• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben şöle bir göz atmak istedim ama baktım çok vakit gidecek bıraktım bende durumlar aynı babam hala hastanede yatıyor amaa şükürlerrrr olsun rabbimee kötü olan günler geride kaldıı önümüzdeki bir ay hastanede:(sag tarafı tutmuyorr ama inşallahhhh rabbimin izniyle iyi olacakk zorrr hastalıkkk derdiii bir kez daha anladıkk :((

sizlerde ne var ne yokk durumlar nasıl inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr..

cok gecmis olsun canim..Allahim babana sifalar ihsan etsin insallah...pek bi degisiklik yok..ayse,eslem,krizantem hamisler ben tup bebek tedavisndeyim ssonmezde tedavide,antisosial tedaviye basliycak,ben onu baslamis saniyodum ama daha baslamamis...ayse bebeyinin kesesisini gordu kalbini duydu sukur,yarin kontrolu var tekrar..eslemin dusuk tehlikesi var hep yatiyor annesine gidecek,belkide gitti annesi bakacak ona.....dasi varmi bilmiyorum hatirliyamiyorum eyer aklima gelirse yazarim tekrardan......ben camiye gidemedim yine biraz leke geldi...yarin on gunu tamamliyorum...insallah yasinlerimi yarin okuycam..10 gun sonrasi ozur kabul ediliyorya....Allahim bu guzel gece hurmetine hepize evlat versin...hamisleri saglikla kurtarsin....doguranlarida saglikla buyutmek nasip etsin...hastalara acil sifalar versin daha cok ama Allah herkesin duasini kabul etsin

Selam arkadaşlar birkaç gündür misafirlerim falan vardı topiğe giremedim hepinize hayırlı kandiller rabbim herkesin gönlünün hayırlı muratlarını versin inşallah.bu arada ben inşallah önümüzdeki günlerde tedaviye başlıyorum dualrınızı eksik etmeyin allah hepinizden razı olsun

Aleyküm selammmm
Kızlar bu mübarek gecede Allah hepimizin kalbinde ,gönlünde dilediği istediği ne varsa Rabbim hepsini nasip etsinn...İsteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlarımıza kolay doğumlar nasip etsin, bekar olanlarımıza hayırlı eşler hayırlı evlilikler nasip etsin Allahım inşallahhhhh
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk kuzenimin (halamın kızı) dün pakreas kanseri olduğunu öğrendim Almanyada yaşıyo acilen buraya geliyo tedavi için yayılmış olabilir durumu çok ciddi nolursunuz bugün onuda dualarınıza ekleyinn Meltem ablam için sizlerde dua edin Allah rızası içinnn

ecrincim canım çok geçmiş olsun.RAbbim meltem ablana ve onun gibi tüm hastalara acil şifalar versin inş.

canım dostlarım!hepinizin bu mübarek mevlid kandilini kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.allah en sevdiği alemlere rahmet hz.muhammed(s.a.v)efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin.ayrıca hamile olan dostlarımada hayırlı doğumlar nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.ibadetleriniz makbul,dualarınız kabul olsun.

merhabalar daha önce yazmıştım ben 65 gün önce bebegimi kaybettim melek annesiyim benide yasine kabul edermisiniz. listeye benide alırsanız sevinirim arkadaşlar.

Başın sağolsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.Başka söyleyecek birşey de bulamıyorum şu an ama melek annesi olmak büyük mükafat Rabbim şefaatine nail eylesin inş

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben şöle bir göz atmak istedim ama baktım çok vakit gidecek bıraktım bende durumlar aynı babam hala hastanede yatıyor amaa şükürlerrrr olsun rabbimee kötü olan günler geride kaldıı önümüzdeki bir ay hastanede:(sag tarafı tutmuyorr ama inşallahhhh rabbimin izniyle iyi olacakk zorrr hastalıkkk derdiii bir kez daha anladıkk :((

Rabbim şu mübarek günler hürmetine şifa versin babacığına inş canım

canım dostlarım!hepinizin bu mübarek mevlid kandilini kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.allah en sevdiği alemlere rahmet hz.muhammed(s.a.v)efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin.ayrıca hamile olan dostlarımada hayırlı doğumlar nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.ibadetleriniz makbul,dualarınız kabul olsun.

Aminnnn seyyancım seninde kandilin mübarek olsun

Canlarım nasılsınız,hayırlı Kandiller hepinize :16: Rabbim bütüüün hayırlı dualarınızı kabul etsin :16: :16:

Ecrin ben 3 tane Yasinimi okudum canım,eşimde 3 Yasin okudu,onuda eksikler için eklersin listeye canım....

Sayfaları pek inceleyemedim Kandil dolayısıyla,ama bi yerde pankreas kanseri birini gördüm tefriciye okunuyormuş ama sayı tamamlanmış,bende Kenzül Arş duasını okudum o kardeşimiz için,Rabbim şifasını versin...Kim topluyosa duayı iletir misiniz,gözden kaçmasın,yaptıkları duaya dahil etsinler...

Okumaya başlamışken sizin içinde okudum Kenzül Arş'ı canlarım,listedeki isimlerle de duasını ettim,Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin.

Veee müjde,500 Yasinim tamamlandı hamdü senalar olsun :52: :52: :52: :52: :52: Eşimde ben bunu yazarken geldi,şimdi kocişle duasını yapıcaz :69::69::69:

Vaktim yok,çıkıyorum şimdi,görüşmek üzere güzel anneler;artır anne adayları demicem,hepimiz anneyiz bugün itibariyle :27: :27: :27: Mevlam kabul edecek dualarımızı çünkü biliyorum :69: :69: Sevgilerimle :16: :16: :16:

Canlarım nasılsınız,hayırlı Kandiller hepinize :16: Rabbim bütüüün hayırlı dualarınızı kabul etsin :16: :16:

Ecrin ben 3 tane Yasinimi okudum canım,eşimde 3 Yasin okudu,onuda eksikler için eklersin listeye canım....

Sayfaları pek inceleyemedim Kandil dolayısıyla,ama bi yerde pankreas kanseri birini gördüm tefriciye okunuyormuş ama sayı tamamlanmış,bende Kenzül Arş duasını okudum o kardeşimiz için,Rabbim şifasını versin...Kim topluyosa duayı iletir misiniz,gözden kaçmasın,yaptıkları duaya dahil etsinler...

Okumaya başlamışken sizin içinde okudum Kenzül Arş'ı canlarım,listedeki isimlerle de duasını ettim,Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin.

Veee müjde,500 Yasinim tamamlandı hamdü senalar olsun :52: :52: :52: :52: :52: Eşimde ben bunu yazarken geldi,şimdi kocişle duasını yapıcaz :69::69::69:

Vaktim yok,çıkıyorum şimdi,görüşmek üzere güzel anneler;artır anne adayları demicem,hepimiz anneyiz bugün itibariyle :27: :27: :27: Mevlam kabul edecek dualarımızı çünkü biliyorum :69: :69: Sevgilerimle :16: :16: :16:

Allah dualarınızı kabul etsin canım.500 yasinin tamamlanmasına çok sevindim en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın inş canım

hayırlı kandiller herkese rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin kızlar ben de dualara katılmak isterim kabul ederseniz

İyiyim hamdolsun bitanem sen nasılsın

Amin canım cümlemizin inşallah
saol canım bnde iyiyim çok şükür dualarımı bitirdim bi bakayım dedim topiğe

merhabalar daha önce yazmıştım ben 65 gün önce bebegimi kaybettim melek annesiyim benide yasine kabul edermisiniz. listeye benide alırsanız sevinirim arkadaşlar.
rabbim size sabır versin kalbinize ferahlık versin inşallah tabi listeye dahil edilirsiniz hoşgeldiniz

rabbim babana şifa versin tez zamanda henüz yeni hamiş yok yani enson ayşenin mutluluğunu yaşadık ama tedaviye başlayanlar var inşallah güzel haberlerimiz artacak

amin seyyancım gribin geçtimi nasıl oldun

rabbim dualarını kabul etsin yasininin tamamlanmasına çok sevindim allah kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
herkesin mevlid kandili mübarek olsun canlarım...rabbım gonlunuzden geçenleri hayırlısıyla nasıp etsin inşallah:16::16::16:

buarada 3 yasinimi bu gece okudum rabbım bu gece açılan ellerimizi geri çevirmesin .adına okunan arkadslarımında gonlundekılerı nasıp eylesin:16::16::16:

Son düzenleme:
kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti :((( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben:(((

saol canım bnde iyiyim çok şükür dualarımı bitirdim bi bakayım dedim topiğe

rabbim size sabır versin kalbinize ferahlık versin inşallah tabi listeye dahil edilirsiniz hoşgeldiniz

rabbim babana şifa versin tez zamanda henüz yeni hamiş yok yani enson ayşenin mutluluğunu yaşadık ama tedaviye başlayanlar var inşallah güzel haberlerimiz artacak

amin seyyancım gribin geçtimi nasıl oldun

rabbim dualarını kabul etsin yasininin tamamlanmasına çok sevindim allah kabul etsin inşallah
yok canım.yeniden doktora gittim kulaklarım çok ağrıyordu.iltihap kulağıma ve yutağa sarmış.antibiyotik kullanıyorum.kulaklarım uğul uğul.geçecek inş.Rabbim beterinden korusun.şükür halimize neleri var değilmi.

kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti :((( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben:(((

canımm okunmadı daha ben okumadım sen kendine aldığını okudunmu arkadaşlara tekrar döneriz herkes okumamıştır
eğer fazla olursa tekrar okuruz

PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

ESMA-------------------------------------100=OKUMADI
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUYOR
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUDU

TEFRİCİYE TAMAMLANDIII
:46:OKUYUNCA HABER VERİN ARKADAŞLAR
Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....

KIZLAR FAZLA OKUNMA İHTİMALİ VAR OKUMAYAN ARKADAŞLAR VARSA HABER VERSİN FAZLA SAYIYI DÜŞELİİMM

Allah kabul etsin canim benim guzel bitmis...Allah razi olsun canim bizim icinde dualarin icin....canim biz kenzul ars duasini bi topikte okuduk bayagi bi okuduk...internette cok yerde gordumki boyle dua yoktur diye,ama yine devam ettim..dun kanal 7 de mustafa karatas ta bunu dogruladi...dediki bole bir dua yoktur,kim yazmis diye...efendimizin bize tavsiye ettigi dualari okuyun ismi azam duasi okuyun kuran okuyun cok daha iyidir dedi...kimden geldigini bilmedigiz dualari okumayin dedi...sende bi arastir istersen goruceksin..bende cok okuyordum ama artik okumuyorum cunki karatasin soyledikleri aklima yatti..ismi azam duasi okuyorum...ben duydugum icin sizede soylemek istedim

bende okudum tevriciyyeleri canim....okumayanlar varmi acaba sayidan dussek...belki henuz okumayan vardir...Allah kabul etsin canim bende ozellikle bu gece okudum zaten namazimda yoktu..

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınız kabul etsin inşallah
ben 3 yasinimi bu sabah okudum rabbim kabul etsin
ayşecim 2000 tane daha salavat eklermisin yani toplam 3050 oldu
Aminnn canım seninde kandilin mübarek olsun
seninde kandilin mübarek olsun baharcım ayrıca geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur
Sağol canım evet zor kanal tedavi olucakmış gün verdiler:31:
günaydınn kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için ii haberler alalım..kandilinizide kutluyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inş bugünde hepmizin..
Aminnn cümlemizin:16:
Gunaydin kizlar
kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah.
Bugun karin agrisiyla uyandim suan biraz daha iyiyim dualarinizda beni unutmayin kizlar..
Amin canım seninde mübarek olsun.Geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine:16:
Selamun aleyküm dostlar.. herkese hayırlı kandiller,iyilik,güzellik,bereket ,huzur dolsun eviniz.. Allah'a emanet olun..
A.s sanada canım aminnn:16:
nasılsınız bakalım..
hepinizin kandılı mubarek olsun ıns..rabbım dualarıımızı kabul etsın ıns..
hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns..
Aminn canım Allah sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :16::49:Seninde kandilin mübarek olsun:16:
günaydın herkese,

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş.
kucaklarınız tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun, hamile olanlarda hayırla sağlıkla kucaklarına alıp büyütsünler inş. Amin Amin Ya Rabbi
Aminnn cümlemizin seninde canım:16:
Amin insallah canim RAbbim isteyen herkese nasip etsin...Cok guzel olur bencede ama herseyden once hayirlisi olsun...

seninde kandilin mubarek olsun canim ve gecmis olsun dualarimdasin canim Rabbim seni zora sokmasin insallah kizimiz nazli annesi ondan oyle arada bir ben buradayim diyor:16:
Aminn inşallah tabiki herşeyin hayırlısı sağlıklı ve hayırlı olur inşallah:16:
hepimizin kandili mubarek olsun insallah Peygamber efendimizin (sav)dogdugu bu serefli gecede Rabbim dualari kabul edilenlerden eylesin bizi ve hamile kardeslerimin hayirlisiyla kuzularini hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada hayirlisiyla ilk once hamile haberlerini almayi sonra kucaklarina almayi nasip etsin esi olmayanlara es isi olmayanlara es imani olmayanlar hideyet nasip etsin insallah(AMIN)
Aminnn inşallah seninde mübarek olsun canım:16:
Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum

''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''

Selamün aleyküm Ayşe....

Selamün aleyküm Turkuaz....

Selamün aleyküm Ema.......

Selamün aleyküm Esma......

Selamün aleyküm Duru........

Selamün aleyküm Krizantem.....

Selamün aleyküm Muhat......

Selamün aleyküm Kays......

Selamün aleyküm Bahar.....

Selamün aleyküm Antisocial...

Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle :16: :16: :16: :16: :16:
A.s canımmm bendende hepinize Selamun Aleykum:16:
Senin de kandilin mübarek olsun canım.Diş ağrısı zordur çok geçmiş olsun

Hg canım Rabbim dualarını ve tuttuğun oruçları kabul etsin inşallah

Seninde kandilin mübarek olsun canım.Ağrın ne durumda canım biraz daha iyisin inşallah dualarımızdasın

Hayırlı kandiller canım nasılsınız :)

Amin canım benim sana da hayırlı kandiller

Seninde kandilin mübarek olsun dostummm.Rabbim en yakın zamanda hayırlı mutlu huzurlu bir yuva kurmanı nasip etsin gönlüne göre bir eş çıkarsın karşına Yüce Mevlam

Duana yürekten AMİNNNNNNN diyorum canım hayırlı kandiller
Sağol canım evet zor ama şimdi iyi geçti fakat kanal tedavisi olucak randevu verdiler onun içinde:31:

paylasımın ıcın allah razı olsun canım

Selamün aleyküm EslemLiva....

Selamün aleyküm Turkuaz....

Selamün aleyküm Ema.......

Selamün aleyküm Esma......

Selamün aleyküm Duru........

Selamün aleyküm Krizantem.....

Selamün aleyküm Muhat......

Selamün aleyküm Kays......

Selamün aleyküm Bahar.....

Selamün aleyküm Antisocial...
A.s canım:16:
Aleyküm selam canımmmm

Selamün aleyküm Ayşem
heart.gif

Selamün aleyküm turkuaz
heart.gif

Selamün aleyküm Esma
heart.gif

Selamün aleyküm antisocial
heart.gif

Selamün aleyküm duru
heart.gif

Selamün aleyküm krizantem
heart.gif

Selamün aleyküm sürpriz
heart.gif

Selamün aleyküm muhat
heart.gif

Selamün aleyküm bahar
heart.gif

Selamün aleyküm melek
heart.gif
A.s Canımm Allah razı olsun:16:
salamun aleykum..ve..aleykum selam hepinize ne guzel olmus burasi selamlar ucusuyor....hepinizin kandili mubarek olsun...camiye gitmeyi planliyorum ama hala adet lekelerim var ,tam bitti diyorum biraz daha geliyo...nasip bakalim insallah bu gece ibadet nasip olur....insallah bu gunden itibaren hic kimse kotu haber olmasin..bekleyenlerin haberleri guzel,umudu bitenlerin umudu,yalniz olanlarin kimsesi,korkusu olanlarin serinligi olsun herkesin bebisi olsun insallah....insallah bugun hurmetine Rabbim bizlerin iman ehli insanlar olarak bu dunyadan gocmesini nasip eder,ve ebedi hayatimizda rahat etmemizi nasip eder...amin
A.s canım aminnn cümlemizin inşallah.SEninde kandilin mübarek olsun:16:
Aleyküm selammmm
Kızlar bu mübarek gecede Allah hepimizin kalbinde ,gönlünde dilediği istediği ne varsa Rabbim hepsini nasip etsinn...İsteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlarımıza kolay doğumlar nasip etsin, bekar olanlarımıza hayırlı eşler hayırlı evlilikler nasip etsin Allahım inşallahhhhh
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk kuzenimin (halamın kızı) dün pakreas kanseri olduğunu öğrendim Almanyada yaşıyo acilen buraya geliyo tedavi için yayılmış olabilir durumu çok ciddi nolursunuz bugün onuda dualarınıza ekleyinn Meltem ablam için sizlerde dua edin Allah rızası içinnn
Aminn canım seninde inşallah gönlünce olsun.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kısa sürede:16:
selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER
A.s sanada canım:16:
Kızlarrrr candan ablanın hepinize selamı var ve kandilinizi kutluyor çok yoğun olduğu için kk ya giremiyormuş Allah'ım işlerinde kolaylık versin inşallah
A.s bende mesaj atmıştım Candan Ablama oda yolladı sağolsun:16:
kızlaaaar ben cıkıyorum esım yoldaymıs gelıyor benı netın basında gormesın..
yarında gıremeyebılırım dr kontrolum var ..
rabbım bugun edecegınız dularınızı kabul etsın ıns ..
dualrımdasınız dualarınızda olmak dılegıyle allaha emanet olun
Hayırlı haberler inşallah Ayşeciğim kendine bebeğine iyi bak:16:

İyigeceler canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Benimde annem sol tarafından hafif derecede felçlik geçirmişti kolay değil yaşayan bilir:5:.Allah şifa versin babanada:31:
cok gecmis olsun canim..Allahim babana sifalar ihsan etsin insallah...pek bi degisiklik yok..ayse,eslem,krizantem hamisler ben tup bebek tedavisndeyim ssonmezde tedavide,antisosial tedaviye basliycak,ben onu baslamis saniyodum ama daha baslamamis...ayse bebeyinin kesesisini gordu kalbini duydu sukur,yarin kontrolu var tekrar..eslemin dusuk tehlikesi var hep yatiyor annesine gidecek,belkide gitti annesi bakacak ona.....dasi varmi bilmiyorum hatirliyamiyorum eyer aklima gelirse yazarim tekrardan......ben camiye gidemedim yine biraz leke geldi...yarin on gunu tamamliyorum...insallah yasinlerimi yarin okuycam..10 gun sonrasi ozur kabul ediliyorya....Allahim bu guzel gece hurmetine hepize evlat versin...hamisleri saglikla kurtarsin....doguranlarida saglikla buyutmek nasip etsin...hastalara acil sifalar versin daha cok ama Allah herkesin duasini kabul etsin
Aminnn canım cümlemizin seninde gönlünce olsun:16:
Canımm benim seninde kandilin mübarek olsun nice güzel kandiller dilerim Allah gönlünce versin inşallah .Arayamadım kusura bakma camideydim:10::16:

Aminnn canım seninde mübarek olsun:16:
herkesin mevlid kandili mübarek olsun canlarım...rabbım gonlunuzden geçenleri hayırlısıyla nasıp etsin inşallah:16::16::16:

buarada 3 yasinimi bu gece okudum rabbım bu gece açılan ellerimizi geri çevirmesin .adına okunan arkadslarımında gonlundekılerı nasıp eylesin:16::16::16:
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun:16:

yok canım.yeniden doktora gittim kulaklarım çok ağrıyordu.iltihap kulağıma ve yutağa sarmış.antibiyotik kullanıyorum.kulaklarım uğul uğul.geçecek inş.Rabbim beterinden korusun.şükür halimize neleri var değilmi.
Geçmiş olsun Seyyancığım dikkat et kendine canım
meraba anteplimisiniz?

İyigeceler hayır canım Bursadan ben.27 benim yaşımdı oyüzden kayıt olurken bahar27 diye kayıt olmuştum:1::34:

Kızlar Allah Peygamberimizin (s.a.v)Hürmetine yapılan dualarımızı kabul etsin.Ben bu akşam camideydim.Kayınvaldemlerle birlilkte Mehmet Emin Ay hocanın programıyla birlikte güzel bir kandil akşamı oldu.Allah nice güzel kandiller nasip etsin.İyigeceler hepinize Allah'a emanet olun:16::3:

Back
X