Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar tüp bebek tedavisinemi başlıyosunuz

ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun inşALLAH

güzel haberleri yazın buraya
reyyancım sağolasın canım bismillah başladık bakalım tedaviye..uzun protokol başladım...rabbim hayırlısını versin..antisocial ile birlikte adet olmayı bekliyoruz bakalım.....

ayy çok sev,ndim. inşaallah başka da bi sıkıntı olmaz. şip şak geçer sorunlarınız.[/QUOTE]
sağol muhatcım..inşallah hakkımızda hayırlısı olur....

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
esmacım inşallah 4lü tarama sonucun iyi çıkar ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın tatlımmmmmm......
amin reyyancım. ssonmez başladı uzun protokol. ben kısa protokolle tedavi olucam. ikimizde adeti bekliyoruz yumurta geliştirici iğneler için. tesadüf ikimizde bahçeci kliniğine gidiyoruz :)) inşallah bu son tedavimiz olur.
Aminnnnnnnnnnnn..aynı klinikteyiz ama doktorlarımız farklı...mustafa bey hangisinde calışıyor..ben fulyatüpbebeğe gidiyorum..çok merkezleri var..ama ekip bahçeci grubu olarak geçiyor....ben bu seferki seçimimden memnunum....inşallah iyi sonuçlar alırız....

Baharcım canım geçmiş olsun..kendini kastığın için tıkalı çıkmış olabilir tatlım..ben o yüzden kasarım kendimi diye anestezili istedim....inşallah hakkında hayırlısı olsun canım....sende şimdi adetinin 21.günü başlıyor musun tedavine?*hayırlı olsun canım..... rabbim bebişlerine sorunsuz kavuştursun...

baharcım canım üzme kendini inşallah kendini sıktığından tıkalı gözükmüştür filmde...

canım adetinin 21 günü iğneye başlıyorsun hayırlısıyla....ne güzel...pozitif olmak lazımki herşey yolunda gitsin....
tatlım herşey su gibi aksın ve sorunsuz bebişlerine kavuşasın inşallah....daha üzme artık kendini..üzülmenin sana hiçççççççç faydası yokkkkkkk..bebişlerini düşün...güçlü ol...öpüyorum bak herşey çooooooook güzel olucak inşallahhhhhhhh......:54::54::54::54::54:

Bu gece nerdesiniz gece kuşlarıııı.....kimsecikler yok yineeeeee benimde uykum yok..2 gündür yine uyuyamıyorum bennnn...
adet olsamda rahatlasam artık...karnım şişti..regl öncesi gerginliği hiç sevmiyorum..bazen çooook sinirli oluyorum... kendimi tutamıyorum bazende garibim öğrencilerime bağırıyorummm..sonra ne yapıyorsun sen diyorum ve kendime geliyorummmm.....rabbim bu zorluklarımızın sıkıntılarımızın mükafatını inşallah en kısa zamanda bizlere verir.....hayat çooooooook zormuş......anne olmak çoooooook zormuşş..halbuki küçüklüğümden beri çocukları çoooooooook sevdim..hep çocuklarım olsun diye hayal ettim..evcilik oynadım hep bebeklerime çeşit çeşit kıyafetler diktim, giydirdim....ayrıca tanıdıklarımızın çocuklarına da çooooook baktım...artık kendi çocuğuma bakmak istiyorummmmmmmmmm rabbim yardımcı ol bizlereeee..dualarımızı kabul et....tedavilerimizi hayırlı sonuçlarla sonuçlandır rabbimmmmmmmmmmmmm...... daha fazla üzülmek istemiyorummmm.......ve hepinizi öpüyorum melek anneleri......:54::54::54::54:

maalesef test sonucumu beklememe gerek kalmadı dün adet gördüm üzgünümmmmmm :43::43::43::43:

offf kızlar offf yarın y.lisansa başvuru yapmaya karar verdim ve yarın son gün:( transkıribimi bulamıyorummmm:( taşınırken arada kayboldu galiba. özel evrakları koyduğum bi kutu vardı ondadır diye düşünmüştüm:

maalesef test sonucumu beklememe gerek kalmadı dün adet gördüm üzgünümmmmmm :43::43::43::43:

gecmis olsun canim insallah bidahaki ne alirsin kucagina fazla uzulme canim...ben o negatifi tam 6 kez gordum Allahim 7.yi yasatmaz insallah

kizlar ben bugun adet oldum yarinda yumos buyumesi icin igneye basliyorum....ama sag gogsumde acayip bir agri var 2 gundur sanki kopacak....bide sol diz kapagim cook agriyor...tirmagimin yarisi kirildi ve agriyor...biraz sinirliyim durduk yere....anliycaniz bu ara acilarin kadiniyim her yerim agriyor...iyi geceler

kizlar ben bugun adet oldum yarinda yumos buyumesi icin igneye basliyorum....ama sag gogsumde acayip bir agri var 2 gundur sanki kopacak....bide sol diz kapagim cook agriyor...tirmagimin yarisi kirildi ve agriyor...biraz sinirliyim durduk yere....anliycaniz bu ara acilarin kadiniyim her yerim agriyor...iyi geceler

nazar mı değd,rdin kendine naptın? sadaka falan ver. küçük belaları önler canım. o tırnak acısı da bi başka kötü oluyo:(

anladım canım Allah razı olsun inş.
meryem suresını peki okudukcamı söylicez sana ? soruyorum cok ama kus bakma :17: baya uzak kaldım topikdende değişikliklerden haberım olmadıgı için bu kadar soruşum :)

Canım Meryem suresini okumuyoruz yalnızca Yasin okuycaz öbür türlü yetiştiremiyoruz die böle yaptıkk
Kızlar günaydınnnnn dün öğleden sonra dışardaydım gelemedim özlemişimmm
Okuduğunuz yasinleri de listeye ekledim merak etmeyin :34::34::34:

15 haziranikizlerim canım sen yengeç mi

evet canım yengeçimmm

iyi akşamlar canım sizin sorununuz tam olarak neydi bilmiyorum ama yanlış da anlama akıl vermek gibi de olmasın ama biz bu hafta içi gittik kaan beye ve hüsranla geri döndük neden dicek olursan herdakka gidemecemiz zaten bellii biz ankarada yaşamıyoruz zaten ve sorularımıza cevap bulamadık sonuca göre konuşuruz demişti ve sonuçlar çıktı gönderdik yine cevap alamadık 347 milyonluk bi ilaç önermiş ve klomen devam demiş şimdi düşünüyorum da gerek yokmuş gitmeye dünyanın parası verdikk..dna hasarımı yapılacak size bizde hormon tedavisi görüyoruzz bugün tekrardan başladık bir aydır kullanmıyordu muyaneye gidecek die oda bizi mahvetti şimdi sil baştan yine başlıyoruzz insanlara güvenemiyorum artık o kadar yıprandım ki tedavi etmek yerine tüp deyip kestirip atan doktorlarrr tüp bebek kesin çözümmüş gibi halbuki öle değil gercek olan bişey var öncelikle tedaviii şart rabbim inşş hepimize verir hayırlısıyla

Canım açıkçası bende çok olumlu düşünmüyorum ankaraya gitme konusunda bizim sorunumuz sayı-hareket-morfoloji ekstra testesteron düşüklüğü şimdi dr. testesteronu düzeltirsek belki sayılar ve morfoloji de düzelir deyip klomen verdi yolladı 3ay kullan gel dedi ama çapadakilerin hepsi pratisyen olduğu için çok güvenilir değiller mesela tiroidden olmaz demişti ama araştırmalarım tam tersi yönü gösteriyor tabi ki çözüm tüpse o da yapılacak ama son çare olmalı hiç araştırmadan özeldekiler direk tüp deyip geçiyor ben bi de emre bakıcıoğlu ile konuştum o da tiroide kolsterole falan bakılması gerek dedi ama başka bi dr.da öğrndim şimdi onunla görüşeceğim bakalım inşallah ondan çok umutluyum Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn:16:

Kızlarr bişe sorucam bu 4444 salavatı tefriciyye topiğine girdim tesadüfen de herkes orda bende katılsammı acaba? 3 günde bi dua ediliyomuş heralde bana biriniz anlatsın namaz falan da dio ben hiç yapmadığım için bilmiorum :50::50::50:

kızlar 2 yasini okudum allah kabul etsin ya varis i çekince de yazarım allah kabul etsin dualarımızı

kızalaar bana düşen 2 yasini ve 707 ya varisi bitirdim allahım kabul etsin kimin için okunduysa
hepimizi en kısa zamanda güldürsünnnnnnnn
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Kızlarr bişe sorucam bu 4444 salavatı tefriciyye topiğine girdim tesadüfen de herkes orda bende katılsammı acaba? 3 günde bi dua ediliyomuş heralde bana biriniz anlatsın namaz falan da dio ben hiç yapmadığım için bilmiorum :50::50::50:

bence de kaltıl canım:) namaz şöyle oluyo sıra kimdeyse o kılyo namazı. şimdi sıra bizim ayşede ayşe namaz kılacak. ilk sayfasına bak o topiğin daha net olur

canım öyle deme ya. bak eski komşumuzun kızının yıllarca bebeği olmamış. bi kadın tüp bebek tedavisi görmüş bi süre ona parayla bakmış kız. bi de ne olsun. hamile:D sakın kesme umudunu. etrafını dikkatlice dinlersen böyle hikayeler çok fazla:D neden senin de böyle bi hikayen olmasın.
oraya gittiğinde tutsa da tutmasa da bebeklerin seninle olacak.
canım geçmişte bişi paylaştm.diğer topikteki ogu yapmaya başladı. 1 haftalık bişi. ayetel kürsi mucizesi diyor

sagol cani bende yapicam insallah dun adet oldum bitsin hemen yapicam...bu ay adetim tam 6 gun gecikti doktoru aradim gebelik testi yap dedi... gittim aldimtam yapicaktim..pembeleri gorunce dedm geliyolar hic yapmadim bile.......ama gec gelmesi tedavimin gununu geciktirdi ama olsun....ben korkmustum bisey mi var tedavim iptal olursa diye..Allah korusun..

merhaba kızlar bugun kimse yok topikte aysecimde gelmemiş inş iyilerdir
bizim sonuçlar için yarın cıkıcak demıslerdı ben gene dayanamayıp aradım ve sonuçlarımız cıkmıs:52:
hemen eşimi aradım doktora gıttık sonuclarımız guzel cıktı Allahıma şükürler olsun. fakat erken dogum içinde bıdahakı ay ıgne vurulcakmısım rahmı genışletmek için:5: ama bunada şükür bebegim saglıklı olsunda bıraz erken gelsın napalım.
bugun yıne bebegım hiç kımıldamadı yaa eşimde dıyo annesi gibi tembel olcak dıyo tıpkı sen dıyo bana:5::5:

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız?

Ben bugün rahatsızlandım,eve geldim.Uyumuşum,yeni uyandım.

Var mı hayırlı haberler?Geçmişe göz atayım biraz...

bizim sonuçlar için yarın cıkıcak demıslerdı ben gene dayanamayıp aradım ve sonuçlarımız cıkmıs:52:
hemen eşimi aradım doktora gıttık sonuclarımız guzel cıktı Allahıma şükürler olsun. fakat erken dogum içinde bıdahakı ay ıgne vurulcakmısım rahmı genışletmek için:5: ama bunada şükür bebegim saglıklı olsunda bıraz erken gelsın napalım.
bugun yıne bebegım hiç kımıldamadı yaa eşimde dıyo annesi gibi tembel olcak dıyo tıpkı sen dıyo bana:5::5:

şükürler olsun sonuçlar iyi çıkmış bi iğnecik vurul canım artık bebişle senin sağlığınız için naapacaksın
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız?

Ben bugün rahatsızlandım,eve geldim.Uyumuşum,yeni uyandım.

Var mı hayırlı haberler?Geçmişe göz atayım biraz...
canım hoşgeldinn
Bugün kimseler yokkk

maaşallah canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindimm Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:16:

Canım açıkçası bende çok olumlu düşünmüyorum ankaraya gitme konusunda bizim sorunumuz sayı-hareket-morfoloji ekstra testesteron düşüklüğü şimdi dr. testesteronu düzeltirsek belki sayılar ve morfoloji de düzelir deyip klomen verdi yolladı 3ay kullan gel dedi ama çapadakilerin hepsi pratisyen olduğu için çok güvenilir değiller mesela tiroidden olmaz demişti ama araştırmalarım tam tersi yönü gösteriyor tabi ki çözüm tüpse o da yapılacak ama son çare olmalı hiç araştırmadan özeldekiler direk tüp deyip geçiyor ben bi de emre bakıcıoğlu ile konuştum o da tiroide kolsterole falan bakılması gerek dedi ama başka bi dr.da öğrndim şimdi onunla görüşeceğim bakalım inşallah ondan çok umutluyum Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn:16:
canım benim nasılsın kendine yeni doktor bulman ve hakkında iyi düşünmene çookkkkkkkkkk sevindim.evet arkadaşım hem sigortada bakıyor hastalarına hemde çok ilgili Allah yolunda bir doktor kendisini nettende araştırabilirsin birçok bebeği olmayan kişi önce Allah'ın sonra onun tedavisiyle bebeişine kavuştu bu okunan ezanlar hürmetine Rabbim hepimize evladamıza kavuşmamızı nasip etsin.canım emin olki çok memnun kalacaksın ve inşallah mutlu olacaksın buna canı gönülden inanıyorum.çünkü benim eşim gibi umutsuz hastaları bile kapısından çevirmedi.yalınız eşime 2 senelik bir tedavi uygulayacağını söyledi bende beklemek istemediğim için önce ilk tedavimi olucam inşallah olumlu olur eğer olmazsada bu doktorda tedaviye balıycaz Rabbim hepimize şifalar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Back
X