iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben şöle bir göz atmak istedim ama baktım çok vakit gidecek bıraktım bende durumlar aynı babam hala hastanede yatıyor amaa şükürlerrrr olsun rabbimee kötü olan günler geride kaldıı önümüzdeki bir ay hastanedesag tarafı tutmuyorr ama inşallahhhh rabbimin izniyle iyi olacakk zorrr hastalıkkk derdiii bir kez daha anladıkk
(
sizlerde ne var ne yokk durumlar nasıl inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr..
cok gecmis olsun canim..Allahim babana sifalar ihsan etsin insallah...pek bi degisiklik yok..ayse,eslem,krizantem hamisler ben tup bebek tedavisndeyim ssonmezde tedavide,antisosial tedaviye basliycak,ben onu baslamis saniyodum ama daha baslamamis...ayse bebeyinin kesesisini gordu kalbini duydu sukur,yarin kontrolu var tekrar..eslemin dusuk tehlikesi var hep yatiyor annesine gidecek,belkide gitti annesi bakacak ona.....dasi varmi bilmiyorum hatirliyamiyorum eyer aklima gelirse yazarim tekrardan......ben camiye gidemedim yine biraz leke geldi...yarin on gunu tamamliyorum...insallah yasinlerimi yarin okuycam..10 gun sonrasi ozur kabul ediliyorya....Allahim bu guzel gece hurmetine hepize evlat versin...hamisleri saglikla kurtarsin....doguranlarida saglikla buyutmek nasip etsin...hastalara acil sifalar versin daha cok ama Allah herkesin duasini kabul etsin