ecrin çok teşekkür edirimben şimdi çıkıyorum dersim var. gideyim ecik ilim irfan öğretip geleyim. çok seviyorum ya bişiler öğretmeyi.
canım öğretmenmisin ne öğretmenisin ALLAH kolaylık versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecrin çok teşekkür edirimben şimdi çıkıyorum dersim var. gideyim ecik ilim irfan öğretip geleyim. çok seviyorum ya bişiler öğretmeyi.
bu arada selamınaleyküm arkadaşlar
dün tam cevap yazcakım akşam internet bağlantısı koptu şimdide geri dönmedim tekrar
elide şu an okumam yada dağıtmam gereken 7 cüz var
ve en az 3000 olmak üzere çekilmesi gerekn salavatım
buradakinede katılmayı çok isterdim ama :26::26:
neyysee
bu arada cüz almak isteyen varsa verebilirim![]()
Ben alabilirim 1 cuzunu canim nezamana kadar bildirebilirsen sevinirim
canım ben seni listeye ekledim ancak gelmeyince sildim yeni listeye tekrar eklerim ama sürekli gireceksen çünkü ismini yazdırıp gidiyolar biz zor durum daa kalıyoruz listenin tamamlanma süresi uzuyo
2Yasin ve 707 Ya varisi bu haftaki listeye ekledim
Listemizi perşembe akşamına kadar tamamlmaya çalışcazki cuma vakti dualansın ona göre okuyup haber verirsen çok iyi olur
Haftaya da bana hatırlat ekleyim seni yeni listeye
Tamam canim , okuyacam dedim mi okurum ben, olmazsa sana ozelden de yazarim okudugumu , ama insallah her hafta okuyacam okumus bil her hafta 2 yasin ve 707 ya varis .. listede sizinle beraber yer almayi cok isterim
![]()
Tamam canım ama okuyunca yine okudum die haber verirsen iyi olurrr
sonmez adet oldun mu, iğnelere başladın mı, ıssız acun öldü mü
inşallah hayırlısıyla başlamışsındır ilaçlara.
ssönmez arkadaşımızın şubat 1 de işlemi varmış. bi kereliğine yerimi onunla değiştirmek istiyorum. haftaya sıra bende ama ssönmeze okunsun diyorum.ayarlayabilir misin canım?
hocam nerdesin sen iki gündür? hayırlısı olsun hocam, moralin taaaaaa bana kadar yansıdıumarım aksiliksiz sürerher şey
![]()
canım dün muayenemi oldum..bugün itibariyle yumoş büyütme iğneme başladım(puregon).....lucrine de devam...artı akapunktur ve nöral hipnozla birlikte geldim iyiyim inşallah herşey çooooook güzel olacak....sen ne zaman başlıyorsun?????
canım yanlış hatılamışımMuhat cnm bana topic in linkini koyabilir misin?
Tefriciye topic i yenimi? Kimin ki?
Ben adimi yazdirmadim da ondan soruyorum balim
Bu arada yeni liste pek hos olmus. Ecrin eline saglik cnm.
Ben persembeye kadar 6 yasinimi tamamlarim Allah in izniyle
amin hocam inşaallahmuhatcım teşekkür ederim canım...bu şekilde kalsın canım..şubatın 1 olacağı kesin değil 5ide olabilir....çok teşekkür ederim muhatcım rabbim güzel gönlünün minik meleklerini sana en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla inşallah.....
canım yanlış hatılamışımburdaki arkadaşlardan bir kaçı okumamış da. onlarda bi bakarsa iyi olur. orda da zamanında yetişmiyo dualar.
amin hocam inşaallahsen netleşince yaz ecrin duruma göre yerimizi değiştirecek
ben çıkıyorum hatunlar akşama görüşürüz.aeo
canım yanlış hatılamışımburdaki arkadaşlardan bir kaçı okumamış da. onlarda bi bakarsa iyi olur. orda da zamanında yetişmiyo dualar.
amin hocam inşaallahsen netleşince yaz ecrin duruma göre yerimizi değiştirecek
ben çıkıyorum hatunlar akşama görüşürüz.aeo
Hadi hayirlisi insallah Rabbim hakkinda en hayirli ne ise onu versin bebizlerimizi bize nasip etsin insallah:118::118::118:
AMA BEN DEĞİŞTİRDİM SİZİbana haber verin ozaman tekrar değiştireyim tamammı?