Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Dünürler beni bulsun ayol,bizim oralarda çok kıymetli olur damatlarda gelinlerde :52: :52:

Ayy hanginizin kızını alırsam çok şanslı olcak,bizde takıda çok takılır :1: :1:

Benden de ne kaynana olur ama :37:

Evet en iyisi 4e tamamlıyım ben yavrucaklarımı :49: :49: :49: :49:

Nerden dünür oluyonuz bakim siz hmmm :10: :10:

Doğururum ikiz,birinizin oğlunu birinizinde kızını alırım,ikinizle de dünür olurum :23:

Aa ama ben Emayla önceden dünür muhabbetine girmiştim :16:

Ben en iyisi üçüz doğurayım :27: :27: :27:

kız sen gene de 4 üz doğurmaya bak ne olur ne olmaz. bi dünür daha bulursun:D

allah kolaylık versin eslemmimmm:37::37::37::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

selam kizlaar misafirlerim vardi bugun hiic giremedin dunde pek giremedim..ne var ne yok yeni olaylar varmi...nurusima hariic...cnm yaaa cok sevindim

hiiiiiiiiii yalançı :p o yaptı seyyan :)

bu arada seyyan bi resim yaptım görmen lazım. yarın paylaşayım da gör sanat nasıl oluyormuş:D
HIM YAYINLA BAKAYIM MERAK ETTİM BENİM DÜNÜR BENİM KADAR sanatkar mı........
Sağol canım,çok incesin,ilk katıldığımda söylemedim bile size,yanlış anlaşılma olmasın diye.Hak eden kazansın,belki katılmam bile,psikolojime bağlı artık :1: :1:

Ay evet ben özellikle iskenderden kaç porsiyon yerim Allah bilir :37: Şaka şaka korkutmıyım gözünü :9: Ohh ne iyi olur ya,Kapalıçarşıyada gideriz :3:
gideriz kııız kapalı çarşıyada gideriz.kız bir tutunsun benim şu ufaklık annesine göbişte bi olsun bebiş size iskender ısmarlarım söz kız.
Oyhh kuru iftira :53: :1: :1: :1:

Seyyanım bana inanıyon dimi,canım benim,dünyalar güzelim,biriciğim tatlım kıymetlim balım lokumum benim :23:

:27: :27: :27: :27: :27: :27:
kız uçucam şimdi karpuz da yokki koyayım koltuk altıma.
dünürrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrr bana mı inancan ona mı :):):)
o yaptı işte o yaptı o o o :)
ay birden gözümün önüne geldin.1.80 boyunda böyle elini beline koymuş dünür dünüüüüüüüüüüür diyon.ben de ufacık tefecik.sana da inandım eslemede.
ohhh maşşallahh...allah sağlık ve uzun ömürler versin canım...ayy bizimde kaliteli yaşantımız olur...o yaşları görmek şu zamanda çookk zorr...

yok hayatım biz sana yük olmayız...hem bende ev sahibi sayılıırım...işin esprisi tabii hem ben et sevmem...hele inegöl köfte....kp rim sen nasıl ayakta duruyon diyordu...adamın tek şikayeti et yememem:1:

allahtan hamiş yok aramızda ama ..sabah hamişlerde bu yazılarıı okumaya başlarlarr :26:...olmadı paket yaparız...
he valla yarın hepsi görünce canları çekecek.neyse onlarad paket servis.
Nerden dünür oluyonuz bakim siz hmmm :10: :10:

Doğururum ikiz,birinizin oğlunu birinizinde kızını alırım,ikinizle de dünür olurum :23:

Aa ama ben Emayla önceden dünür muhabbetine girmiştim :16:

Ben en iyisi üçüz doğurayım :27: :27: :27:

evet üçüz doğur sen ben de ikiz.muhat 6 çocuk yapacak zaten.hepimiz dünür olalım.dünürler topiği kurarız:52::52:

Dünürler beni bulsun ayol,bizim oralarda çok kıymetli olur damatlarda gelinlerde :52: :52:

Ayy hanginizin kızını alırsam çok şanslı olcak,bizde takıda çok takılır :1: :1:

Benden de ne kaynana olur ama :37:

Evet en iyisi 4e tamamlıyım ben yavrucaklarımı :49: :49: :49: :49:
elhamdürillah yozgatlıyız biz de pek kıymet veririz ama takı o kadar takmayız:D
niye bilmiyorum ama:) eşyaya düşkünler

selam kizlaar misafirlerim vardi bugun hiic giremedin dunde pek giremedim..ne var ne yok yeni olaylar varmi...nurusima hariic...cnm yaaa cok sevindim
ne olsun canım aynı kavga işte: Bursa,
kız alıp veriyoz:)

a.s. hoşgeldin....:9:
Amin Süprizim,ay napıcam ben bu cadıların cadı kızlarıyla... :37: :37:

Canım en iyisi sen de ikiz doğur,senle dünür olalım biz :53: :6: :6:

Muhat Seyyan okumayın görmeyin bu mesajı :10: :10:
bencede duymasınlarr ama olan oldu artık....

ben bilmem çocuğum bilir canım...inşallahh çifter çifter doğururuz...:34:

hiiiiiiiiii yalançı :p o yaptı seyyan :)

bu arada seyyan bi resim yaptım görmen lazım. yarın paylaşayım da gör sanat nasıl oluyormuş:D
masallah kizz sana resimdemi yapiyon ne ara yaptin
Ay maşallahhhh çok sevindim ya hayırlısıyla tutunsun bebişleri inşallahhhhh

:9::9::9:

Adamcağız neye uğradığını şaşıracak :)

İnş bunları yaptığın günlerde gelecek hayırlısıyla.

Geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım yazıp tekrar geçmişe doğru gideyim :)

Seyyanımmmmmmmmm sana msj attım ama msj kutun dolu.Bu hafta haber verme de geciktim :( regl günündeyim ya okutacak birini aradım ve dualar tamamdır canım birde esmacvs ye düşen 100 enbiya 707 ya varis de okundu canım

bende yazmistim ozelden kutumu doluyuki acaba bilmiyorum ama bende okudum dualarimi

olay olmazmı bursaya iskender yemeye geliyo muhat,eslem,sürpriz ayyyyy bütün topik.:46:muhatım sana inandım kız.bak eslemde dönüverdi hemen.iyi sen emayla ol dünür o zaman.eslem_ema uydunuz hemmmmmmmm

Seyyancım,hmm dur yine planlar değişti...Ben şimdi senle,Muhatla,Emayla bide Süprizle dünür olcam....Bu durumda kaç tane doğurmam gerek...4 :53: Ay kızlar bide dua saatine denk geliyomuş,4 tane bebişim oluyomuş :1:

Muhatcım,bizde takıda çok takılır,eşyada çok alınır,geline-damada kalmaz borçlar hıhh,beni tercih edin kız anaları :23: :23:

Seyyancım,hmm dur yine planlar değişti...Ben şimdi senle,Muhatla,Emayla bide Süprizle dünür olcam....Bu durumda kaç tane doğurmam gerek...4 :53: Ay kızlar bide dua saatine denk geliyomuş,4 tane bebişim oluyomuş :1:

Muhatcım,bizde takıda çok takılır,eşyada çok alınır,geline-damada kalmaz borçlar hıhh,beni tercih edin kız anaları :23: :23:

ay belki bende oğlan annesi olucam ya.neyse bi kız bi oğlan doğurayım bende en iyisi.ne yardan geçeyim ne serden....

HIM YAYINLA BAKAYIM MERAK ETTİM BENİM DÜNÜR BENİM KADAR sanatkar mı........

gideriz kııız kapalı çarşıyada gideriz.kız bir tutunsun benim şu ufaklık annesine göbişte bi olsun bebiş size iskender ısmarlarım söz kız.

kız uçucam şimdi karpuz da yokki koyayım koltuk altıma.

ay birden gözümün önüne geldin.1.80 boyunda böyle elini beline koymuş dünür dünüüüüüüüüüüür diyon.ben de ufacık tefecik.sana da inandım eslemede.

he valla yarın hepsi görünce canları çekecek.neyse onlarad paket servis.

evet üçüz doğur sen ben de ikiz.muhat 6 çocuk yapacak zaten.hepimiz dünür olalım.dünürler topiği kurarız:52::52:
:) görünce bayılacaksın. o kadar tatlı çizmişimki hepsini yedim:)
ben 6 tane nasıl pırtlatıyım kızlar yaw:(

eslem ben senin niyetini hiç iyi görmedim.
harem mi kuracan? niye hep kız arıyon sen bakim:)
kız bizim burdakiler 40 yıl devlet elinden mahrum kalımış.
bi görsen sebepsiz yere maydonoz bitse mutlu olurlar. seviyom ya onları ne tek taş ne pasta.
nasılsın ebe, dede deyince havalara uçuyolar:D

Hoşgeldin canımmm :38:

Hazırlan tatlım Bursaya iskender yemeye gidiyoruz,Seyyan gezdircek bizi :10: :10:
oohhh ooohhhh ne guzel olurduuu..olsada yesek
olay olmazmı bursaya iskender yemeye geliyo muhat,eslem,sürpriz ayyyyy bütün topik.:46:muhatım sana inandım kız.bak eslemde dönüverdi hemen.iyi sen emayla ol dünür o zaman.eslem_ema uydunuz hemmmmmmmm

ne guzel olurduuuu...cnm kedimin niye halini hatrini sormuyosunuz teyzeleri..bu arada eslem kedim kizzz ellerinden tirmalar...

heeeeey elleriniz mi yoruldu kızlar.eksikler 20 tane kaldı.

ne guzel olurduuuu...cnm kedimin niye halini hatrini sormuyosunuz teyzeleri..bu arada eslem kedim kizzz ellerinden tirmalar...

ay yesin onu teyzesi.kedi teyzeside olduk.anne olamadık da.kedine bi isim koy artık canım.kedi mi dicez hep.

ay belki bende oğlan annesi olucam ya.neyse bi kız bi oğlan doğurayım bende en iyisi.ne yardan geçeyim ne serden....

Hadi inşaallah çifter çifter gelsin :49: :49:

eslem ben senin niyetini hiç iyi görmedim.
harem mi kuracan? niye hep kız arıyon sen bakim:)
kız bizim burdakiler 40 yıl devlet elinden mahrum kalımış.
bi görsen sebepsiz yere maydonoz bitse mutlu olurlar. seviyom ya onları ne tek taş ne pasta.
nasılsın ebe, dede deyince havalara uçuyolar:D

4 tane yapmam lazım ya,ikisi kız ikise erkek (hayırlı-sağlıklı) olsun..Napim 4 tane gelini,çıldırırım heralde :52: :52: Ay şaka maka korkuyorumda cidden dua saatine gelir diye,hani bi muhabbetimizde dua saatine gelmiştide ard arda almıştık ya haberleri :49: :49:

Ay ne güzel :nazar: Ben memleketimi çok seviyorum ya :16:

Sorma okadar çektiki canımız :56:

Kedin nasıl tatlım,alışabildiniz mi birbirinize,bende öperim onu :21: :21:

ona da üyelik al canım.
topik açarız adı da " miyavmiyav" olur.
ama mart geçsin öyle açalım:D +18 de banlanıyo malum:D

heeeeey elleriniz mi yoruldu kızlar.eksikler 20 tane kaldı.
bu kadar yamaya barmak nooorsuuun (ne yapsin)anlaminda
ay yesin onu teyzesi.kedi teyzeside olduk.anne olamadık da.kedine bi isim koy artık canım.kedi mi dicez hep.

aslinda adi var kartopu anlamina gelen (snewy)koyduk ama daha cok pisi diyorum...koyde esimin ebe si var babaannnesi yani kadin kedileri cook seviyor hangi kediyi gorse mestaaan diye arkasina gidiyodu cok tatli bi ebemiz

Back
X