Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

C vitamini komasına girecem nerdeyse eşim sağolsun :)) nasıl sabredecem bilmiyorum cnm benim adetim kırk günden önce olmaz hiç hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :((

ayy kiyamam canim benim az daha sabir et sende cift cizgiyi goreceksin insallah

insallah canim RAbbim suprmenleri 9 10 100 tane gondersin insalah hemde ennnnnnn sagliklilarindan bu arada ben okudum icin rahat etsin

keske gitseydin canim kontrolune neyse 19unda gidersin bir liste yap doktora soracaklarim diye ben hep unuyorumda iyi oluyor liste korkma tatlim rabbimin izniyle bisey olmaz

gecmis olsun canim ben geri kaldim hayirdir?

gozlerim doldu bir anda simdi ben annemi olacagim rabbim tez zamanda sizede versin insallah:16:[/QUOTE]

sağolasın canım benim.lgitmekten korktum.hastanede her tarafımı delik deşik ettiler sürekli alttan muayeneler filan yine olcak diye korktum biraz.ama çok fena liste hazırlıyorum allah doktora kolaylık versin inşallah iyi bir doktordurda ilgilenir adam gibi.

ben ve bebis iyiyiz cok sukur bugun ilk defa gezdim tekbasim 3 aydan sonra bide eve geldim misafir agirladim yemege kendim bile sasirdim saat 4ten sonra yemek ve temizlik saat 6dediginde bitmisti superkadinmiyim neyim:1::1::1:

artık bebişin sana daha sıkı tutunmaya başladığı için sana enerji veriyor canım benim ama sen yinede kendini fazla yorma olurmu.sakın ağır kaldırma bir yere uzanmaya çalışma eminim sen dikkat ediyosundurama ne bilim söylemek istedim işte :)

ya muhat ilaçmısın mübarek.
benimde buzlukta var sarılmış böreklerim kocişimde sever ama kim kalkcak gitcek yataktan ev buz gibi yada ben ekstra üşüyorum.kolay gele sana.kocişin bol bol yesin o çorbadan çoğalsın süpermenleri.
:D bişey diycektim ama hadi dmeyim:D
ne konusu açıcan ki?????????beim bir bilg,m yok canım ama belli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor.gerçi sen ulaşmışsındırda.gerisini bilmiyorum inan.
ne açabilirim antibursalılar diye topik açtım:D:D ohhh rahatladım yaw
Konu açmayı düşündüğünüz ilgili bölüme girdiğinizde sol üstte yeni konu butonun u tıklarsanız konu açabilirsiniz
çok saol canım:D
Ben geldimm,nasılsınız :49: :49:
Allah razı olsun, sen nasılsın,
ben ve bebis iyiyiz cok sukur bugun ilk defa gezdim tekbasim 3 aydan sonra bide eve geldim misafir agirladim yemege kendim bile sasirdim saat 4ten sonra yemek ve temizlik saat 6dediginde bitmisti superkadinmiyim neyim:1::1::1:

maaşallah

Sizleri gördüm daha iyi oldum :27:

Çay demledim gelin hadi :9: :9:

sağolasın canım benim ama ben bebişime hamileyken resmen çay kahve aşermiştim şimdi çay gördüğümde sadece üzülüyorum.
ayrıca hamişler size çay içmek yasak oda bitki çayı uzak durun bakim:)

kızlar antibursalılar diye topik açtım hadi gelin:D

maaşallah

anladım galiba ben onu

de muhat de de de :)

kizlaaar haberiniz yok galiba basagin bebisi tutunmus...hamileler cogaliyorr:54::54::54::54:

Maşaallah ne bereketli ay oldu,Rabbim bebeğine kucağına aldığı günleride göstersin hayırla sağlıkla :16:

yani ben rakip değilim heh he he:52:muhat yazdıklarını nasıl bitirdi anlamadım valla.ben daha oooooooooooooooo:19:sonunucuyum kesin.muhat birinci kız birinci bitince bizede yardım edersin dimi:46:

Benim Kuranı Kerimin yarısı bitti.İhlası Şerif bir hatim bitti.Yarın nasipse bomba gibi diğerlerine başlıcam,jet hızıyla okuyup geçmem lazım herkesi :10:

Selammmmmmmm melek anneleriiiiiiiiiiii....ben geldimmmmmmmmmm....

kızlar dün gece çooooook güzel bir rüya gördüm...hayrolsun inşallah....

benim bir tanecik bembeyaz yeşil gözlü kızım olmuş....yeni doğmuş..ve pespembe giydirmişiz....

bebeğim uyuyodu sonra uyandı...bende karnı acıkmıştır dedim ve sol göğsümü çıkardım....benim kız göğsümü görünce hareketlenmeye

kalktı..nerdeyse ayağa kalkıp göğsüme yapışacak....kuzum kıyamadım hemen kucağıma aldımmmmm....göğsüme bir yapıştı anlatamammm

çoooooooooook güzel bir duyguydu yaaaaaaaaaaa....rabbim inşallah herkese yaşatsınnnn canlarımmmmmmmm.....

fazla kalamıcam...akkdaşlarımız yemeğe davet etti bizi oraya gidecez.gelince görüşürüz inşallah......kendinize iyi bakınnnn.....

bugün test günü kimindi??? sonuç ne oldu????

ne var ne yokkkkkkk...herkes iyi mi?????

Ve aleykümselam canım benim.Ne güzel rüya görmüşsün,Rabbim hayırlara çıkarsın.Tez zamanda hayırla sağlıkla versin meleğini sana,sende doya doya öp ve emzir annesi :38:

sa kızlar şöyle bi bakim kim var kim yok hemen çıkıyorum bu gün giremem artık daha hepiniz aeo hepinizi seviyorum....haaa durun size bişey anlatcam hepinz güleceksinz eminim.... kardeşim komşumuza gitmiş 3.5 yaşında oğlu var ismi fatih süper zeki bi çocuk bu fatih .KURAN KURSUNA GİDİYO YANİ KREŞ ama Kuranı keimde öğreniyo kardeşime öğrendiği bi iki duayı okumuş kardeşimde gel bi öpüyüm demiş bizim fatih olmaz Allah la melekler üzülür demiş kardeşim sen küçüksün bişey olmaz demiş o da yüzümden öptürmem ama DÖNDÜRMELİ öpebilirsin demi.... ŞİMDİ SİZ BİLİN BAKALIM HANIMLAR DÖNDÜRMELİ ÖPMEK NASIL OLUYO:)))):1::1::1::1: AY BU ZAMANIN ÇOCUKLARI PEK FENA BİZ ESKİDEN SAFMIŞIZ ANACIM NEYSE..... DİKKAT EDİN SİZİN UFAKLIKLARDA DÖNDÜRMELİ ÖPMEYİ MERAK ETMESİNLER:)))

Oyhh oda ne demek bak sne şu keretaya :23: :23: :23:

:)))) hadi ya cnm ben de bir iki defa hamile zannettim kendimi ama hayal kırıklığı oldu sonu bakalım bu ay sonumuz ne olacak :))))

Hadi bakalım inşaallah bu ay hayallerin gerçek,meleğinde seninle olur tatlım :21: :21:

:-) hayirlisi olsunda ne zaman olursa olsun. Tabi hemen olsa daha guzel olurda neyseee :-)

Tizz vakitte hayırla sağlıkla meleğin seninle olsun canım,Rabbim aratmadan bekletmeden nasip etsin :49: :49: :49:

maaşallah

ay tahmin ettiydim zaten.......:53:açabildin mi bari:18:

eslem sen zorlardan başlamışsın.
bişi soracaktım.
meryem suresi hariç diğerlerini toplu okuyabilir miyiz?
yani günde 1 tane şart mı?

üşüyomuşsun ya hani.
köfte içini ısıtır artık dışını da eşin ısıtır:D
yat sen yat çıkma yataktan,

ufffffff imkansız şuan o dediğin :) :) :)
hem utanıyorum ama ben çok korkuyorum da offfffffffff offfffffff

Maşaallah annelerin güzeli :16: Dikkat ama kendine ve meleğine,yeğenimize iyi bak annesi :49: :49:

eslemim hoşgeldiiiiiiin sefalar getirdin.biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın.....

Hoşbuldum Seyyanım,sizleri gördüm daha iyi oldum fıstığım :54:

ben geliyorum hadi bir bardak koy:10::10:ilk kez kullanacagim insallah bisey olmaz:1::1:

Buyur gel,hemen koyuyorum :52: Sıkı sıkı yapış bişey olmaz :1:

Amin ecmain canım,hamdolsun iyiyim bende... :21: Banlanmamışsın canım :32:

sağolasın canım benim ama ben bebişime hamileyken resmen çay kahve aşermiştim şimdi çay gördüğümde sadece üzülüyorum.
ayrıca hamişler size çay içmek yasak oda bitki çayı uzak durun bakim:)

Ben çaya bayılırım,en az bir demlik içerim günde.Ama artık eskisi gibi almıyo midem tıkanıyorum içemiyorum nedense öyle çok :24:

Üzülme ama kıyamam :38:

artık bebişin sana daha sıkı tutunmaya başladığı için sana enerji veriyor canım benim ama sen yinede kendini fazla yorma olurmu.sakın ağır kaldırma bir yere uzanmaya çalışma eminim sen dikkat ediyosundurama ne bilim söylemek istedim işte :)

olabilir canim ama bugun cok iyi geldi bana simdi uzaniyorum esim yikadi bulasiklari kiyamam ya cayi falan o getirdi Allah razi olsun dikkat etmeye calisiyorum canim benden cok esim dikkat ediyor:1::1:

kıııııız hamile hamile binilirmi ona:20::20:

ne bileyim havada tumsek yokya bisey olmaz demistim:17::1::1:

dikkatini çekeyim.ben ve balah beğenmişiz sadece:52::52:yani ne varsa bursalılarda mı var acabaaaaaaaaa:44:

ya muhat aynen öyle biz bursalılar meleğizdir melek(herne kadar yarı bursalıda olsam)
konunu açtınmı cidden baktım ama bişi bulamadım nere açtın?

sakin vajinusmusun deme:)

hadi hadi yanlışlıkla begenmişsinizdir siz:)

yok yaaaaaaaaa ne yapsam yaranamadım sana ben:50:.ama üzgünüm bursadan taşınma ihtimalim dahi söz konusu değil:20:.napalım böyle sevcen beni:16:

olabilir canim ama bugun cok iyi geldi bana simdi uzaniyorum esim yikadi bulasiklari kiyamam ya cayi falan o getirdi Allah razi olsun dikkat etmeye calisiyorum canim benden cok esim dikkat ediyor:1::1:

ne bileyim havada tumsek yokya bisey olmaz demistim:17::1::1:

havada tümsek yok:)
ayyy ne güldüm:)
bak süpürgenin yıllık bakımını da yaptır.
süpürgenin pürçekleri belli bi uzunlukta olmaları ceza alma sonra:)

Back
X