• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu arada selamınaleyküm arkadaşlar

dün tam cevap yazcakım akşam internet bağlantısı koptu şimdide geri dönmedim tekrar

elide şu an okumam yada dağıtmam gereken 7 cüz var

ve en az 3000 olmak üzere çekilmesi gerekn salavatım

buradakinede katılmayı çok isterdim ama :26::26:

neyysee

bu arada cüz almak isteyen varsa verebilirim:1::1::1:

bu arada selamınaleyküm arkadaşlar

dün tam cevap yazcakım akşam internet bağlantısı koptu şimdide geri dönmedim tekrar

elide şu an okumam yada dağıtmam gereken 7 cüz var

ve en az 3000 olmak üzere çekilmesi gerekn salavatım

buradakinede katılmayı çok isterdim ama :26::26:

neyysee

bu arada cüz almak isteyen varsa verebilirim:1::1::1:

Ben alabilirim 1 cuzunu canim nezamana kadar bildirebilirsen sevinirim

canım ben seni listeye ekledim ancak gelmeyince sildim yeni listeye tekrar eklerim ama sürekli gireceksen çünkü ismini yazdırıp gidiyolar biz zor durum daa kalıyoruz listenin tamamlanma süresi uzuyo
2Yasin ve 707 Ya varisi bu haftaki listeye ekledim
Listemizi perşembe akşamına kadar tamamlmaya çalışcazki cuma vakti dualansın ona göre okuyup haber verirsen çok iyi olur
Haftaya da bana hatırlat ekleyim seni yeni listeye

Tamam canim , okuyacam dedim mi okurum ben:16::16::16:, olmazsa sana ozelden de yazarim okudugumu , ama insallah her hafta okuyacam okumus bil her hafta 2 yasin ve 707 ya varis .. listede sizinle beraber yer almayi cok isterim :16::16::16:

Ecrin
Bu haftaki liste icin 3 yasin okudum. Allah im kabuletsin ins amin
Ozlemin yerinede okuyacagim.
Ama ozlem artik gelmeyeck o yuzden onu bir sonraki haftanin listesinden cikartalim.
Gelir diye ben onun yerinede okuduyordum.
Tskler

sonmez adet oldun mu, iğnelere başladın mı, ıssız acun öldü mü :52::52::52::52:
inşallah hayırlısıyla başlamışsındır ilaçlara.

canım dün muayenemi oldum..bugün itibariyle yumoş büyütme iğneme başladım(puregon).....lucrine de devam...artı akapunktur ve nöral hipnozla birlikte geldim iyiyim inşallah herşey çooooook güzel olacak....sen ne zaman başlıyorsun?????

hocam nerdesin sen iki gündür? hayırlısı olsun hocam, moralin taaaaaa bana kadar yansıdı:D umarım aksiliksiz sürerher şey:D

ssönmez arkadaşımızın şubat 1 de işlemi varmış. bi kereliğine yerimi onunla değiştirmek istiyorum. haftaya sıra bende ama ssönmeze okunsun diyorum.ayarlayabilir misin canım?

muhatcım teşekkür ederim canım...bu şekilde kalsın canım..şubatın 1 olacağı kesin değil 5ide olabilir....çok teşekkür ederim muhatcım rabbim güzel gönlünün minik meleklerini sana en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla inşallah.....

hocam nerdesin sen iki gündür? hayırlısı olsun hocam, moralin taaaaaa bana kadar yansıdı:D umarım aksiliksiz sürerher şey:D

Aminnn muhatcım.... canım ben istanbula gidiyorum ya tedavi için... 8 sattlik yoculuğum oluyor maalesef...dün 17:00de otobüse bindim aksilikler oldu gece 3.30 da eve gelebildim...o yüzden giremedim.... moralim iyi gittiğim merkezden çok memnunum. doktoumdan hemşiresinden....artı akapunktur için gittiğim doktorumdan..onların güzel enerjisi banada böyle geçti.....

canım dün muayenemi oldum..bugün itibariyle yumoş büyütme iğneme başladım(puregon).....lucrine de devam...artı akapunktur ve nöral hipnozla birlikte geldim iyiyim inşallah herşey çooooook güzel olacak....sen ne zaman başlıyorsun?????

Hadi hayirlisi insallah Rabbim hakkinda en hayirli ne ise onu versin bebizlerimizi bize nasip etsin insallah:118::118::118:

Muhat cnm bana topic in linkini koyabilir misin?
Tefriciye topic i yenimi? Kimin ki?
Ben adimi yazdirmadim da ondan soruyorum balim

Bu arada yeni liste pek hos olmus. Ecrin eline saglik cnm.
Ben persembeye kadar 6 yasinimi tamamlarim Allah in izniyle
canım yanlış hatılamışım:D burdaki arkadaşlardan bir kaçı okumamış da. onlarda bi bakarsa iyi olur. orda da zamanında yetişmiyo dualar.

muhatcım teşekkür ederim canım...bu şekilde kalsın canım..şubatın 1 olacağı kesin değil 5ide olabilir....çok teşekkür ederim muhatcım rabbim güzel gönlünün minik meleklerini sana en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla inşallah.....
amin hocam inşaallah:D sen netleşince yaz ecrin duruma göre yerimizi değiştirecek:D
ben çıkıyorum hatunlar akşama görüşürüz.aeo

canım yanlış hatılamışım:D burdaki arkadaşlardan bir kaçı okumamış da. onlarda bi bakarsa iyi olur. orda da zamanında yetişmiyo dualar.

amin hocam inşaallah:D sen netleşince yaz ecrin duruma göre yerimizi değiştirecek:D

AMA BEN DEĞİŞTİRDİM SİZİ :1::1: bana haber verin ozaman tekrar değiştireyim tamammı?

Hadi hayirlisi insallah Rabbim hakkinda en hayirli ne ise onu versin bebizlerimizi bize nasip etsin insallah:118::118::118:

AMA BEN DEĞİŞTİRDİM SİZİ :1::1: bana haber verin ozaman tekrar değiştireyim tamammı?

ecrincim şimdilik değiştirme tatlım...hatta ben hç değişsin istemiyorum artık....ilk hali gibi kalsınnn....rabbim niyetimi biliyor ...

canım şu an adetim..salı akşamı tekrar istanbula gidecemmm....dönüşüm çarşamba gece geç vakit ...yıkanıpta abdest alabilir miyim bilemiyorum..birtek perşembem kalıyor..inşallah dualarımı okuyup yazarımmm.(elimden geleni yapacağım okumak için).ama okuyamazsam beni maruz görün şimdiden kusuruma bakmayın....ecrinim şimdiden haber vereyim sonrasında sıkıntı olmasın olur mu tatlım???

muhatcım senden sonraki hafta bana geliyor okuma sırası....26 ocak-01 şubat senin okuma haftan....02-08 şubatta benim okuma haftam oluyor....sanırım bu hafta okunsa daha iyi olur...artık nasip kısmet ....benim en büyük tedirginliğim bana okunacağı hafta evde olmayacam...istanbulda olacam....kendime bile okusam yazamayacam sizlere....ne gerekiyorsa yapamayacammmm.....okullar tatil olunca o hafta sonu gideriz istanbulaaaa...işte böyleee bu konuda beni maruz görün....naparım bilemiyorumm ama stres yapmakta istemiyorummm..baktınız uzun süre giremedim..listeden beni çıkartın...en azından dualarınızda ismimi geçirin şubatın ilk haftası......isteğim bu sizlerdennn..çok öptüm hepinizi........

hoşçakalın kızlar görüşmek üzere Allah'a emanet olun....23 ocak ta yollarda olacağım....şimdiden kandiliniz mübarekkkkkkk olsunnnnnnnn......öpüldünüzzzzzzz canlarrrr.....

Back
X