- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.

canım süpermen çıkacak ya ben inanıyorum:)
ayyyyyyyy teyze oluyorruzzzzzzzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.
Allah'ın bugünğüne şükür çok iyiyim canım.
kızlar incir kürüne başla dediler. incir almış onu aşırıyorum![]()
Eki Görüntüle 649147 Eki Görüntüle 649148 Eki Görüntüle 649149 Eki Görüntüle 649150 Eki Görüntüle 649151
selam canım nasılsın, hala bursalılara karşısın demi
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
:))) asır bakalım cnm şifa olur inşallah bende bu ay yedi kutu ılaç aldım yumurta gelişsin diye gelişti çok şükür ama bakalım :)))
inşallah canım inşallah bende inanıyorum ama kendimi 2 olasılığa karşı hazırlamam lazımD
D
canım süpermen çıkacak ya ben inanıyorum:)
ayyyyyyyy teyze oluyorruzzzzzzzzzz![]()
amin canım Allah razı olsun amin dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkese umut olurum beni örnek alırsınız sıfırla mücadele etti ve kazandı diyecnm insallah kurban oldugum Allah im insallah esindede milyonlarca supermen cikmasini nasip etsin insallah sende hep boyle gul neseli ol
canım özel dr ye de gittim bişi demedi. Gel diyo anca önümüzdeki ay gene gel.
Sanırım para almak için biraz agırdan alıyolar.
Kızlarrrr reglden sonraki 12. Günde yapılıyor yumurta takibi demi?
inşallah canım inşallah bende inanıyorum ama kendimi 2 olasılığa karşı hazırlamam lazım
az önce topikten bir arkadaşım gelmişti eşim ona demezmi arkadaşın benim ameliyatım olumsuz olursa beni terk edecek diye
neye uğradığımı şaşırdım günlerdir bir kelime bile konuşmayan adam arkadaşımı görünce ona içini döktü çok üzüldüm meğerse içinde ne fırtınalar kopuyormuşta benim haberim yokmuş![]()
topik açacaz senin için topikamin canım Allah razı olsun amin dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkese umut olurum beni örnek alırsınız sıfırla mücadele etti ve kazandı diye![]()
daha ilaç vermedi dr. regl başlayınca gitmem gerekiyormuş.canım adetin 3 yada 4.günü başlıyosun ilaclı yumurta takibine hormon testlerine bakılıyor
5.günde klomen başlatıyolar 10.gün bakıyolar sonra 2 yada 3 günde bir
sağol canım Allah razı olsun inşallah canım hem teyze hemde anne olursunuzHadi hayırlısı canım,bidahaki aya teyze mi olcaz inşaallah![]()
kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:
sağol canım Allah razı olsun inşallah canım hem teyze hemde anne olursunuz![]()
o kadar ilacı ben yutsam ben şişerdim. bi zahmet o yumurtalar şişsin amaaaaa:))) asır bakalım cnm şifa olur inşallah bende bu ay yedi kutu ılaç aldım yumurta gelişsin diye gelişti çok şükür ama bakalım :)))
kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:
sorma canım ya bende kardeşine sordum dün sen onunla konuşmuşsundur belki sana içini dökmüştür dedim.anammmmmmmm kafasında neler kurmuş kocaman adam
sarıl ya valla sarıl sadec kocana. sonuçta bebek için evlenmediniz ya birlikte yaşlanmaktı niyetiniz.
her çiçek tohum bırakmaz.
bu arada topikten biriyle buluştuğun gözümden kaçmadı. satır arasında yakaladım!!!!!!!
amin canım Allah razı olsun amin dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah herkese umut olurum beni örnek alırsınız sıfırla mücadele etti ve kazandı diye![]()
topik açacaz senin için topik :d
daha ilaç vermedi dr. Regl başlayınca gitmem gerekiyormuş.
Incir kürüne bugün başlasam olur mu:)
topik açacaz senin için topik
ben hiç düşünmemiştim çok iyi bir fikir ama hemen arkamdan geleceksiniz öyle beni yalnız bırakmak yok ona göre
hep birlikte mucizelerimizi yazarız topiğimize inşallah Rabbim hayalini kurduğumuz günleri yaşatır bize inşallah
yok canım ya ben sonuncu olayımda yeterki bitirebileyim onun derdindeyimburda da yapıyolarmış canım.
kasığı düşen kadınların çocugu olmaz diyolar:)
a.s hoşgeldin, nasılsın?
yok canım ya babam geldi de pc ye giremedim:)
asıl sen bitirip 1. olcan![]()
hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuun.şimdi teyze adayımıyız yanis.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.
afiyet olsun bende kahvemi içtim geldim.Karnımı doyurdum geldim,nerde kalmıştık![]()
![]()
![]()
burçlar vardır ancak bu astrologların bahsettiği şekilde değil.ben bunlara inanmam.:44:kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44: