Bide derinsuberfu vardı galiba onuda ekliyorum
canım ıns akle sen o zaman ıns bu hafta lıstemız su gıbı akar bıter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide derinsuberfu vardı galiba onuda ekliyorum
canim burda cami var elhamdulillah fakat ezan ve sela sadece cami icinde okunuyor disariya vermek yasak
beklemediğin adet tarihiyanlış mı okudum diye 3 kere okudum.sonra anladım.
anladım canım kotu bı yasak ya ınsanlar ezan sesınden mahrum kalıyor
Sukur cnm iyiyim agrim yok.sen nasilsinsin cnm
ecrin ben yasinlerimden 1 tanesini okuyabildim.kendi evimde değildim malum.haftaya 5 yasin okurum. bu arada 707 ya varis çektim.
evet canim malesef bizim gibiler ıcin bir mahrumiyet ama bazilarida hallerinden memnun malesef ama rabbim yinede onlarada hidayet eylesin
canım aramıza hoşgeldın ıns rabbım hayırlı haber almanı nasıp eder..
beklemedığın adet tarıhın ne zaman
amin... 1 şubat iple çekiyorum. Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin, tabiki bana da.
canım bız ızmırdeyıizm musluman bı ulkedeyız muslumanız elhamdulıllah ama burada ezan sesınden rahatsız olan ınsanlar var
Çok şükür canım bende iyiyim hamdolsun
Muhatcım senin 2 yasinini ben okurum birazdan inşallah
Biliyorum canim malesef oyle benim ailemde korfezde yasiyor onlarda ayni dertten muzdarip bazilari ses rahatsiz ediyor diye sikayet bile ediyorlar....
iyi akşamlar arkadaşlar geçtimiz hafta babamm felçlik geçirdi beyin damarlarında tıkanıklık varr(ALLAH ın izniyle düzelir inşş bende babam için tefriciye okumak istiyorumm banada yardım edebilirmisinizz şimdidenn teşekkür ediyorum
muhatcımm çok teşekkür ederimmm
arkadaşlarrr sizden ricam eger sigara içen arkadaşlar varsaa bırakınn lütfennn gercekden gectimiz hafta birkez daha bıraktıma şükrettimm..sağlıkk çok önemli..okumak isteyen arkadaşlar bana burdan yazarsa çok sevinirimm
Yazık ki bu insanlar geri kalmışlığın sebebinin din olduğunu düşünenler, kendilerini modern görenler, Allah hidayet versin.Biliyorum canim malesef oyle benim ailemde korfezde yasiyor onlarda ayni dertten muzdarip bazilari ses rahatsiz ediyor diye sikayet bile ediyorlar....
Yazık ki bu insanlar geri kalmışlığın sebebinin din olduğunu düşünenler, kendilerini modern görenler, Allah hidayet versin.
Afiyet olsun canımtamam dınlen yıne gel canım bende kahvaltı hazırlıyorum bı yandan
canım evet sıradan gıdıyoruz nasıpse bu hafta dualarımız
MUHAT
ASBELOVE
ECRİN23
SÜRPRİZ06/ELİF
ESLEMLİVA
SSÖNMEZ için..
Bize sıra gelmiş Rabbim dualarımızı kabul eyleye.....evet canım beklenmeyen adet tarıhıııııı...
ıns olmaz arkadasımız
Amin... 1 şubat iple çekiyorum. Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin, tabiki bana da.
kızlar antikdenizi dün mesaj yazmıştı belki gözeden kaçmıştır diye tekrar etmek istiyorum. babası için tefriciye okutmak istiyor yaklaşık 800 tefriciye dağıtıldı. sizler de katılmak ister misiniz?