Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah'ın bugünğüne şükür çok iyiyim canım.
kızlar incir kürüne başla dediler. incir almış onu aşırıyorum:D

:))) asır bakalım cnm şifa olur inşallah bende bu ay yedi kutu ılaç aldım yumurta gelişsin diye gelişti çok şükür ama bakalım :)))

Eki Görüntüle 649147 Eki Görüntüle 649148 Eki Görüntüle 649149 Eki Görüntüle 649150 Eki Görüntüle 649151

selam canım nasılsın, hala bursalılara karşısın demi:D
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

:))) asır bakalım cnm şifa olur inşallah bende bu ay yedi kutu ılaç aldım yumurta gelişsin diye gelişti çok şükür ama bakalım :)))

canım özel dr ye de gittim bişi demedi. gel diyo anca önümüzdeki ay gene gel.
sanırım para almak için biraz agırdan alıyolar.
kızlarrrr reglden sonraki 12. günde yapılıyor yumurta takibi demi?

:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D
canım süpermen çıkacak ya ben inanıyorum:)
ayyyyyyyy teyze oluyorruzzzzzzzzzz:D
inşallah canım inşallah bende inanıyorum ama kendimi 2 olasılığa karşı hazırlamam lazım
az önce topikten bir arkadaşım gelmişti eşim ona demezmi arkadaşın benim ameliyatım olumsuz olursa beni terk edecek diye
neye uğradığımı şaşırdım günlerdir bir kelime bile konuşmayan adam arkadaşımı görünce ona içini döktü çok üzüldüm meğerse içinde ne fırtınalar kopuyormuşta benim haberim yokmuş:14::14::14:

cnm insallah kurban oldugum Allah im insallah esindede milyonlarca supermen cikmasini nasip etsin insallah sende hep boyle gul neseli ol
amin canım Allah razı olsun amin dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkese umut olurum beni örnek alırsınız sıfırla mücadele etti ve kazandı diye:49::49::49::49:

canım özel dr ye de gittim bişi demedi. Gel diyo anca önümüzdeki ay gene gel.
Sanırım para almak için biraz agırdan alıyolar.
Kızlarrrr reglden sonraki 12. Günde yapılıyor yumurta takibi demi?

canım adetin 3 yada 4.günü başlıyosun ilaclı yumurta takibine hormon testlerine bakılıyor

5.günde klomen başlatıyolar 10.gün bakıyolar sonra 2 yada 3 günde bir

inşallah canım inşallah bende inanıyorum ama kendimi 2 olasılığa karşı hazırlamam lazım
az önce topikten bir arkadaşım gelmişti eşim ona demezmi arkadaşın benim ameliyatım olumsuz olursa beni terk edecek diye
neye uğradığımı şaşırdım günlerdir bir kelime bile konuşmayan adam arkadaşımı görünce ona içini döktü çok üzüldüm meğerse içinde ne fırtınalar kopuyormuşta benim haberim yokmuş:14::14::14:

anammmmmmmm kafasında neler kurmuş kocaman adam:(
sarıl ya valla sarıl sadec kocana. sonuçta bebek için evlenmediniz ya birlikte yaşlanmaktı niyetiniz.
her çiçek tohum bırakmaz.
bu arada topikten biriyle buluştuğun gözümden kaçmadı. satır arasında yakaladım!!!!!!!

kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:

amin canım Allah razı olsun amin dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkese umut olurum beni örnek alırsınız sıfırla mücadele etti ve kazandı diye:49::49::49::49:
topik açacaz senin için topik :D
canım adetin 3 yada 4.günü başlıyosun ilaclı yumurta takibine hormon testlerine bakılıyor

5.günde klomen başlatıyolar 10.gün bakıyolar sonra 2 yada 3 günde bir
daha ilaç vermedi dr. regl başlayınca gitmem gerekiyormuş.
incir kürüne bugün başlasam olur mu:)

o kadar ilacı ben yutsam ben şişerdim. bi zahmet o yumurtalar şişsin amaaaaa:D
kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:

benimki akrep.
inanıyorum burçlara. hayatımı onlara göre düzenlemem ama ruh haline etkisi vardır.
bu arada hani insanlar dünyanın balığın sırtındaki öküzün boynuzlarında sanıyordu. hatırlıyor musunuz?
bir rivayete göre efendimize sormuşlar
- dünya şimdi nerede
- balığın üzerindeki öküzün üzerinde..
yani burçlara göre söylenmiş. ne alaka balık öküz derdim. negerse burdan çıkmış burçlardan
yükselenim de akrep:D

anammmmmmmm kafasında neler kurmuş kocaman adam:(
sarıl ya valla sarıl sadec kocana. sonuçta bebek için evlenmediniz ya birlikte yaşlanmaktı niyetiniz.
her çiçek tohum bırakmaz.
bu arada topikten biriyle buluştuğun gözümden kaçmadı. satır arasında yakaladım!!!!!!!
sorma canım ya bende kardeşine sordum dün sen onunla konuşmuşsundur belki sana içini dökmüştür dedim.
yok yenge konusunu bile açtırmıyor bende hatırlatmak istemiyorum dedi haklısın dedim
ama bugün arkadaşım vasıtasıyla gönderme yaptı bana ya bende inanamadım
evet canım ya buluştum ama seninle daha çok buluşuyorum senin haberin yok yıldızlara sor sana söylesinler:16::16::16::16::16::16::70::70::70::70::70::70::71::71::71::71::71::71:

insallah cnm o zaman bi topic acarsin insallah alttada hamileleik takvimi ohhh ne guzel olur insallah...esin icin ne desemki uzuldum muhatin dedigi gibi saril ona hiiic birakma omur boyu beraber olun insallah bebislerinizle ..bak ama sakin kiskananlar catlasin yazma haaa.ben oyle topic gordum herkes hamileydi kiskananlar catlasin yazmislar hala unutamiyorum...cook uzulmustum gerci sen zaten oyle bisey yapmassin kesinlikle kalibi basarim

topik açacaz senin için topik :d

daha ilaç vermedi dr. Regl başlayınca gitmem gerekiyormuş.
Incir kürüne bugün başlasam olur mu:)

:26::26::26::26::26::44::44::44::44::44: Ilac verirse gerek varmıki

bide incir kürünede adetin 5 ila 7. Günü başlanmıyormu :26:
Ben doğan kürüne 5.günümde başlıyorum hep:26:

topik açacaz senin için topik :D

ben hiç düşünmemiştim çok iyi bir fikir ama hemen arkamdan geleceksiniz öyle beni yalnız bırakmak yok ona göre
hep birlikte mucizelerimizi yazarız topiğimize inşallah Rabbim hayalini kurduğumuz günleri yaşatır bize inşallah

burda da yapıyolarmış canım.
kasığı düşen kadınların çocugu olmaz diyolar:)

a.s hoşgeldin, nasılsın?

yok canım ya babam geldi de pc ye giremedim:)
asıl sen bitirip 1. olcan:D
yok canım ya ben sonuncu olayımda yeterki bitirebileyim onun derdindeyim
s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.
hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuun.şimdi teyze adayımıyız yani:46:
Karnımı doyurdum geldim,nerde kalmıştık :1: :1: :1:
afiyet olsun bende kahvemi içtim geldim.
burçlar vardır ancak bu astrologların bahsettiği şekilde değil.ben bunlara inanmam.:44:

Back
X