• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sa kızlar ben geldim bu hafta okunacak isimler listesinde bende varım ay nasıl heyecanlandım tamda cuma günü rahim filmim var Hz Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inş. hepimize benmde film sonucumda bişeycikler çıkmasın inş. arkasındanda hemen hamilelk müjdesi vereyim inş. sizlere

eşim renkli giyiniyorum diye bir yazı getirmişti orda kapalı açıklar diye yazıyordu.ben saçımı her zaman yukardan toplarım topuz yapmak günahmış .renkli eşarp takılmazmış.dikkat çekici renkler giyilmezmiş.birsürü şey yani kapalı olmaklada kurtulamıyoruz.
insanların içi fesatsa biz ne yapalım anlamadım ki eşime arkadaşı birgün önünden bir kapalı bayan geçince şöyle demiş ben şu kapalılara deli oluyorum acaba içleri nasıldır.asıl kapalılara daha çok bakıyorlar onlar kötü niyetli isee biz ne yapalım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. bu zamanda erkek olmak lazımmış tipsizler yarıçıplak gezselerde günah değil:1::1::1::1::1:
haklısın canım. tabi kapalıyken dikkat çekmemek esas, içinde sapıklık varsa bi erkeğin istersen 10 kat çarşafa gir o yine sapıkça düşünecektir. canım dikkat çekecek renklere dikkat etmek gerek cırt kırmızı dikkat çekebilir tabi. topuz meselesi doğru canım ona dikkat etmemiz gerekiyor.

sa kızlar ben geldim bu hafta okunacak isimler listesinde bende varım ay nasıl heyecanlandım tamda cuma günü rahim filmim var Hz Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inş. hepimize benmde film sonucumda bişeycikler çıkmasın inş. arkasındanda hemen hamilelk müjdesi vereyim inş. sizlere

canım rabbim bu duaların yüzü suyu hürmetine bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşaallah:)

kızlar nasılsını hayırlı cumalar rabbim okuduğumuz duaları tez zamanda kabul etsin inşallah
ben dualarımın hepsini bitirdim çok şükür valla yetişmeyecek diye korktum çünkü yoğun bi haftaydı benim için ama okudum Allahım kabul etsin inşallah
Hayırlı cumalar canım aminn inşallah :16:
Gunaydin kizlar.
Hayirli cumalar...
Hayırlı cumalar canım:16:
Allah dualarımızı kabul ediyorsa bu bizim imanımızı arttırır.
Geciktiriyorsa sabrımızı arttırır.
Eğer kabul etmiyorsa bilelim ki, bizim için hazırladığı daha güzel şeyler vardır..
Unutmayalım ki Rabbim ihmal değil imtihan eder!..
Bu hayırlı günde dualarımızı kabul olması dileği ile
HAYIRLI CUMALAR.....
Aminn Hayırlı Cumalar:16:
hayırlı cumalar arkadaşlar inşallah Rabbim hepinizin dualarını kabul eder ve gönüllerinizin hayırlı muratları gerçekleşir.ecrin canım meltem ablayada çok geçmiş olsun Rabbime şükürler olsun sonucu temiz çıkmış Rabbim bir daha kötü gün yaşatmasın kendisine.sizi çok iyi anlıyorum ayrıca dua etmiştim zaten sağlığına kavuşması için.benim annemin ayağındada yumuşak doku kanseri olmuştu ameliyat oldu aldılar sonra kemiğine geçmiş ordanda ciğerine geçmiş olabilir dediler.ben haftalarca ağladım evime kapatmıştım kendimi yaptığım tek şey hastalığı hakkında dua edip araştırma yapmaktı.topikteki arkadaşlarla günlerce dua ettik.sonra sonucu çıktı annemle birlikte gitmiştim sonucu almaya ve doktor bile sonucuna inanamadı derin bir oh çekmişti sonuç temiz çıkmıştı duaların gücüne çok inanıyorum Rabbim bizleri ve sevdiklerimizi hastalıkla sınamasın inşallah:14::14::14::14:
Allah annene acil şifalar versin.Yer gök duayla :16:
dükkan senin canım durduğun kabahat.ay aynı şeyi banada söylemişti doktor bırak bu adamı gençsin güzelsin sana kocamı yok demişti gerizekalı hemde şaka değil gayet ciddiydi.ama artık çok bilgiliyiz şükürler olsun derdimiz bizi doktor etti kendimden başka çevremdeki herkese yardımcı oluyorum.hayır duası alıyorum .şimdiye kadar çevremde çocuğu olmayan herkesin bebeği olmasına vesile oldum inşallah Rabbim onların duasıyla banada bebişimi nasip edecek.geçen gün telefonum çaldı bayanın biri kızından almış telefonumu senin vesilenle 6 sene sonra kızımın oğlu oldu seni tanımıyorum ama umreye gittim Kabenin önündeyim birden bire sen geldin aklıma inan sadece senin için dua ettim Allah senden razı olsun dedi inanın kızlar bütün bunlar dünyalara değer.
Allah razı olsun ne güzel hayır dua kazanmışsın seninde gönlünce olsun bebeğine kavuş:16::49:
şimdi hz. yusuf'u izliyorum. hz. züleyha evlatlık almak şstemiş hz. yusuf'u
bazı peygamberlerin de evlat özlemi olmuş.
hz. hatice 2 kez dul kalmıştır.(birinde eşini kendi boşamıştır) şuan insanların en çok tereddüt yaşadıkları şeyler bunlar.
aslında şuanki dertleri büyük insanlar yaşamış. onları örnek alıp yola devam etmek lazım. ve sanırım doğru yoldayız::D dua kapısından ayrılmıyoruz.
Duadan güzel ne varki herşey duayla:16:
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim beni kendisinden uzaklaştıracak herşeyi benden uzak etsin evladım hayırlı ve salih olacaksa en yakın zamanda bana müjdelensin inşallah.tabiki isteyen ve bekleyen herkese Rabbim nasip etsin amin
Aminnn:16:
canım inşaallah. ama kendine 1 yıl diyerek zaman koyma çünkü o 1 yıl hep uzar. ben eşimden sonra kapanmaya aşık oldum. yani gece gündüz kapanayım kapanayım diye hayal kuruyordum. annem ilk başta istemedi. okulumdan dolayı. sonra bi kapandım megerse ben hep kapalıymışım dedim. hiç bi tuhaflık gariplik hissetmedim. hep olmam gereken gibi oldum bin şükür. sonra ailemin haberi olmadan alışveriş yaptığımız bi magazan pardesü aldım. o akşam kapandım. sonra dünya kadar eşarp hediye geldi. hiç keşke demedim biliyor musun? 7 yıl bitti 2 hafta önce. sana tavsiyen hemen kapan. şuan dini duyguların üst seviyedeyken yap bunu. yarın ölmeyeceğin ya da şeytana kanmayacağımız ne malum.
eşim kapandığımı 1 hafta sonra öğrendi. çok güzel bi sürpriz yapmıştım:)
Canım Allah kabul etsin ne güzel kapanmak nasip olmuş:nazar:Bende evlendikten 1 yıl sonra kapandım.Ramazan ayının sahur gecesinde içimde bişeyler oldu ve o an kapanmak istedim.Ertesi gün eşimle çarşıya gittik bana kıyafet almaya.Eşim asla baskı yapmadı ama gönlü kapanmamdan yanaydı oda çok sevinmişti:34::16:
Kapanma konusunda benim de gelgitlerim çok oluyo aslında çok istiyorum ama kapanıpta bida açılırsam diede çok korkuyorum :(((
Eşimde çok destek oluyo sağolsun ama ben bi türlü adım atamadım :(( Allahım bana da nasip eder inşallah
Şeytanın vesvesi o canım.Banada öyle oluyordu ama kapanınca alışıyorsun hazırsan kapanmaya daha fazla bekleme derim:34:
canım denemeden bilemezsinki. rabbim bunu sana ilham ediyorsa vardır bi hikmeti:) canım nasılsa kış güzel bi şal al iş çıkışı yada pazara çarşıya giderken onu tak. yavaş yavaş hazırlık olur. kapanmak bi aşktır yawwwww:) valla çok seversiniz, kendinize çok kızarsınız niye bu kadar geciktim diye:S
Allah nasip ettimi bir anda oluveriyor zaten.Kapanmakta öyle baskıyla olmamalı içinden gelmeli:34:
bir tanıdığım yazın açılır kışın kapanırdı çok sıcak dayanamıyorum derdi. birde düğünlerde açılırdı banada diyordu yazın olsun senide görücez şükürler olsun ne yaz ne güz ne kış beni alt edemedi.
yalnız bir derdim var ben canlı renkleride çok severim siyah başörtü siyah pardesü giyip tam teşekküllü kapanmadım.renkli giyinirim mesela kırmızı kaşe pardesü siyah kırmızı eşarp artık kapalımıyım yoksa sosyetik kapalımı bilemiyorum Rabbim kabul etsin:9::9::9:
Bende kapalıyım ama kombin giyinmeyi severim kıyafetlerimde takı çanta eşarp uydurmaya çalışırım:34:Eşimde sosyetik kapalı seni der:1::nazar:
canım neden siyeh. bizim dinimizde siyaha yer yok nerdeyse:) çarşaf da bizim dinimizde yok. beyaz giy o da güzel olur. hem gördüm pardesünü tahrik edici bi yönü yoktu:) gayet mutaasıptı. kapanmak çirkinleşmek değildir. daha yakışanı giymektir.( dar olmamak ve tahrik etmemek şartıyla)
Yani katılıyorum vücut hatları belli olmamalı yoksa açıktan daha çok göze batılıyor.Ama ben de siyah rengini severim gerek eşarp gerek kıyafette:34:
Canım 27.yaşıma giricem Allah izin verirse son bir yıldır kapanma isteği çoğaldı bende bakalım Allahım nasip edecek inşallah

canım ben Ankaradayım :))) çoookkk uzağız :)

:))) korkma korkma Allah daha çok sabır verir heraalde benimde düşüncelerim var yada şeytanın vesveseleri var diyim benim iş yerimde problem olmaz hatta sordum no problem dedi patron eşimde izin verdi zaten anneme söledim annem sevinçten konuşamadı sıra kapanmaya geldi önce biraz alışveriş yapmak lazım(tabi buda erteleme takdiği) hakkımızda hayırlısı olur inşallah bak kapanırsan haber ver :)))
Allah nasip eder inşallah sanada kapanmayı.Yeni yaşına kapalı olarak girersin belkide bellimi olur:34:Şunu idrak etmek lazım tamam baskıyla zaten olmaz ama kuranda geçen bizler için kapanmanın şart olduğuda bir gerçek:31:
yaaa tüh neyse okunur.yeni liste yayınlanacağı zaman heyecanlanıyorum ya.....sıra banada geliyo diye değil.kim olursa kime okunacaksa farketmiyor heyecanlanıyorum işte.:46:
:46::46::46::46:
Canım benim yüreğinin temizliğinden o heyecan:16:
sa kızlar nasılsınz ben düne nazaran daha ii sayılırım imdi sze bşey danışacağım ben cuma günü için hsg randevusu aldım dün randevu yok demişlerdi bu gün verdiler bende anlamadım ankara zekai tahir den burda çekilen var mı yada çekilen arkadaşlar nasıl oluyo çok mu acılı ya korkuyorum başka yerlerde bayıldım falan filan bisürü bişeyler yazmışlar da korkuyorum bende eşimde yanmda olamayacak o gün malesef cuma günü cuma namazı falan varya bırakamıyo yerini....

A.s canım Allah yardımcın olsun bende yeni çektirdim sayılır bursada anestesiz biraz ağrıdı ama bayıltacak kadar değil.Canın tatlıysa zor olabilir ama dayanıklıysan normal geçebilir.Herkezinki aynı olmuyor yani.İnşallah sorunsuz atlatırsın ve bebeğine kavuşursun:16::49:

Kızçeler size danışmak istediğim bişey var Kaan beye mail yoluyla bilgilerimizi gönderdim sperm dna hasar testi istedi biz y kromozom ve karyotip yaptırdık normal çıktı araştırmalarıma göre sperm dna hasarı varsa bile e vitamini ve folik asit tedavisi ile fsh ı yükselterek çözülüyormuş biz zaten vitamin takviyesi alıyoruz ve fsh ımızda normal değerlerde celalettin bey inhibine bakalım dedi hiç dna hasar testi falan demedi biz şimdi inhibin dışında sperm dna hasar testi de yaptırsak mı bilemedim fikir verir misiniz bana:34:

cnm mrb bizde kaan beyin hastasıyız belki söylemişimdir ..dna hasar testini yaptırmanı kesinlikle tafsiye ediyorum.bizde yaptırdıkk hatta benim düşüğüm oldugu için doktor kaan bey ona bağlamıştı

Kızçeler size danışmak istediğim bişey var Kaan beye mail yoluyla bilgilerimizi gönderdim sperm dna hasar testi istedi biz y kromozom ve karyotip yaptırdık normal çıktı araştırmalarıma göre sperm dna hasarı varsa bile e vitamini ve folik asit tedavisi ile fsh ı yükselterek çözülüyormuş biz zaten vitamin takviyesi alıyoruz ve fsh ımızda normal değerlerde celalettin bey inhibine bakalım dedi hiç dna hasar testi falan demedi biz şimdi inhibin dışında sperm dna hasar testi de yaptırsak mı bilemedim fikir verir misiniz bana:34:

cnm bu arada sen hangi şehirdeydin bilmiyorum ama dna hasar testini ankarada 2 yer yapıyor birtanesi özel ücreti 200 lira aynı zamanda sperm testide yapıyorlar sonucu en gec 12 günde çıkıyor diğeri kaan beyin hastanesi ve sonucu ortalama 35 40 günde çıkıyor başkada istanbulda yapılıyor :(henüz başka bir yerde yapılmıyor maleseff

Canım çok istiyorum aslında ama işyerim buna müsaade eder mi bilemiyorum şu dönemde işten çıkarılmamam lazım en azından yaza kadar borç gırtlağa kadar da:17:
eşim karşı çıkmıyor çok şükür ama kendini hazır hisset iyice dedi biliyorum şu an yapmazsam uzayabilir ama ne yapsam bilemedim şimdi sen böyle yazınca acaip arttı şimdi
ailem karşı çıkıyor zaten annem ve kardeşim hemen yok yaptın mı hepsini yapman gerek kapanmak son nokta önce dininin gerektirdiği gibi yaşa vs gibi cümleler kurdular ama onların böyle söylemesi beni daha çok kapanmaya sevk ediyor aslında farkında değiller:16:

canım kamuda calışıyorsan eğer kampanya düzzenleniyor imza kampanyası çok az bir vakit sonra serbest olacak artıkk inşş..

ya arkadaşlarrr ben bişe sorcamm ama birazcık utanıyorummm:17::17::17:şimdi bu bel altında kuyruk sokumu denen yer varyaa hanii iştee tam orası çok ağrıyor :18::18::18::18:kemiğim sızım sızım sızlıyorr hayır doktorada gidemiyorumm ne dicem benn pöçüğüm müü ağrıyorr diccemmmm:((((ayyy ne yapsam acabaa benn :(evde plates yapayım dediydim 1 ay önce ondan sonra oldu sanırım yanlış hareket yaptım

ya arkadaşlarrr ben bişe sorcamm ama birazcık utanıyorummm:17::17::17:şimdi bu bel altında kuyruk sokumu denen yer varyaa hanii iştee tam orası çok ağrıyor :18::18::18::18:kemiğim sızım sızım sızlıyorr hayır doktorada gidemiyorumm ne dicem benn pöçüğüm müü ağrıyorr diccemmmm:((((ayyy ne yapsam acabaa benn :(evde plates yapayım dediydim 1 ay önce ondan sonra oldu sanırım yanlış hareket yaptım

canım geçmiş olsun ama öyle plates yaparken falan dikkat et canım.ters bir hareket yaparsın Allah korusun.yani devam ederse ağrın doktora görünmende fayda var.:21::21:

canım aynı şikayetten bende doktora gittim bikaç yıl önce bazen ağrıdan nefessim kesiliyordu sanki kıldönmesi olabilir diye korktum da gittim ama neden miş biliyormusun ben çok zayıftım o zamanlar kuyruk sokumundaki kemiğin etrafında yağ dokusu azmış o batıyrmuş:) kilo alınca geçti eee bi gram et bin ayıp örtüyo demi yaniii:))))

canım aynı şikayetten bende doktora gittim bikaç yıl önce bazen ağrıdan nefessim kesiliyordu sanki kıldönmesi olabilir diye korktum da gittim ama neden miş biliyormusun ben çok zayıftım o zamanlar kuyruk sokumundaki kemiğin etrafında yağ dokusu azmış o batıyrmuş:) kilo alınca geçti eee bi gram et bin ayıp örtüyo demi yaniii:))))

canımcım zayıf kategorisine pek girmiyorum sanırsam 1 sene önce 50 kilo olan benn :(bebiş yapacam diye ha bire yiyorum vitaminli şeyleri oldum 56 kilo..zayıf değilim bende kıldönmesi olabilir diye çok korkuyorum

biran önce temizlenip dualarımı okumak istiyorum Allahın izniyle.bu hafta okunacak arkadaşlarımın duaları en kısa zamanda kabul olsun inş.kızlar ya bi yavaşladık mı ne.bu aralar bebiş haberi olmuyor hiç.çalışmaları hızlandırmak lazım galiba..:9::9::9::9::9::9:

biran önce temizlenip dualarımı okumak istiyorum Allahın izniyle.bu hafta okunacak arkadaşlarımın duaları en kısa zamanda kabul olsun inş.kızlar ya bi yavaşladık mı ne.bu aralar bebiş haberi olmuyor hiç.çalışmaları hızlandırmak lazım galiba..:9::9::9::9::9::9:

evettt insan hamile haberi aldıkça motivesi artıyorr:)))bence hızz vermek icap ediyor çalışmalaraa:6::6::6::6::6::6:

ben şimdii çıkıyorum arkidaşlarım çay keyfi yapam az sonre tekrar gelemmm seviyorumm burayı muhabbetiii :))))bu arada anlatmadan yapamicamm bugün başıma çok korkunç bişe geldiii :53::53::53::53:akşam gelirken tam apt kapısını açtım ayaklarımın altındaa ne göreyimmm 2 tane faree bir oyana bir bu yana ayaklarımın altında dolanıyolar ay bir çığlıkla gerikaçtım dışarııı hamile olsam düşerdi herhalde bu korkuya bebeğimm:(((neyseki yöneetici geldi kurtardı beni derin bir ohh çektimmmm

ben şimdii çıkıyorum arkidaşlarım çay keyfi yapam az sonre tekrar gelemmm seviyorumm burayı muhabbetiii :))))bu arada anlatmadan yapamicamm bugün başıma çok korkunç bişe geldiii :53::53::53::53:akşam gelirken tam apt kapısını açtım ayaklarımın altındaa ne göreyimmm 2 tane faree bir oyana bir bu yana ayaklarımın altında dolanıyolar ay bir çığlıkla gerikaçtım dışarııı hamile olsam düşerdi herhalde bu korkuya bebeğimm:(((neyseki yöneetici geldi kurtardı beni derin bir ohh çektimmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok korkarım :83::83:ay dikkat et canım kapını falan açık bırakma sakın ya.ay tüğlerim ürperdi:120:

evet canim kismetse cumartesi transferim var insallah bu sefer tutunur bebisim bana....herkesin olsun insallah

ay insallah canim ya tutunsunda bizlerde hamile haberi alalim artik....

Canım iyiyim çok şükür dün öğleden sonraya kadar burdaydımmm sonra çıktım akşam daa giremiyorum anca yemek çay :) herşey yolunda yani merak edilecek bişe yokkk :)
Seyyan da çok uğraşmış listeyle Allah razı olsun
Ben akşamları gelemesem de ertesi gün tekr teker okuyorum kaçırmayım diee :) zaten güncel liste bilgisayarım da kayıtlı gördükçe ona ekliyorum :) çok uğraşmışsınız kızlarrr :)
Beni merakda etmişsiniz ama bi sıkıntı yok herşey yolunda kızlaarrr bu arada çok mutluyum biliyosunuz Meltem ablam geçen hafta ameliyat oldu ve ameliyat çok zor geçti pankreası,dalağı alındı midenin yarısı,bağırsakların yarısı hep alınmıştı açıkcası iyi sonuçlar çıkmasını beklemiyoduk ama dün patoloji sonuçları çıktı Meltem ablamm çok iyi kemoterapiye falan da gerek yok şükürler olsun Dualarınız İçin Allah razı olsun kızlarrr Allah Siizn de gönlünüzde dilediğiniz ne varsa versin inşallahhhh
Bu arada listeyi paylaşıcam birazdan ammma önce bi kahvaltı yapıyım gelicemmm

meltem ablana cok sevindim canim Rabbim tez zamanda ayaga kalkmayi nasip etsin insallah....

asbelove canım sen ne diyorsun hemde ne paralar gidiyor bizim sorun ağır birde doktorlar ne diyorsa yapıyoruz birgün dayanamadım bizim arka odada darphane yok her kapınızı çaldığımızda 1milyardan fazla paramız gidiyor hemde gerekli gereksiz aklınıza ne geliyorsa yaptırın diyorsunuz yaptıralım yaptırmasına da sonucu ne çıkarsa çıksın önemli değil diyorsunuz o zaman biz neden yaptırıyoruz ki bu testleri dediğimde sorunun ne olduğunu öğrenmek için yapıyoruz dedi doktorumuz.evet sorun öğrenildi genetik 47xxyliydi eşim aradık doktora beklenen sonuç çıktı sorun varmış dedim şimdi ne olacak önemli değil öylede olsa Rabbime kalmış inşallah bebeğiniz olur dedi buyrun burdan yakın:47::47::47::47:
dilinize düştüm iyce:( siz görürsünüz ama nasılsa ovü nüz yaklaşıyo gün gün:)
canım çok sev,ndim. antiik denizin babasıda iyiye gidiyormuş. demekki dua okuyanların arasında biri varki o çok daha inanarak okuyor.
değme doktorlara taş çıkartıyosun :D doktorlardan çok size itimat ediyorum dersem inanır mısınız?al benden de o kadar canım yaaa seviyorum sizi:34:
hemde ne dr.lar bana bunu söyleyen bi de prof.du :47::47::47:

ya bunlar nasil doktor ya gerizekalarmi diyim artik ne diyeyim insanlara umut yerine hersey veriyorlar.....benim bir arkadasimada sen menapoza giriyorsun demis sayin prof kadin psikolojikmen adet gormedi bir kac ay....

dükkan senin canım durduğun kabahat.ay aynı şeyi banada söylemişti doktor bırak bu adamı gençsin güzelsin sana kocamı yok demişti gerizekalı hemde şaka değil gayet ciddiydi.ama artık çok bilgiliyiz şükürler olsun derdimiz bizi doktor etti kendimden başka çevremdeki herkese yardımcı oluyorum.hayır duası alıyorum .şimdiye kadar çevremde çocuğu olmayan herkesin bebeği olmasına vesile oldum inşallah Rabbim onların duasıyla banada bebişimi nasip edecek.geçen gün telefonum çaldı bayanın biri kızından almış telefonumu senin vesilenle 6 sene sonra kızımın oğlu oldu seni tanımıyorum ama umreye gittim Kabenin önündeyim birden bire sen geldin aklıma inan sadece senin için dua ettim Allah senden razı olsun dedi inanın kızlar bütün bunlar dünyalara değer.

ayy canim ya okurken tuylerim diken diken oldu Rabbim kabul etsin insallah arafatta yapilan dualar geri cevrilmiyormus insallah bende bugun ogrendim hamilelik haberimi alan bir abladan senin icin birkac kisi isminle arafatta dua ettiler dedi belkide senin bebegin dua icin bekliyordu dedi ve okadar cok insan dua ettki benim ve bebegim icin Rabbim hepsinden razi olsun ve Rabbim herkese nasip etsin hayirli saglikli bebisler...

Kızlar sabah anneme sölemiştim çok eksiğimiz var die şimdi aradı eksiklerimiz için 10 tane yasin okumuş :):16::16:
Kaldı 25 eksikkk

Allah razi olsun o tatli annenden....

ben çok istiyorum hem ümreyi hemde kapanmayı kendime 1yıl verdim bu süre zarfında hazırlanacağım kıyafetler vs. anlamında ve seneye inşallahhhhhh:16:

Rabbim kismet etsin insallah tum isteyenlere...

inşallah Rabbim nasip eder ama deli gibi istiyorum bu ay komşum gidecek onun yerinde olmak çok isterdim

canim komsundan ozel dua iste muhakkak etsin senin icin hatta ismini yazdir unutmasin...

sa kızlar nasılsınz ben düne nazaran daha ii sayılırım imdi sze bşey danışacağım ben cuma günü için hsg randevusu aldım dün randevu yok demişlerdi bu gün verdiler bende anlamadım ankara zekai tahir den burda çekilen var mı yada çekilen arkadaşlar nasıl oluyo çok mu acılı ya korkuyorum başka yerlerde bayıldım falan filan bisürü bişeyler yazmışlar da korkuyorum bende eşimde yanmda olamayacak o gün malesef cuma günü cuma namazı falan varya bırakamıyo yerini....

canim benim tavsiyem cekim yapmadan 2 saat once bir agri kesici al doktor bana oyle soylemisti ve oyle cektir benim cok kolay oldu cok az aciyor ama dayanilmayacak kadar degil ...

[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="colspan: 4"]Dualarımız, REYYAN(EDA), KAYS, KRİZANTEM83, MELEK181, SEYBİLL ve ESMA için okunacak…
***:emir_bebek:ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ :emir_bebek:***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DUA LİSTEMİZ[/TD]
[TD="width: 360, bgcolor: transparent, colspan: 3"]08,02,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NİCK[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF [/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DURU1616[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET [/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET [/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]BAHAR27[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TONDORA:49: [/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SARDUNYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ORLİC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]OZAY37BARIŞ:49:[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ŞAŞKINANNE[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:nazar::emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]HAYALOT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK04:49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMACVS:49:[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]AYŞE035:49: [/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8 [/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik:16: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYYAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]E_M_A[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]CANDAN[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması:16: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]RAİNSUN:49: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DİLEK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEVİL61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUHAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ASBELOVE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİN23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SSÖNMEZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KAYS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83:49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK181[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYBİLL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMA[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6ADET [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]A.SENA[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MERSERAYY[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]VCK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]Fazladan okumak isteyenler[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NOTLAR:[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]246
ADET[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]4,000 adet enbiya suresinin 89.ayeti,
28,280 adet ya varis[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayyyyy yasasin sira banada gelmis cok sukur okuyan arkadaslarim hepinizden Allah razi olsun insallah

ben de duaya katılmak istiyorum neleri okuyorsunuz ???

canim sende katilabilirsin elbettki ama bazen listeye aliyoruz bidaha gelip okumuyorlar ve liste hep sarkiyor beni yanlis anlama ama surekli geleceksen senin icinde seve seve okur ve aramiza aliriz

ayyy burda heryerde var metroda falan cirit atiyorlar findik fareleri gore gore alistim ama Rabbim gunah yazmasin cok tiksincler :53::53::53::53::53:

saklanın saklanın aşagda. işim çıkar giderim öyle yazarsınız:( hep öyle oluyo :)kızlar bu arada sönmezin bu kadar girmemesi normal mi?
nekadarzor canım senin işlemin yarındı demi?

Back
X