Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaaaaa ben bursanın havasını solumuştum otobüste giderken :(
hele ondandı :)
kesinnn
Belki iskender yemişlerdir :27: :27:
yemezler mii ??ayy hamiş olup iskendercimi ziyarete gitsek topikçene yok o da olmaz bizler hamiş olana kadar diğer arkadaşlar doğurur...artık grup grup kim kim gitmek nasip olursaa

kız sattın iki dakkada beni.kökene bakarsan bende bende yok benim köken de bursa.heeeeee dedeler nineler değil ama sayi.kız benim babannem izmirliymiş..
yok canım doğurmak için kendimi telkin ediyorum...yoksa bursalılar doğuramıyor diyee bunalıma girecemm:32::27:

Gelin bana yapıcam haftasonu :27:

Yada biz sana gelelim,bizi iskender yemeye götür :1:
vayyyyyyyy hem bursaya laf et hem deiskenderini yap......
yedik :(

melemen yaptım çok acılı dilim uyuştu gelin hadi:)
melemeni çok severim hele acılısını.:56:
2. tekilifi kabul et ett ettt:)
ettim kız gelin götüreyim.
Niye birinci teklifi kabul etmiyonuz bakim :19: :27: Ay güvenmiyonuz mu elimin lezzetine :37:

eminim çok güzel yapıyosundur amaaaaa yerinde yemek te bi başka.ımmmmmmmmmmm

yemezler mii ??ayy hamiş olup iskendercimi ziyarete gitsek topikçene yok o da olmaz bizler hamiş olana kadar diğer arkadaşlar doğurur...artık grup grup kim kim gitmek nasip olursaa

Karnım tıka basa dolu,ama nasıl canım çekti şimdi,hamile olsak şişerdi bi taraflarımız :37:

Hepimiz hamile olunca,diğer doğum yapan kızlara bebek görmeye gideriz belki,ozaman iskenderi de çıkarırız aradan :52:

:)
aaaaa güvenmez miyiz canım.
iskenderi begenmezsek seyyana yükleriz diye diyorum:s

Yapınca resmini ekliyim,bu vesileyle belki yarışmayada katılırım,yaparsam kesin tabi :1: :1:

Seyyancım iskenderle kurtulamaz,kestane şekeride isteriz :1:

Ay ben acıktım mı ne :53:

muhat sen nerdeydin bakim bu akşam geç geldin.:6::6::6::6::6::6:ema canım sen duaları okumuşmuydun.

vayyyyyyyy hem bursaya laf et hem deiskenderini yap......

eminim çok güzel yapıyosundur amaaaaa yerinde yemek te bi başka.ımmmmmmmmmmm

Ben Bursaya laf etmedim ki canım hiç,aksine çok severiiim,herşey Muhatın suçu :1: :1:

Evet hele o tereyağının coss diye dökülüşü :37: Amann çok istiyo şuan canım ya :56:

Bizim yerimize yarın ye bari Seyyanım :10:

muhat sen nerdeydin bakim bu akşam geç geldin.:6::6::6::6::6::6:ema canım sen duaları okumuşmuydun.

canım 7 ye kadar dersim vardı sonra kv ye gittim .
eşimin dedesi bugün 100 yaşına girdi de:)
kutlayalım mutlka dedim. yaşpasta falan yaptım,
ondan geciktim :)

Karnım tıka basa dolu,ama nasıl canım çekti şimdi,hamile olsak şişerdi bi taraflarımız :37:

Hepimiz hamile olunca,diğer doğum yapan kızlara bebek görmeye gideriz belki,ozaman iskenderi de çıkarırız aradan :52:

Yapınca resmini ekliyim,bu vesileyle belki yarışmayada katılırım,yaparsam kesin tabi :1: :1:

Seyyancım iskenderle kurtulamaz,kestane şekeride isteriz :1:

Ay ben acıktım mı ne :53:

resmini ekle sen bizde oy atalım birinci ol.ödül vamıydı.ooooooooo hem iskender hem kestane şekeri kızım şimdiden kenara para atayım bari...bütün topik gelirseniz e anca birikir.kızzzzzzzzzz siz gelin hele iskender,kestane şekeri,mudanya da çay,uludağ çınarda gözleme,inegölde köfte,gel gel bursaya geel.:10:

Ben Bursaya laf etmedim ki canım hiç,aksine çok severiiim,herşey Muhatın suçu :1: :1:

Evet hele o tereyağının coss diye dökülüşü :37: Amann çok istiyo şuan canım ya :56:

Bizim yerimize yarın ye bari Seyyanım :10:
hiiiiiiiiii yalançı :p o yaptı seyyan :)
resmini ekle sen bizde oy atalım birinci ol.ödül vamıydı.ooooooooo hem iskender hem kestane şekeri kızım şimdiden kenara para atayım bari...bütün topik gelirseniz e anca birikir.kızzzzzzzzzz siz gelin hele iskender,kestane şekeri,mudanya da çay,uludağ çınarda gözleme,inegölde köfte,gel gel bursaya geel.:10:

bu arada seyyan bi resim yaptım görmen lazım. yarın paylaşayım da gör sanat nasıl oluyormuş:D

Sağol canım,çok incesin,ilk katıldığımda söylemedim bile size,yanlış anlaşılma olmasın diye.Hak eden kazansın,belki katılmam bile,psikolojime bağlı artık :1: :1:

Ay evet ben özellikle iskenderden kaç porsiyon yerim Allah bilir :37: Şaka şaka korkutmıyım gözünü :9: Ohh ne iyi olur ya,Kapalıçarşıyada gideriz :3:

Oyhh kuru iftira :53: :1: :1: :1:

Seyyanım bana inanıyon dimi,canım benim,dünyalar güzelim,biriciğim tatlım kıymetlim balım lokumum benim :23:

:27: :27: :27: :27: :27: :27:

dünürrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrr bana mı inancan ona mı :):):)
o yaptı işte o yaptı o o o :)

canım 7 ye kadar dersim vardı sonra kv ye gittim .
eşimin dedesi bugün 100 yaşına girdi de:)
kutlayalım mutlka dedim. yaşpasta falan yaptım,
ondan geciktim :)

ohhh maşşallahh...allah sağlık ve uzun ömürler versin canım...ayy bizimde kaliteli yaşantımız olur...o yaşları görmek şu zamanda çookk zorr...

yok hayatım biz sana yük olmayız...hem bende ev sahibi sayılıırım...işin esprisi tabii hem ben et sevmem...hele inegöl köfte....kp rim sen nasıl ayakta duruyon diyordu...adamın tek şikayeti et yememem:1:

allahtan hamiş yok aramızda ama ..sabah hamişlerde bu yazılarıı okumaya başlarlarr :26:...olmadı paket yaparız...

süpermen çıkmış:D
nurusimada şimdi sıra:)
ayyyy tutunsun o bebiş:D

Ay maşallahhhh çok sevindim ya hayırlısıyla tutunsun bebişleri inşallahhhhh

ayyyyyyyy fecede bişi paylaşmışlar gülmekten ölüyorum:)
tv dünyasından bir üzücü haber daha.
nihat doğan bu sabah evinde canlı bulundu:)

:9::9::9:

işten gelmeden sinirli şekilde onu arıycam.oyalanmadan eve gelmesini söyliycem.
dr ye gittiğimi bilecek yani
evde de dsinirli davrancam.
dr kanında bi bulguya rastladık, her insanda olmaz ve sadece c.ilişki ile insana bulaşır dedi diyce.
uzun süre de tedavisi yokmuş 1 yıla yakın çok agrı sancı kanama yaparmış diycem.
(yani ondan hastalık bulaşmış gibi)
sonra diycem gittikçe büyüyecekmiş de doğacakmış da sana baba diyecekmişte:)))))

Adamcağız neye uğradığını şaşıracak :)

İnş bunları yaptığın günlerde gelecek hayırlısıyla.

Geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım yazıp tekrar geçmişe doğru gideyim :)

Seyyanımmmmmmmmm sana msj attım ama msj kutun dolu.Bu hafta haber verme de geciktim :( regl günündeyim ya okutacak birini aradım ve dualar tamamdır canım birde esmacvs ye düşen 100 enbiya 707 ya varis de okundu canım

dünürrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrr bana mı inancan ona mı :):):)
o yaptı işte o yaptı o o o :)

Nerden dünür oluyonuz bakim siz hmmm :10: :10:

Doğururum ikiz,birinizin oğlunu birinizinde kızını alırım,ikinizle de dünür olurum :23:

Aa ama ben Emayla önceden dünür muhabbetine girmiştim :16:

Ben en iyisi üçüz doğurayım :27: :27: :27:

kız sen gene de 4 üz doğurmaya bak ne olur ne olmaz. bi dünür daha bulursun:D

Back
X