Merhaba
Bu haftanın dua listesine bakmak için ve çok kısa süreliğine forumdayım.
Gönlüm tüm geçmişi okuyarak, herbirinize ayrı ayrı yazmak istese de; bu mümkün olmayacağı için en azından bir iki satırla da olsa selam vereyim istedim.
Öncelikle hepinize en iyi dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum.
Dua sayılarını fazlalaştırmışsınız. İyi olmuş ve keşke çok daha fazlasını da okuyabilsek.
Çok zor değil, bu sayıları okuyabilmek belki.
Lakin, görebildiğim kadarıyla başkaca dualara da katılımları olan arkadaşlarınız var ve aynı şekilde burası dışında da duaları olanlar var. Kiminiz çalışıyorsunuz, kiminizin bazen muayyen dönemleri nedeniyle dualarını okuyamaması durumları oluyor vb. nedenlerden ötürü aksamalar olabiliyor diye düşününce, umarım dua listesi tamamlanırken sıkıntı olmaz.
Bu arada, öncelikle listeyi hazırlayıp takip eden arkadaşınıza, yine aynı şekilde bu takip esnasında ona destek veren, yardımcı olan herkese, eksik kalan dualar konusunda neredeyse her defasında hemencecik tamamlanması için okuyabildikleri kadar ve bolca sayıda okumak suretiyle sayılarımızın tamamlanmasına katkıda bulunan duyarlı olan hepinize canı gönülden çok ama çok teşekkür ediyorum.
Biliyor ve inanıyorum ki zaten bunu kesinlikle çok isteyerek, severek ve yürekten yapıyorsunuz mutlaka. Yine de haklarınızı helal edin lütfen olur mu?
Burada gerçekten tek yürek olunup, herkesin güzel ve iyi duygularla, içtenlikle paylaşımlarda bulunduğunu zaten sizler de en az benim kadar, hatta çok daha fazlasıyla biliyor ve birbirinizi paylaşıyorsunuz zaten, benimki sadece bu konudaki duygu ve düşüncelerimi belirtmek adına sadece.
Dualarda sıkıntı olursa en geç Çarşamba gecesi olmak üzere bildiririm ama buradan ama birinize telefon etmek suretiyle.
Bu nedenle; listenizde adıma veya payıma düşen duaları, aksi bir haber vermediğim sürece tamamlanmış olarak düzenleyebilirsiniz.
Hafta içi yoğunluğu olmadan hemen halletsem iyi olurdu. Fakat bugün kısmetse bulunmam gereken önemli bir etkinlik var ve ayrıca biri bebek hediyesi diğeri de bebek mevlüdü olmak üzere uğramam gereken iki ziyaretim var. Onun için, sanırım bir kısmını yarın sabah erken bir saatte ve bir kısmını da yarın gece olmak üzere, anca tamamlayabilirim inşallah kısmetse.
Hepinizin, gerek bu şekilde yaptığınız dualarınızın, gerekse her gün, her an kalbinizden gönlünüzden çıkış bulan her duanızın, hakkınızda en hayırlı şekilde kabul edilmesi dilek ve dualarımla.
İnşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla, sizlerin de her birinizi bebeklerinizle birlikte ziyaret etmek nasip etsin bana Yüce Rabbim.
Ve her ne olursa olsun, ille de sağlık olsun. Her ne kadar, kimi zaman çok farkında olamasak da Yüce Mevla'dan gelen her bir şey, zaten her şeyiyle çok ama çok güzel. O neylerse tabi ki en güzelinden eyliyor.
Bizlere de bunun idrakini versin, sınavlarımızı ağırlarından eylemesin, her bir halimizde, her bir durumumuzda, üstesinden gelebilecek gücü de bizlerden esirgemesin inşallah.
Hepinize, iyi bir haftasonu tatili ve hayırlı günler diliyorum. Daima güzelliklerle, iyiliklerle ve hoşluklarla kalın.
Sevgimle