harfin hepsi hükümsüz kalır. rabbimiz var evelallah. bizim sırtımız yere gelmez. hepsi sınav hepsi. demekki daha yetmedik olgunlaşmadık.
bu arada rainbowcolors ve arkadaşları diye bi topik var. nehar rumuzlu arkadaşın tanıdığı umreye gidecekmiş. bebeği olmayanların isimlerini topluyorlar. ordaokutmak için.

ya ne güzzel topik miş allah razı olsun ....uğraşanlardan vesile olanlardan allah onlarında gönlündekini tez zamanda versin inşallah...

hanımlar kaçar yasindesiniz?

yasin okutanlar ben okudum gözden kaçmış olabilir diye tekrar yazayım dedim:40:

Sağol canım allah razı olsunnn
sen 84 doğumlumusun yoksa canım?
amin cümlemizden

evet tatlım 84lüyüm

ya sen
aman hı gormesın benımkınınde tepeden açılıyo vallahı sınır oluyo:1::1::1::1:

:1::1::1:ya aslında benimkinin alnında açıklık var gerisinde yok ama napayım hoşuma gidiyo onunla uğraşmak

ama elektridk gitmişti 1-2 saat önce

gelince bilgisayarı o açtı

son oturumu kurtar deyince benim duymasın keltoş dediğimi yazısı çıktıı:52::37::27:

hemen değiştittirdi:1::1:

herkes ayıpşlamıştır seni diyo bide:1::1::1::1:

kızlar merhaba nasılsınız
ayşecim daha iyisin umarım
sönmez sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor

çok geçmiş olsun canımm...maalesef bir yerimizi düzeltelim derken öbür taraf bozuluyor...allah kullandırmayı mecbur etmesin....daha önce de yazmıştım çocuk düşündüğümüz için ha bu ay ha şu ay derkenn hsatalansak bile içmiyorum ya varsa ya şöyleyse deyipp hepp canıma çektim çoğu kez....hamileyken bile doktorlar artık ilaç veriyor ya...anlamadım ki

a.s. iyi şükür.sen nasılsın ..sayfaları okudumama yazmaya fırsat olmadı alıntılara yeni cevap yazıyorum ...bu sefer yemeği geçe bırakmayayım dedim...bildiğim kadarıyla yok haber beklediklerimiz var inşalah olur..

ya ne güzzel topik miş allah razı olsun ....uğraşanlardan vesile olanlardan allah onlarında gönlündekini tez zamanda versin inşallah...

yasin okutanlar ben okudum gözden kaçmış olabilir diye tekrar yazayım dedim:40:

sağolasın canım Rabbim kabul etsin.....

amin cümlemizden

evet tatlım 84lüyüm

ya sen

:1::1::1:ya aslında benimkinin alnında açıklık var gerisinde yok ama napayım hoşuma gidiyo onunla uğraşmak

ama elektridk gitmişti 1-2 saat önce

gelince bilgisayarı o açtı

son oturumu kurtar deyince benim duymasın keltoş dediğimi yazısı çıktıı:52::37::27:

hemen değiştittirdi:1::1:

herkes ayıpşlamıştır seni diyo bide:1::1::1::1:

bende 84lüyüm canım temmuz doğumluyum:34:

kızlar merhaba nasılsınız
ayşecim daha iyisin umarım
sönmez sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor
durucum iyiyim canım..adet olmayı bekliyom..uzun protokol olunca lucrine başladın 9 ocakta...bakalım hayırlısı...
sen nasılsın canım???tedavin ne durumda?

Bu arada doktorumun tatlı hemşiresi aradı bugün..genetik testlerim iyi çıkmış sorun yokmuş.... rabbim hayırlısını versin inşallah....

durucum iyiyim canım..adet olmayı bekliyom..uzun protokol olunca lucrine başladın 9 ocakta...bakalım hayırlısı...
sen nasılsın canım???tedavin ne durumda?

Bu arada doktorumun tatlı hemşiresi aradı bugün..genetik testlerim iyi çıkmış sorun yokmuş.... rabbim hayırlısını versin inşallah....

ay canım genetiğin temiz çıkmasına çok sevindim.lucrin biraz geciktiriyor
bende iyiyim canım mart sonu başlamak istiyorum tedaviye kısmet olursa inşallah son tedavilerimiz olur

selam kızlar, birkaçgündür pek kendimde değildim. tam okuyamadım geçmişi. ayşe, sonmez ve duru yazmışsınız kızlar saolun hepiniz. bugün daha iyiceyim.
sonmezcim dün moralim çok bozuktu kliniği aradım mustafa hocanın hemşiresiyle konuştuk. çok tatlılar ve çok profesyoneller. biraz sohbet edince kendime geldim. 2-3 dk lık telefon konuşmasıyla bile morlimi düzeltti emel hemşire:)

selam kızlar, birkaçgündür pek kendimde değildim. tam okuyamadım geçmişi. ayşe, sonmez ve duru yazmışsınız kızlar saolun hepiniz. bugün daha iyiceyim.
sonmezcim dün moralim çok bozuktu kliniği aradım mustafa hocanın hemşiresiyle konuştuk. çok tatlılar ve çok profesyoneller. biraz sohbet edince kendime geldim. 2-3 dk lık telefon konuşmasıyla bile morlimi düzeltti emel hemşire:)

iyi olmana sevindim canım

evet canım gerçekten bu konuda çok iyiler.benim doktorun hemşiresi asiye....çoooooooook şeker...doktorumda öyle..çok heyacanlı gitmiştim..beni öyle rahatlattılarki anlatamam...sıkılma tatlım inşallah herşey çok güzell olacak...ne zaman gidecektin mustafa bahçeçiye??aklımda gidince sana yeni fiyatları öğrenecem....birde kalacak yer ile ilgili anlaşmalı otelleri var mı onuda bir arkadaşım sormuştu.....inşallah heyecandan unutmam....

ay canım genetiğin temiz çıkmasına çok sevindim.lucrin biraz geciktiriyor
bende iyiyim canım mart sonu başlamak istiyorum tedaviye kısmet olursa inşallah son tedavilerimiz olur

sağol durucum..bende çok sevindim...inşallah tedavin hayırlı olur canım bebişlerine kavuşursun hayırlısıyla......

ecrin23 test yaptın mı???bu arada tefriciye listesinde adın vardı tatlım..bir bak istersen.....

Back
X