- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
yedikBelki iskender yemişlerdir![]()
![]()

bursanın havasına kurban olun siz hıh.
iskender dedik şimdik canımız çekçek.![]()
melemen yaptım çok acılı dilim uyuştu gelin hadi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yedikBelki iskender yemişlerdir![]()
![]()
bursanın havasına kurban olun siz hıh.
iskender dedik şimdik canımız çekçek.![]()
Gelin bana yapıcam haftasonu![]()
Yada biz sana gelelim,bizi iskender yemeye götür![]()
2. tekilifi kabul et ett ettt:)
kesinnnaaaaaaa ben bursanın havasını solumuştum otobüste giderken
hele ondandı :)
yemezler mii ??ayy hamiş olup iskendercimi ziyarete gitsek topikçene yok o da olmaz bizler hamiş olana kadar diğer arkadaşlar doğurur...artık grup grup kim kim gitmek nasip olursaaBelki iskender yemişlerdir![]()
![]()
yok canım doğurmak için kendimi telkin ediyorum...yoksa bursalılar doğuramıyor diyee bunalıma girecemmkız sattın iki dakkada beni.kökene bakarsan bende bende yok benim köken de bursa.heeeeee dedeler nineler değil ama sayi.kız benim babannem izmirliymiş..
Niye birinci teklifi kabul etmiyonuz bakim![]()
Ay güvenmiyonuz mu elimin lezzetine
![]()
vayyyyyyyy hem bursaya laf et hem deiskenderini yap......Gelin bana yapıcam haftasonu![]()
Yada biz sana gelelim,bizi iskender yemeye götür![]()
melemeni çok severim hele acılısını.yedik
melemen yaptım çok acılı dilim uyuştu gelin hadi:)
ettim kız gelin götüreyim.2. tekilifi kabul et ett ettt:)
Niye birinci teklifi kabul etmiyonuz bakim![]()
Ay güvenmiyonuz mu elimin lezzetine
![]()
:)
aaaaa güvenmez miyiz canım.
iskenderi begenmezsek seyyana yükleriz diye diyorum:s
yemezler mii ??ayy hamiş olup iskendercimi ziyarete gitsek topikçene yok o da olmaz bizler hamiş olana kadar diğer arkadaşlar doğurur...artık grup grup kim kim gitmek nasip olursaa
:)
aaaaa güvenmez miyiz canım.
iskenderi begenmezsek seyyana yükleriz diye diyorum:s
vayyyyyyyy hem bursaya laf et hem deiskenderini yap......
eminim çok güzel yapıyosundur amaaaaa yerinde yemek te bi başka.ımmmmmmmmmmm
muhat sen nerdeydin bakim bu akşam geç geldin.ema canım sen duaları okumuşmuydun.
Karnım tıka basa dolu,ama nasıl canım çekti şimdi,hamile olsak şişerdi bi taraflarımız
Hepimiz hamile olunca,diğer doğum yapan kızlara bebek görmeye gideriz belki,ozaman iskenderi de çıkarırız aradan![]()
Yapınca resmini ekliyim,bu vesileyle belki yarışmayada katılırım,yaparsam kesin tabi![]()
Seyyancım iskenderle kurtulamaz,kestane şekeride isteriz
Ay ben acıktım mı ne![]()
hiiiiiiiiii yalançıBen Bursaya laf etmedim ki canım hiç,aksine çok severiiim,herşey Muhatın suçu![]()
Evet hele o tereyağının coss diye dökülüşüAmann çok istiyo şuan canım ya
Bizim yerimize yarın ye bari Seyyanım![]()
resmini ekle sen bizde oy atalım birinci ol.ödül vamıydı.ooooooooo hem iskender hem kestane şekeri kızım şimdiden kenara para atayım bari...bütün topik gelirseniz e anca birikir.kızzzzzzzzzz siz gelin hele iskender,kestane şekeri,mudanya da çay,uludağ çınarda gözleme,inegölde köfte,gel gel bursaya geel.![]()
resmini ekle sen bizde oy atalım birinci ol.ödül vamıydı.ooooooooo hem iskender hem kestane şekeri kızım şimdiden kenara para atayım bari...bütün topik gelirseniz e anca birikir.kızzzzzzzzzz siz gelin hele iskender,kestane şekeri,mudanya da çay,uludağ çınarda gözleme,inegölde köfte,gel gel bursaya geel.![]()
hiiiiiiiiii yalançıo yaptı seyyan :)
Oyhh kuru iftira![]()
![]()
![]()
Seyyanım bana inanıyon dimi,canım benim,dünyalar güzelim,biriciğim tatlım kıymetlim balım lokumum benim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım 7 ye kadar dersim vardı sonra kv ye gittim .
eşimin dedesi bugün 100 yaşına girdi de:)
kutlayalım mutlka dedim. yaşpasta falan yaptım,
ondan geciktim :)
Karnım tıka basa dolu,ama nasıl canım çekti şimdi,hamile olsak şişerdi bi taraflarımız
Hepimiz hamile olunca,diğer doğum yapan kızlara bebek görmeye gideriz belki,ozaman iskenderi de çıkarırız aradan![]()
süpermen çıkmış
nurusimada şimdi sıra:)
ayyyy tutunsun o bebiş![]()
ayyyyyyyy fecede bişi paylaşmışlar gülmekten ölüyorum:)
tv dünyasından bir üzücü haber daha.
nihat doğan bu sabah evinde canlı bulundu:)
işten gelmeden sinirli şekilde onu arıycam.oyalanmadan eve gelmesini söyliycem.
dr ye gittiğimi bilecek yani
evde de dsinirli davrancam.
dr kanında bi bulguya rastladık, her insanda olmaz ve sadece c.ilişki ile insana bulaşır dedi diyce.
uzun süre de tedavisi yokmuş 1 yıla yakın çok agrı sancı kanama yaparmış diycem.
(yani ondan hastalık bulaşmış gibi)
sonra diycem gittikçe büyüyecekmiş de doğacakmış da sana baba diyecekmişte:)))))
Adamcağız neye uğradığını şaşıracak :)
İnş bunları yaptığın günlerde gelecek hayırlısıyla.
Geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım yazıp tekrar geçmişe doğru gideyim :)
Seyyanımmmmmmmmm sana msj attım ama msj kutun dolu.Bu hafta haber verme de geciktimregl günündeyim ya okutacak birini aradım ve dualar tamamdır canım birde esmacvs ye düşen 100 enbiya 707 ya varis de okundu canım
dünürrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrr bana mı inancan ona mı :):):)
o yaptı işte o yaptı o o o :)