• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Son düzenleme:
muhatçım topiğe girdim ve okudum.ama gözden kaçan ya da akıla gelmeyen önemli birşey var ki oda adet tam manasıyla bitmeden cinsel ilişki haramdır.bunu belirtmeden geçemicem.

birşey daha eklemek istiyorum ki o arkadaşımız bunu ne yazıkki paylaşıp yanlış bir şey yapmış.bende 12 yıldır bekliyor ve uğraşıyorum ama dinimin yasak ettiği birşey bana asla yol ve örnek olamaz.Allah o arkadaşa hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.belkide bilmiyordur.bilseydi yapmazdı diyemeden geçemiyorum.

Evet kesinlikle adetliyken ilişkiye girmek haramdır, ayrıca bununla hamile kalmış olması bir mucize değilki arkadaşlar spermler vöcutta 3 gün yaşayabiliyor, bu sürede yumurtaya ulaşıp döllemiştir bu sıradışı birşey değilki, ayrıca kızlar şunu söyleyim yumurtlama günü genel olarak şöyle hesaplanıyor, beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir ve döllenmeyen yumurta vücuttan 14 gün sonra kanamayla atılır deniyor tabiki bu bilimsel bir açıklama ancak herşey kitabi bilgilere göre işlemiyor, şöyle bir örnek vereyim kendimden; ben düzenli olarak 28 günde bir adet olurum (nadiren sapma olur) buna göre benim hep adetimin 14. günü yumurtlamam gerekir. tedavi gördüğüm yumurta takiplerimin yapıldığı dönemde bir kere 12. Günde bir kere de 17. Günde yumurtlamam gerçekleşmişti ama ben yine 28.gün adet olmuştum, yani diyeceğim o ki çok da kitabi bilgilere takılmayın çalışabildiğiniz kadar çalışın :)

muhatçım topiğe girdim ve okudum.ama gözden kaçan ya da akıla gelmeyen önemli birşey var ki oda adet tam manasıyla bitmeden cinsel ilişki haramdır.bunu belirtmeden geçemicem. dikkat dikkat dikkat

Bende okudum şimdi ama gözden kaçan bişey yok seyyancım bir arkadaş o hamile arkadaşa yanlış olduğunu yazmış ama hamile olan arkadaşın verdiği cevap çok acı üzüldüm şahsen.

Bende okudum şimdi ama gözden kaçan bişey yok seyyancım bir arkadaş o hamile arkadaşa yanlış olduğunu yazmış ama hamile olan arkadaşın verdiği cevap çok acı üzüldüm şahsen.
ben en başını okuyup hemen çıktım topikten.şimdi baktım ve gördüm cevabını içler acısı.

Merhaba

Hepinize sağlıklar ve iyi pazarlar diliyorum.

Aşılama ve transfer işlemleri olan arkadaşlarınızın; sonuçları, hayırlısıyla çok iyi olacaktır inşallah diye umut ve temmenni ediyorum.

Bebek bekleyen anne adayları için; hem kendilerine hem de bebeklerine sağlıklar diliyorum.

Ve hepiniz için de - güzel haberlerin ve güzel sonuçların - tez zamanda ve hayırlısıyla gelmesi dileklerimle, bu konudaki umut, inanç ve dualarımla, herkese selamlar.

Sevgimle

canim baska doktorda karistiracak kafani cunku her doktorun kendine gore gorus farki var ama bence ilk once bir arastir iyi bir doktorda karar kil ve oyle git canim

hadi ya bismillah insallah canim insallah olacak ister bundan :55:istersende bundan:49: yada insallah:49::55:ikisi birden......hayirlisiyla elbetteki:34::34::34::34::34::34::34:

ELEKTRİĞİMİZ KESİKKKK :26::26::26:DÜN İLAÇ ALMAYA GİTTİM:26::26::26: (TEDVİNİM İLK GÜNÜ CMRT ECZANE YOK İLACA BAŞLAMALIYIMM NÖBETİ ECZANE ARIYORUM VS VS:47::47::47::47: )AYAĞIMI AYAKKABI VURDU :50::50::50:(hemde düz taban ayakkabı vurdu:1::1::1::1:)ŞU ANDA ÇOK AĞRIYOR :18::18::18::18:BEN SE AĞLIYORUM:43::43::43: AMA AYAĞIMIN ACISINDAN DEĞİL :44::44::44::44::44:DÜNKİ YORGUNLUKTAN DEĞİLLLL :40::40::40::40::40:BURADA BENİM İÇİN YAZDIKALRINIZDANNNNN ÇOK DUYGULANDIRDINIZ BENİİİİİİİ RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 623235

iyi pazarlarr arkadaşlar nerelerdesiniz millet özledim hadi gelinde iki lafın belini kırakkkk:1::1::1::1::1::1:

ELEKTRİĞİMİZ KESİKKKK :26::26::26:DÜN İLAÇ ALMAYA GİTTİM:26::26::26: (TEDVİNİM İLK GÜNÜ CMRT ECZANE YOK İLACA BAŞLAMALIYIMM NÖBETİ ECZANE ARIYORUM VS VS:47::47::47::47: )AYAĞIMI AYAKKABI VURDU :50::50::50:(hemde düz taban ayakkabı vurdu:1::1::1::1:)ŞU ANDA ÇOK AĞRIYOR :18::18::18::18:BEN SE AĞLIYORUM:43::43::43: AMA AYAĞIMIN ACISINDAN DEĞİL :44::44::44::44::44:DÜNKİ YORGUNLUKTAN DEĞİLLLL :40::40::40::40::40:BURADA BENİM İÇİN YAZDIKALRINIZDANNNNN ÇOK DUYGULANDIRDINIZ BENİİİİİİİ RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 623235

inşaallah gözyaşların sevinç gözyaşlarına dönüşür canım.ama sen yine de ağlama :43::43::20::20:

aynen bende geliyorum kimse yok...cok sikillldiiimmmm

nasıl gidiyorr tazee anniş adayıı kendini yormuyorsun inşş keyifler nasılll bende kendime bir doktor buldum heyecan içerisindeyim tedaviye başlamk içinn bakalım ama dr hakkında nasıl daha fazla bilgi edinebilirim diye düşünüyorum açıkcası :34::34:hoş daha zamanım var ama merkez konusunda net karara varmam lazım

selamlaaar...ben yatiyorum kizlar yani transferden sonra bildiginiz hasta gibi yatiyorum...oturma odasina yatak attik bana bakiyolar esim,kvmde sagolsun...birisi turkiyede benimle birlikte transferi olmus kv min tanidigi hiz kalkmadan yatmis bebeyi tutmus....bu sefer sende yatt diyo hatta evime goturuyum seni orda bakiyim diyor..yazik kendisi zaten hasta seker kelp bonrek yok yok yani,daha o haliyle gelip bana hizmet ediyor koca kadin eriyorum resmen vallah...o yuzden onun istegi icin bu kadar caba gosteriyor insallah tutarda onlarinda emekleri bosa cikmaz........kucuk gorumcemin kizinin dun dogum gunu vardi,,bende transferden once biseyler hazirlayip yolladim,bi kart aldim icine cok guzel bi dua yazdim,onu okurken duygulanmis zatende hamileya hormonlarda var,sonra paketteki turk sakizini gorunce aglamiz,cunki kizi tam bir turk sakizi hastasi mavi falim sakizi bende unutmayinca agmis,sonra herkez aglamis bende gitmedimya yoktum..bebyi de yok insallah olur diye dusunmuslerdir..onlarin bile psikojisi bozuldu biz ne yapalim...insallah olurda herkez sevinir herkez benim hamishaberimi bekliyor....

nasıl gidiyorr tazee anniş adayıı kendini yormuyorsun inşş keyifler nasılll bende kendime bir doktor buldum heyecan içerisindeyim tedaviye başlamk içinn bakalım ama dr hakkında nasıl daha fazla bilgi edinebilirim diye düşünüyorum açıkcası :34::34:hoş daha zamanım var ama merkez konusunda net karara varmam lazım

aklinda hic bi soru kalmadan basla canim kendini iyi hissetmen icin cok iyi....doktorun cevaplari seni tatmin etrsin guven cok onemli,ama oyle doktorda zor bulunuyor...benim buda olmazsa insallah istanbul memorile gitmeyi dusunuyur...insallah gerek kalmazda....canim ben sadece yatiyorum..namazlarimida kilmiyorum yaa uff

aklinda hic bi soru kalmadan basla canim kendini iyi hissetmen icin cok iyi....doktorun cevaplari seni tatmin etrsin guven cok onemli,ama oyle doktorda zor bulunuyor...benim buda olmazsa insallah istanbul memorile gitmeyi dusunuyur...insallah gerek kalmazda....canim ben sadece yatiyorum..namazlarimida kilmiyorum yaa uff

canımm kendini kötü hissetme inş bebişin tutunacak sana sımsıkı sonrasında onunla birlikde namazda kılarsınızz kuran da okursunuzzz:))yat yattt bende duydum bunu

selamlaaar...ben yatiyorum kizlar yani transferden sonra bildiginiz hasta gibi yatiyorum...oturma odasina yatak attik bana bakiyolar esim,kvmde sagolsun...birisi turkiyede benimle birlikte transferi olmus kv min tanidigi hiz kalkmadan yatmis bebeyi tutmus....bu sefer sende yatt diyo hatta evime goturuyum seni orda bakiyim diyor..yazik kendisi zaten hasta seker kelp bonrek yok yok yani,daha o haliyle gelip bana hizmet ediyor koca kadin eriyorum resmen vallah...o yuzden onun istegi icin bu kadar caba gosteriyor insallah tutarda onlarinda emekleri bosa cikmaz........kucuk gorumcemin kizinin dun dogum gunu vardi,,bende transferden once biseyler hazirlayip yolladim,bi kart aldim icine cok guzel bi dua yazdim,onu okurken duygulanmis zatende hamileya hormonlarda var,sonra paketteki turk sakizini gorunce aglamiz,cunki kizi tam bir turk sakizi hastasi mavi falim sakizi bende unutmayinca agmis,sonra herkez aglamis bende gitmedimya yoktum..bebyi de yok insallah olur diye dusunmuslerdir..onlarin bile psikojisi bozuldu biz ne yapalim...insallah olurda herkez sevinir herkez benim hamishaberimi bekliyor....

canım inş.tutunacak bebişin sana.biliyomusun rüyamda seni gördüm.çok ilginç.tanımıyorum ,hakkında bir şey bilmiyorum ama seni gördüm.isminde nekadarzor.aynen böyle.ismini bilmiyorum ya.neyse güzel gördüm ama.hayırlara vesile olur inş.kız halay çekesim var:64: bu aralar hadi bakalım bu ay halaylar çok olacak inş.eşinin ailesinede saygı duydum.ama kendini ezik hissetmene gerek yok.güzel haberlerini alırsın sonrada sen onlara hizmet edersin.bebişi yormadan hııııııııııııı !!!!!:20::20:

Back
X