reyyancım sağolasın canım bismillah başladık bakalım tedaviye..uzun protokol başladım...rabbim hayırlısını versin..antisocial ile birlikte adet olmayı bekliyoruz bakalım.....arkadaşlar tüp bebek tedavisinemi başlıyosunuz
ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun inşALLAH
güzel haberleri yazın buraya
ayy çok sev,ndim. inşaallah başka da bi sıkıntı olmaz. şip şak geçer sorunlarınız.[/QUOTE]
sağol muhatcım..inşallah hakkımızda hayırlısı olur....
esmacım inşallah 4lü tarama sonucun iyi çıkar ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın tatlımmmmmm......Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
Aminnnnnnnnnnnn..aynı klinikteyiz ama doktorlarımız farklı...mustafa bey hangisinde calışıyor..ben fulyatüpbebeğe gidiyorum..çok merkezleri var..ama ekip bahçeci grubu olarak geçiyor....ben bu seferki seçimimden memnunum....inşallah iyi sonuçlar alırız....amin reyyancım. ssonmez başladı uzun protokol. ben kısa protokolle tedavi olucam. ikimizde adeti bekliyoruz yumurta geliştirici iğneler için. tesadüf ikimizde bahçeci kliniğine gidiyoruz :)) inşallah bu son tedavimiz olur.
Baharcım canım geçmiş olsun..kendini kastığın için tıkalı çıkmış olabilir tatlım..ben o yüzden kasarım kendimi diye anestezili istedim....inşallah hakkında hayırlısı olsun canım....sende şimdi adetinin 21.günü başlıyor musun tedavine?*hayırlı olsun canım..... rabbim bebişlerine sorunsuz kavuştursun...