• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bız ızmırdeyıizm musluman bı ulkedeyız muslumanız elhamdulıllah ama burada ezan sesınden rahatsız olan ınsanlar var

Biliyorum canim malesef oyle benim ailemde korfezde yasiyor onlarda ayni dertten muzdarip bazilari ses rahatsiz ediyor diye sikayet bile ediyorlar....

iyi akşamlar arkadaşlar geçtimiz hafta babamm felçlik geçirdi beyin damarlarında tıkanıklık varr :((ALLAH ın izniyle düzelir inşş bende babam için tefriciye okumak istiyorumm banada yardım edebilirmisinizz şimdidenn teşekkür ediyorum

muhatcımm çok teşekkür ederimmm

arkadaşlarrr sizden ricam eger sigara içen arkadaşlar varsaa bırakınn lütfennn gercekden gectimiz hafta birkez daha bıraktıma şükrettimm..sağlıkk çok önemli..okumak isteyen arkadaşlar bana burdan yazarsa çok sevinirimm

canım tekrar geçmiş olsun 200 ben alayım...allahh acil şifalar versin....

Biliyorum canim malesef oyle benim ailemde korfezde yasiyor onlarda ayni dertten muzdarip bazilari ses rahatsiz ediyor diye sikayet bile ediyorlar....
Yazık ki bu insanlar geri kalmışlığın sebebinin din olduğunu düşünenler, kendilerini modern görenler, Allah hidayet versin.

kızlar antikdenizi dün mesaj yazmıştı belki gözeden kaçmıştır diye tekrar etmek istiyorum. babası için tefriciye okutmak istiyor yaklaşık 800 tefriciye dağıtıldı. sizler de katılmak ister misiniz?

tamam dınlen yıne gel canım bende kahvaltı hazırlıyorum bı yandan
Afiyet olsun canım
canım evet sıradan gıdıyoruz nasıpse bu hafta dualarımız
MUHAT
ASBELOVE
ECRİN23
SÜRPRİZ06/ELİF
ESLEMLİVA
SSÖNMEZ için..

evet canım beklenmeyen adet tarıhıııııı...
ıns olmaz arkadasımız
Bize sıra gelmiş Rabbim dualarımızı kabul eyleye.....:16:
Amin... 1 şubat iple çekiyorum. Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin, tabiki bana da.

Rabbim iyi haberler almayı naip eder inşallahhhhhh canım hoşgeldinnnn:16:

kızlar antikdenizi dün mesaj yazmıştı belki gözeden kaçmıştır diye tekrar etmek istiyorum. babası için tefriciye okutmak istiyor yaklaşık 800 tefriciye dağıtıldı. sizler de katılmak ister misiniz?

Babası nasılmış canım acaba ben geçmişi okuyamadım 200tane de ben okurum inşallah
Rabbim acil şifalar nasip etsin

slm kızlar......günaydın diyenlere tünaydın diyorum herkese iyi günlerrr.....:52:hayırlı cumalarrrrrrr...

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin deyip allah gönlündekini tez zamanda versin...

üzülen arkadaşlar ki,, burda hamiş olamayan herkes...umarım rabbim bizim dualarımızı kabul eder...tez zamnda özlemini çektiğimiz sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.....allahım çok bekletme ne olurr....rabbim yardımcımız olsun....

hamişlerede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin allahım..sağlıkla kucaklarına alırlar inşallahh...bi nefeste kurtulurlr....zamanında dünyaya gelsinlerr..inşallahh

eksik yasinler içinde 3 tane bugün okuyayım...:40:....

kısa kısa yazdım şöyle bir topiğe göz attım......tekrar görüşmek üzere sizleri öptüm:9:kendinize iyi bakın

Back
X