• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm GÜZEL anne adaylari sizlerin paylasimlarini okudukca gözlerim dolu dolu oluyor her defasinda:((( size bir sey anlaticam..Ben almanyaya yeni geldigimde burda

bir aile dostumuzun geliniyle tanismistim kadin 10 yillik evliydi ve bebis icin her yol artik denenmisti..Tamamen kendi tabiriyle yaziyorum en son

doktor sizin normal yolla bebek sahibi olmaniz mümkün degil ugrasmayin demis...O da nasilsa artik ben hamile kalamiycam diye artik takmiyo oluruna birakiyo...VE o ay

hamile kaldi saka gibi dimi:)) canli canli yasadim bunu ben...ARDINDAN bir bebegi daha oldu korunma derdine bile düstü:)))) Allahim sizede nasip etsin...

kızlar nasılsınız maşallah ya sayfalar çok çabuk ilerliyor nasılsınız ben bakamıyorum bu aralar akşamda misafirlerim vardı ama konu hep bebeğe geliyor çok sıkılıyorum bu akşamda ben gidicem yoğunum yani bu aralar bu arada sanırım tedavimi mart sonu değil mart başı başlatıcam çünkü bir an önce başlamak istiyorum inşallah hayırlı olur
sönmezcim allah kolaylık versin emeklerinin karşılığını yakın zamanda alıcaksın inşallah
eslem iyi tatiller canı çok iyi dinlenmeni dilerim
dualarımı okumaya başladım canlarım inşallah bitirip haber vericem

sağol canım.bende öyle düşünmüştüm.eşime okuturum hasta olduğumda diye.YA RABBİ BURADAKİ HERKESE, BÜTÜN DOSTLARIMA,İSTEYEN HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.NE OLURSUN ALLAHIM.KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA YA RABBİ.
amin canım tez zamanda

kızlarr yaa benim yüzüümm hep sivilcelendi ayy o kadarda dikkat ediyorum birden biree olduuu acaba strese girdim onun içinmi diyorum ama hiç bu denli sivilce çıkmamıştı çok takıldımm doktora gideyim dedim 40 gün sonrasına randevu verdiler:(((bu cildiyecilerrr ne kadar yoğunmuş peaaaaa

stresten ve ilaçlardandır canım benim birde ilaçlardan leke oldu hep yüzüm çok moralim bozuluyor ama tedavi bitmeden onun tedavisinede başlayamıyorum

canım Allah razı olsun antikdeniz sık giremiyor umarım hemen toparlarım. anladığım kadarıyla bedensel olarak da bayag yorulmuş:(
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150+++
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............250
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
kalan: .....1300

canım antikdenizin babası için okuyoruz. bayag sıkıntılı günler geçiriyorlar hastalıktan dolayı.[/QUOTE]

canim bittimi sayilar haber verirsen sevinirim eger eksikse okuyayim

doktor istedi hastalığın 3. günü yapılacak dedi. o da bugüne denk geldi.

canim 4.gunude olabiliyor zaten bir sorun varsa anormal cikiyor kafana cok takma tatlim eger tekrar istenirse bidaha yaptirirsin ben bu testi hemen hemen her ay tekrarladim

önceden eşim ve ben minnak bir çekirdek aileydik.şimdi ben, eşim ve kk.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

insallah o minnak cekirdek aileye anne ve babasinin gece uykularini kaciracak tatlimi tatli hayirli yumoslar gelir....

en son tüp bebek denedik onun dışında doktora falanda gitmiyorum.....acayip kızgınım...kendim evde bitkisel çay falan içiyorum....belki 1-2 ay içerisinde kalırımda gerek kalmaz inşallahhh.. ne bileyimmm çokkk soğudum herşeydenn....baktık olmadı tekrar gideriz kime giderim nasıl yaparım hiç bilmiyorum...sil baştan tekrar kocayı ikna ett falan filan yoruldum sankii....birde olumsuz olunca adama bişey de diyemiyorumm...herşey allahtan yaniii öyle yada böyle ....hayırlısı olsun diyorum yanii benim içinde sizler içindeee hep aklımdasınızzz..

etraftanda sıkıldım herkesten uzaklaştım ....ama yine ordan burdan siniirimi bozacak bir iki kişi çıkıyorr....görüşmeme kararı aldım vallaa...acayip hassasım ...lafa bakarmısın suç kimde diye bir sorumu olurr....bu zamanda allaha şükür eşim bende sağlıklıyız ama yok iştee...anlatsam uzar giderrr valla sen nasıl oldun asılll gergindiinn...

insanlarda ayni dert olmayinca anlayamiyorlar ben turkiyede aileme ve arkadaslarima soylemedim ama burdakiler biliyordu bende ve esimde hic bir sey yok dedikce yalan yanlis seyler ortaya cikti benim yumurtlamam olmuyormus falan hakikatende sebebsiz infertiliteydi...turkiyede kimseye soylemedim ama tedavi goruyorlarmis diye laf donmeye basladi halbuki ben hep zamani var bekliyoruz dedim dogruydu tedavi gordugum ama kimseye soylemedim ne bileyim insanlarin agzi torba degilki buzesin kiriyorlar incitiyorlar ve hakkimiza giriyorlar kayinvalidem Allah razi olsun 1 kere sormadi bize neler oluyor diye ve annemde oyle sadece beklediler aileden olmayan insanlara ne oluyor anlamiyorum bizim sinavimiz bu arkadaslar kimimiz 1 yil kimimiz 6 yil kimimiz 10 yil bekliyoruz belkide daha fazla mutlu bir haber icin Rabbim kimseyi kucagi bos birakmasin....Rabbim hepimize versin insallah hergun bu topige girerken kim guzel haber verecek diye bekliyorum ve bekleyecegim Rabbim verecek o edilen dualar yuzu suyu hurmetine....kimse kimseyi tanimiyor yuzyuze ve ismen ama ne guzel kader dostlugu kurduk keske bir arada toplanma sansimiz olsaydi.....istedigimiz gibi aglaya aglaya derdimizi anlatabilseydik ben cogu zaman bagirmak haykirmak istedim boslukta ama hic olmadi evdeki esyalardan aldim sinirimi esim gormeden isyan etmekten sigindim yine Rabbime Yine siginiyorum hersey icin Guzel Rabbime :16::16::16:

Merhaba

Bu haftanın dua listesine bakmak için ve çok kısa süreliğine forumdayım.
Gönlüm tüm geçmişi okuyarak, herbirinize ayrı ayrı yazmak istese de; bu mümkün olmayacağı için en azından bir iki satırla da olsa selam vereyim istedim.

Öncelikle hepinize en iyi dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

Dua sayılarını fazlalaştırmışsınız. İyi olmuş ve keşke çok daha fazlasını da okuyabilsek.

Çok zor değil, bu sayıları okuyabilmek belki.

Lakin, görebildiğim kadarıyla başkaca dualara da katılımları olan arkadaşlarınız var ve aynı şekilde burası dışında da duaları olanlar var. Kiminiz çalışıyorsunuz, kiminizin bazen muayyen dönemleri nedeniyle dualarını okuyamaması durumları oluyor vb. nedenlerden ötürü aksamalar olabiliyor diye düşününce, umarım dua listesi tamamlanırken sıkıntı olmaz.

Bu arada, öncelikle listeyi hazırlayıp takip eden arkadaşınıza, yine aynı şekilde bu takip esnasında ona destek veren, yardımcı olan herkese, eksik kalan dualar konusunda neredeyse her defasında hemencecik tamamlanması için okuyabildikleri kadar ve bolca sayıda okumak suretiyle sayılarımızın tamamlanmasına katkıda bulunan duyarlı olan hepinize canı gönülden çok ama çok teşekkür ediyorum.

Biliyor ve inanıyorum ki zaten bunu kesinlikle çok isteyerek, severek ve yürekten yapıyorsunuz mutlaka. Yine de haklarınızı helal edin lütfen olur mu?

Burada gerçekten tek yürek olunup, herkesin güzel ve iyi duygularla, içtenlikle paylaşımlarda bulunduğunu zaten sizler de en az benim kadar, hatta çok daha fazlasıyla biliyor ve birbirinizi paylaşıyorsunuz zaten, benimki sadece bu konudaki duygu ve düşüncelerimi belirtmek adına sadece.

Dualarda sıkıntı olursa en geç Çarşamba gecesi olmak üzere bildiririm ama buradan ama birinize telefon etmek suretiyle.

Bu nedenle; listenizde adıma veya payıma düşen duaları, aksi bir haber vermediğim sürece tamamlanmış olarak düzenleyebilirsiniz.

Hafta içi yoğunluğu olmadan hemen halletsem iyi olurdu. Fakat bugün kısmetse bulunmam gereken önemli bir etkinlik var ve ayrıca biri bebek hediyesi diğeri de bebek mevlüdü olmak üzere uğramam gereken iki ziyaretim var. Onun için, sanırım bir kısmını yarın sabah erken bir saatte ve bir kısmını da yarın gece olmak üzere, anca tamamlayabilirim inşallah kısmetse.

Hepinizin, gerek bu şekilde yaptığınız dualarınızın, gerekse her gün, her an kalbinizden gönlünüzden çıkış bulan her duanızın, hakkınızda en hayırlı şekilde kabul edilmesi dilek ve dualarımla.

İnşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla, sizlerin de her birinizi bebeklerinizle birlikte ziyaret etmek nasip etsin bana Yüce Rabbim.

Ve her ne olursa olsun, ille de sağlık olsun. Her ne kadar, kimi zaman çok farkında olamasak da Yüce Mevla'dan gelen her bir şey, zaten her şeyiyle çok ama çok güzel. O neylerse tabi ki en güzelinden eyliyor.

Bizlere de bunun idrakini versin, sınavlarımızı ağırlarından eylemesin, her bir halimizde, her bir durumumuzda, üstesinden gelebilecek gücü de bizlerden esirgemesin inşallah.

Hepinize, iyi bir haftasonu tatili ve hayırlı günler diliyorum. Daima güzelliklerle, iyiliklerle ve hoşluklarla kalın.

Sevgimle

teşekkürler candan abla her şey için...güzel temenniler iyi dilekler...vs..yüreğine sağlık...bunun üzerine fazla yazamıyorum....fazlasıyla atlatmışsın...rabbim dualarımızı kabul etsin...

slm GÜZEL anne adaylari sizlerin paylasimlarini okudukca gözlerim dolu dolu oluyor her defasinda:((( size bir sey anlaticam..Ben almanyaya yeni geldigimde burda

bir aile dostumuzun geliniyle tanismistim kadin 10 yillik evliydi ve bebis icin her yol artik denenmisti..Tamamen kendi tabiriyle yaziyorum en son

doktor sizin normal yolla bebek sahibi olmaniz mümkün degil ugrasmayin demis...O da nasilsa artik ben hamile kalamiycam diye artik takmiyo oluruna birakiyo...VE o ay

hamile kaldi saka gibi dimi:)) canli canli yasadim bunu ben...ARDINDAN bir bebegi daha oldu korunma derdine bile düstü:)))) Allahim sizede nasip etsin...

evett hep bu şekilde hamile haberleri alıyoruz....boşvercez belki ama insanlar sağolsun hep hatırlatıyorlarr...çoğu kişi doktora gittin mii yokk desen niye gitmiyosun ...gidiyosun irdeliyor sorun yok diyosun yine inanmıyorr sanki sorun söyleyelim diye bekliyorlarr....artık kişisine göre takılmaya çalışıyorum beni yorcak insanlara bırak söylemeyi muhatap olmak bile istemiyorum bu akrabam arkadaşımda olsaa....her durumda da sorgu sualden kurtulamıyoruz...başına gelse böyle yapmazz ne kadar anlıyorki bizii... neyse hakkımızda hayırlısı olsun...amin inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin...

kızlar nasılsınız maşallah ya sayfalar çok çabuk ilerliyor nasılsınız ben bakamıyorum bu aralar akşamda misafirlerim vardı ama konu hep bebeğe geliyor çok sıkılıyorum bu akşamda ben gidicem yoğunum yani bu aralar bu arada sanırım tedavimi mart sonu değil mart başı başlatıcam çünkü bir an önce başlamak istiyorum inşallah hayırlı olur
sönmezcim allah kolaylık versin emeklerinin karşılığını yakın zamanda alıcaksın inşallah
eslem iyi tatiller canı çok iyi dinlenmeni dilerim
dualarımı okumaya başladım canlarım inşallah bitirip haber vericem

a.s. iyi canım sen nasılsın...mümkün olduğunca kulağını tıkamaya çalış derim....inşallah tedaviye başlamadan bebiş gelirr....hayırlısı olsun...

krizantem83 .!.:
insanlarda ayni dert olmayinca anlayamiyorlar ben turkiyede aileme ve arkadaslarima soylemedim ama burdakiler biliyordu bende ve esimde hic bir sey yok dedikce yalan yanlis seyler ortaya cikti benim yumurtlamam olmuyormus falan hakikatende sebebsiz infertiliteydi...turkiyede kimseye soylemedim ama tedavi goruyorlarmis diye laf donmeye basladi halbuki ben hep zamani var bekliyoruz dedim dogruydu tedavi gordugum ama kimseye soylemedim ne bileyim insanlarin agzi torba degilki buzesin kiriyorlar incitiyorlar ve hakkimiza giriyorlar kayinvalidem Allah razi olsun 1 kere sormadi bize neler oluyor diye ve annemde oyle sadece beklediler aileden olmayan insanlara ne oluyor anlamiyorum bizim sinavimiz bu arkadaslar kimimiz 1 yil kimimiz 6 yil kimimiz 10 yil bekliyoruz belkide daha fazla mutlu bir haber icin Rabbim kimseyi kucagi bos birakmasin....Rabbim hepimize versin insallah hergun bu topige girerken kim guzel haber verecek diye bekliyorum ve bekleyecegim Rabbim verecek o edilen dualar yuzu suyu hurmetine....kimse kimseyi tanimiyor yuzyuze ve ismen ama ne guzel kader dostlugu kurduk keske bir arada toplanma sansimiz olsaydi.....istedigimiz gibi aglaya aglaya derdimizi anlatabilseydik ben cogu zaman bagirmak haykirmak istedim boslukta ama hic olmadi evdeki esyalardan aldim sinirimi esim gormeden isyan etmekten sigindim yine Rabbime Yine siginiyorum hersey icin Guzel Rabbime :16::16::16:

inşallah herkesin iyi haberlerini alıcaz...allah sabırlar versin...bazı şeyleri konuşmaktan bile yoruluyorum bazen susmak en güzelii ve zaman gerektiriyor...allahım çok bekletmesin kimseyi sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallahh..

bir gün gelir bebişlerden bahsederiz herkesle....yüz yüze tanışmakta isterim burdaki arkadaşlarla neden olmasın kii....:34:

ben 200 tefriciyemi okudum...allah sağlık sıhhat versinn..tez zamanda şifa bulsun..hala eksik varr sanırım 200 daha alayım..

merhaba canlarımmm iyisiniz inşaallah...

supriz06 canım bana verdiğin 6 yasini,100 enbiya89. ayeti ve 707 ya varisi okudum canım.Allah kabul etsin inşallah...

selamun aleykum arkadaslar
nasılsınız ıns hepiniz iyisinizdir ..
bu arada dun canım bırden mantı cektı kocışle sıvadık kolları yaptık yedık:1::1::1::1::1:
ama bugun hep mıde bulantılarım var..
ssonmez canım hayırlı haberlerın devam edecek yurekten ınanıyorum canım inş. bu ay:49::49::49: hamış kalacaksın
eslemlıva canım ne guzzel degısıklık olacak ıyı tatlıller sıze..
antıkdenız canım 300 tane tefrıcıyemı okudum rabbım kabul eder ıns
ısmını saymadıgım tum arkadaşlarım hepiniz allaha emanetsınız

sönmezz, ne güzel haberlerle döndün canım. maşallah yumoşlara. o kan vermelerin, iğnelerin acısı tatlı bebişin gelince hepsi geçecek canım.
ben adeti bekliyorum daha en az 1 hafta var. inşallah olmam tabi de tedaviye başlıcaz diye umutla yolunu gözlüyorum kırmızıların:52::52::52::52:
mustafa hoca tam bi şirin baba di mi? ekip de klinikte çok iyi gerçekten. dualarım seninle canım.

sağolasın canımmevet kilinik süperrrben çok memnunum..inşallah sende iyi sonuç alıcaksınnnn......hakkımızda hayırlısı....

Ayşecim sağolasın canımmmmmmmmm...ohhh bebiş demek mantı istediiii.afiyet olsun canımmm....

kızlar ben daha 3 tane yasin okumuştum 1 tane daha okudum taoplam 4 oldu...enbiya süresi 100 tane ve 707 ya varisi bitirdimmm.....2tane yasinim kaldı okuyabilirsem yazarım ama yazamazsam kusuruma bakmayın..öptümmmmmmmmmm..

merhaba canlarımmm iyisiniz inşaallah...

supriz06 canım bana verdiğin 6 yasini,100 enbiya89. ayeti ve 707 ya varisi okudum canım.Allah kabul etsin inşallah...

canım alllah kabul etsin...inşallah seninde iyi haberlerini yakın zamanda alırız..

aydınlatmam gereken bir konu var...dua etmemize vesile olan ayşe035 dir...o hamile olduğundan yerine ecrin007 arkadaşımız ilgileniyor listeyide şimdii o hazırlıyor..bağışlamasınıda ayşecim yapmayı devam ediyor...ben onlara yardımcı olmak amaçlı kısa süreliğine bakmak istedim .konuşmalardan dolayı liste geride kalıyor ..

selamun aleykum arkadaslar
nasılsınız ıns hepiniz iyisinizdir ..
bu arada dun canım bırden mantı cektı kocışle sıvadık kolları yaptık yedık:1::1::1::1::1:
ama bugun hep mıde bulantılarım var..
ssonmez canım hayırlı haberlerın devam edecek yurekten ınanıyorum canım inş. bu ay:49::49::49: hamış kalacaksın
eslemlıva canım ne guzzel degısıklık olacak ıyı tatlıller sıze..
antıkdenız canım 300 tane tefrıcıyemı okudum rabbım kabul eder ıns
ısmını saymadıgım tum arkadaşlarım hepiniz allaha emanetsınız

a.s. ayşecim bizler iyi sen nasılsın....mantılar yarasın ..şifa olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,ben bütün duaları okudum,6 yasinimi ve diğer dualarımı okudum,allah kabul etsin,tez zamanda hayırlı evlat versin bütün arkadaşlarıma..

kızlar uyusam kalksam uyusam kalksammm sonra babam iyileşmiş olsa o arada birde hamile olsamm ohhh demeyin keyfimee haa birde tayinimiz çıksa:))çok şey istiyorum demii bu arada birde kurum değiştirebilsem :))):6::6::6::6:

kızlar uyusam kalksam uyusam kalksammm sonra babam iyileşmiş olsa o arada birde hamile olsamm ohhh demeyin keyfimee haa birde tayinimiz çıksa:))çok şey istiyorum demii bu arada birde kurum değiştirebilsem :))):6::6::6::6:

arkadaşım hz Allah babana acil şifalar versin çok şey isteme mevzusuna gelince kuldan değil ki hz Allah tan istiyoruz o da ayakkabınızın bağını bile isteyin buyurmuş o yüzden hz Allaha sonsuz güvenip hayırlısı ile istmek lazım... Hz Allah istediklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanlarada gönlümüzü razı eylesin inşaallah... amin

arkadaşım hz Allah babana acil şifalar versin çok şey isteme mevzusuna gelince kuldan değil ki hz Allah tan istiyoruz o da ayakkabınızın bağını bile isteyin buyurmuş o yüzden hz Allaha sonsuz güvenip hayırlısı ile istmek lazım... Hz Allah istediklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanlarada gönlümüzü razı eylesin inşaallah... amin

aminnn inşş canımmm

Hayırlı akşamlar
Ben 6 yasin 707 ya varis 100 tane 89. Ayeti okudum
Allah ım dualarımızı kabul etsin inş.
Antikdeniz cnm. Allah ol derse hepsi bir çırpıda olur cnm. Gözünü açık kapamışın bir bakmışın hepsi olmuş.
Belli mi olur. Umudunu yitirme hiç.
Rabbim cümlemizin sıkıntılarını sonrada senin sıkıntılarını gidersin inş. Amin

Back
X