Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sukur aramız ıyı :1::1::1:
bıde hıssetsem superolacak canım
sen neler yapıyorsun

aman allah bozmasın annesii...bende aynı canım tedaviye başlamak için gün sayıyorum....bazen sabırlı bazen sabırsız bekliyorum....anlıcan yuvarlanıp gidiyoruz...onun dışında herşey yolundaa ...memlekete gidecektim nasip olmadıı..bakalım ne zaman gideriz..belki seyyanlada görüşebilriiz...ihtimaller şartlar çook yüksek çünkü....nasipse senle diğer arkadaşlarlada görüşmek nasip olurr....

aman allah bozmasın annesii...bende aynı canım tedaviye başlamak için gün sayıyorum....bazen sabırlı bazen sabırsız bekliyorum....anlıcan yuvarlanıp gidiyoruz...onun dışında herşey yolundaa ...memlekete gidecektim nasip olmadıı..bakalım ne zaman gideriz..belki seyyanlada görüşebilriiz...ihtimaller şartlar çook yüksek çünkü....nasipse senle diğer arkadaşlarlada görüşmek nasip olurr....

tedavın ıns olumlu sonuclanır canım
rabbım nasıp ederse görusmeyı ısterım

senınde cumalrın mubarek olsun
hamdolsun ben ıyıym sen nasılsın
bu arada bu cok komıkmıs ya avratlar demek...

amin canım hamdolsun iyiyim
regl oldum

belim ağrıyo
bide halı sildim yoruldum

hayırlı cumalar canım dün geceden sonra ancak kendime geldim...çok şükür bu halimize...rabbim sağlı sıhhat versin birde hayırlı evlatlarımızda oldı muu? 4 köşeyiz inşallahh...herkesin yuvasına neşe gelir...mutluluğumuz kat kat artarr...

resim için sağol canım bu resim beni hep etkilemiştir...allah yardımcımız olsun...yoksa faceden mi çaldın??

.

naptınız ki dün gece bakem :44::26::1:

evet faceden aldım canı :)

inşallah tez zamanda dularımızla YARABBİM evladlarımıza hayırlısıyla kavuşturur

regl oldum

belim ağrıyo

gecmıs olsun canım yıkamak sılmekten daha kolay..
dıkkat et kendıne reglıyken neden ıs yaptınkı

gecmıs olsun canım yıkamak sılmekten daha kolay..
dıkkat et kendıne reglıyken neden ıs yaptınkı

sağol canım eminin öyledir ama evim sobalı o yüzden kurum uçuyor çabuk kötü oluyor
bide krem rengi :31:

aslında yapmasam iyide
planlamıştım kendimi

bide pazar galiba eltiler gelcek :37:

temiz olsun evim :51: :51:

Merhaba kizlar..nasilsiniz?
Aysecim bulantilarin kesilmis cok sevindim ins bida bulanmaz tahlillerindr iyi cikmis cok sukur

yok valla artık sayfaları takip edemiyorum yoğunum canım:126::126: günün özeti bölümü olsa çok sevinirim :30::30:böyle şaşırım odamı oldu diye ama hepiniz tek tek aklımdasınız
tedavi tüp canım kısmetse ay sonu başlıyorum
aynen al benden de o kadar durucum. sayfaları okuyamıyorum, kızlar şu kadar okuyoruz demeseler listeyi bulup bakamıyorum bile.
akşaları eşim kızıyo bil. başına oturursam. bir de nazlı kocamla ilgileneyim biraz diyorum. ama kızlar coştukça, yazdıkça yazıyorlar anacım.biri bize özet yazsın :9::9::9::84::84::84:

sukur bu ara gectı bulantım ınş gerı gelmez ..
canım tedavın hayırlı zonuclar verır ıns hamılesın bı dahakı aya
ayşecim çok sevindim bulantıların geçmesine. daha sık gel, biraz gebe muahbbeti de olsun. hep tedavi hep tedavi olmuyor:16::16:
biraz moral oluyosunuz bize, esmacvs, sen, krizantem ve diğer gebelerimiz.

başlıyo musun tedaviye?
ben donmuşlarımı biraz dhaa bekleticem galiba, dişle ilgili sıkıntılar çıktı. önce onları halledicem. biraz zayıflamam lazım. diyet ve spora başladım yeniden.

Merhaba kizlar..nasilsiniz?
Aysecim bulantilarin kesilmis cok sevindim ins bida bulanmaz tahlillerindr iyi cikmis cok sukur

iyi canım sen nasılsın...ne var ne yok sıkıntı yok heralde....

regl oldum

belim ağrıyo

aman dikkat et halı silmeyi hiç sevmiyorum....mümkünse bir yıkatmaya göndersem benimkileri iyi olucakk...eve giren 2 kişi ama kirlendi veletler şu ankaranın pis havasıı...inegöldeyken ayrıı çek burdayken ayrıı...kırmızılılar kervanına hoşgeldin yakın adet oluverir olduk...hadii bakalım
ay bide dün gece çatır çatır doğurduk ve dünür olduk hemen...:1:

aynen al benden de o kadar durucum. sayfaları okuyamıyorum, kızlar şu kadar okuyoruz demeseler listeyi bulup bakamıyorum bile.
akşaları eşim kızıyo bil. başına oturursam. bir de nazlı kocamla ilgileneyim biraz diyorum. ama kızlar coştukça, yazdıkça yazıyorlar anacım.biri bize özet yazsın :9::9::9::84::84::84:

ayşecim çok sevindim bulantıların geçmesine. daha sık gel, biraz gebe muahbbeti de olsun. hep tedavi hep tedavi olmuyor:16::16:
biraz moral oluyosunuz bize, esmacvs, sen, krizantem ve diğer gebelerimiz.

canım sağol ıns sızınde guzel haberlerınızı almak bızlerede moral olacak
24 martta sınav va ve ben hıc calısmadımm derslere yogunluk vermem lazım rahatsızlıgımdan dolayı çalısamadım
sınav sonrası daha sık gırerım ıns
senın nasıl gıdıyo canım neler yapıyorsun

Son düzenleme:
s.a kızlar maşaallah yine herkes burda da muhabbet az hep akşam konuşuyorsunz biz olmuoruz sabah da oku oku bitmiyo...

başlıyo musun tedaviye?
ben donmuşlarımı biraz dhaa bekleticem galiba, dişle ilgili sıkıntılar çıktı. önce onları halledicem. biraz zayıflamam lazım. diyet ve spora başladım yeniden.
yok anam nerde.....benim koca mayıs ayına attı..parasal durum anlıcannn....doktor konusuna gelince kesin bir karar olmamakla birlikte onur karabacak diye bir doktor varr .bilmem duydun mu bir yakınımız ona gidiyordu bir yıl dır...geçenlerde hamile kaldı ama bebiş düştü...ona mı gitsem diyorum birde ecrinin dediği cem akarsumuydu ankara tüpçü o olabilir...

yaptırsan iyi olur dişlerinii ..benimde var ağzımda dolguluk...kime gideceğimi şaşırdım dert bir değil ki...sporu zayıflama değilde ...keyif alarak yapp ben bursadayken hep yürürdüm..tek başımada olsa kafam dağılıyordu...inşallahh herşey güzel olucakk...yaz gelmeden hamiş olsakk...:46:

Back
X