Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun

bende katılmak istiyorum çalışıyorum fakat işim müsait boş vaktim oluor akşamlarıda evde okurum ..boyle bır ihtiyaç 'a vesile oldugun için allahım gönlüne göre versin.. Buarada bende 5 şubatta tam 1 yılımı doldurcam bızde bebek ıstıyoruz fakat şuan ( kokulu akıntım' dan dolayı) tedavi görüyorum allahım isteyen herkese saglıklı bır evlat nasip etsın allaha emanet olun

2 tanede ben okuyayım canım 1 ini ben okurum birini okuturum inş.

oh maşallah olsun canım gecer 1 2 aya sen iyi olda
iyyim ben çalışıyorum aynı soğan kürüne devam bakalım

Allah razı olsun canımmmm:16:

yanlısım yoksa haftaya cuma dedı ama aksam yıne konusup sorayım gununu
allah kabul etsın ıns

Sen sor canım ona göre okumaya çalışırız yine:34:

bende katılmak istiyorum çalışıyorum fakat işim müsait boş vaktim oluor akşamlarıda evde okurum ..boyle bır ihtiyaç 'a vesile oldugun için allahım gönlüne göre versin.. Buarada bende 5 şubatta tam 1 yılımı doldurcam bızde bebek ıstıyoruz fakat şuan ( kokulu akıntım' dan dolayı) tedavi görüyorum allahım isteyen herkese saglıklı bır evlat nasip etsın allaha emanet olun

canım aramıza hoşgeldın rabbım en yakın zamanda nasıp etsın ıns..

slm arkadslar yni katıldım bnde aranıza 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo nedensiz ikimizde saglıklı insanlarız ama Allah katında vakti gelmemiş diyorum ve o zamanı bekliyorum bu ay igenelere asladım bnde aksam 1adt yasin okurum hepimiz için :) Rabbim en kısa zamanda kucaklarımız doldurur inş.

slm arkadslar yni katıldım bnde aranıza 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo nedensiz ikimizde saglıklı insanlarız ama Allah katında vakti gelmemiş diyorum ve o zamanı bekliyorum bu ay igenelere asladım bnde aksam 1adt yasin okurum hepimiz için :) Rabbim en kısa zamanda kucaklarımız doldurur inş.

allah razı olsun dualarını kabuletsın ıns...bız haftalık dualarımız var bunlarada katılacakmısın

hımm benımde öyeydı 30 ile 35.gun arası adet olurdum..
soğan kuru ıkı ay uygulanıyo sonra bırakılıyo demı canım
evet canım maksimum 3 ay rahimde incelme yapıyo cünkü pkoyu atıyo ama
inşallah atarda kurtulurum yaa

azına sağlık Rabbim isteyen harkese versn inş. içindede sana bizlere :)

sizler kaç yıldır bekliyorsunuz bebek için tedavi gördünüz mü hiç arkadslar? okdr yalnızım ki konuşuck paylasıck kimse yok neredeyse bnde burayı buldum umarım yolds oluruz burda birbirimize ...

evet canım maksimum 3 ay rahimde incelme yapıyo cünkü pkoyu atıyo ama
inşallah atarda kurtulurum yaa

azına sağlık Rabbim isteyen harkese versn inş. içindede sana bizlere :)

rahım duvarı tedavı asamasında jelle kalınlastırılıyo..
ben ıncır havuc ve soğanı aynı zamanda yaptım...ama sogan haftada 3 4 defa uygulanıyordu

günaydın kızlarr
orlıc cok şükür iyiyiz.zaten yatıyodum sımdı doktor yuruyusude yasakladı hepten yatısa gectım:5: sen nasılsın cnm

sizler kaç yıldır bekliyorsunuz bebek için tedavi gördünüz mü hiç arkadslar? okdr yalnızım ki konuşuck paylasıck kimse yok neredeyse bnde burayı buldum umarım yolds oluruz burda birbirimize ...

canım tam yerını buldun..burdakı herkes senle aynı durumda ve hepimiz rabbımızden dualar ıle ıstıyoruz evlatlarımızı nasp edeck ıns
ben 4 aylık tedavı sonucu hamıle kaldım rabbıme bınlerce sukur olsun..tabı bundan sonra ne olur onu bılmıyorum ıste.ıns en yakın zamanda anne olusun

ay canım benım ya dıkkatlı ol kalkma canım strese gırme uzme kendını rabbım yardımcın olsun ıns

amin cnm inş. yemegımı yapıyorum zaten 2 ay sonra hiç yuruyemıycen cok zorlancan agrıların olcak dedı. suanda bıle fazla yuruyunce kasıklarım agrıyo. artık cok agırlasırsam annemlere gıdıp orda yatıcam doguma kadar artık napıyım

canım tam yerını buldun..burdakı herkes senle aynı durumda ve hepimiz rabbımızden dualar ıle ıstıyoruz evlatlarımızı nasp edeck ıns
ben 4 aylık tedavı sonucu hamıle kaldım rabbıme bınlerce sukur olsun..tabı bundan sonra ne olur onu bılmıyorum ıste.ıns en yakın zamanda anne olusun

aminn cnm inş :) birde yukarıda haftalık dualardan bahsetmissin katılmak isterim bnde ama aksamları anck çnkü gndzleri işteyim :s birde tedavi dedin ya sende mi catlatma ignesiyle kaldın bu ay bn ovitrelle oldum oyüzden soruyorum ..

Back
X