- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
ohh iyi hadii tadını çıkarrNe olsun cnm. Bu akşam evdeyim şükür. Kaç haftadır hep dışarlarda işlerim var çok yoruldum.
İnş bu hafta son koşturmacalar olurrrr. Çay içeceğim birazdan gelîn berbaer içelim
Sizde ne var ne yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh iyi hadii tadını çıkarrNe olsun cnm. Bu akşam evdeyim şükür. Kaç haftadır hep dışarlarda işlerim var çok yoruldum.
İnş bu hafta son koşturmacalar olurrrr. Çay içeceğim birazdan gelîn berbaer içelim
Sizde ne var ne yok
ohh iyi hadii tadını çıkarr..napıyon kız dışarlarda kolu komşu mu geziyon......afiyet olsun yakın olsak çay davetini asla geri çevirmezdim ...eskiden bende evde zor olurdum ...gece gündüz o ev senin bu ev benim deyip gezerdikkk ...çay kahve fasıllarımız hiç bitmezdii...şimdi ise hayatım tersine döndüü ....hayırlısıı diyoruz...
inşallah rabbim işlerinizii kolaylaştırır...herşey yolunda gider...allah yardımcınız olsun...burdada komşuluk yok ...yengende hayırlısıyla kurtulur canım...ooo ev taşımada zor bende hep niyetleniyorum evimden çokk memnun değilim alelacele tuttuk...girince çıkması zorr...bir sürü telaşş...allah kolaylık versin ...Yok cnm ya keşke öyle olsaydı komşu filan.
Burda hiç komşuluk yok tuhaf insanlar. Bende pek konuşmam kimseyle. Bir ev sahibimlen konuşuyorum.
Dışarda işlerim vardı kaç haftadır oraya git buraya git onu yap bunu yap.
Birde kısmetse bu ay yengem doğum yapcak. Zor geçiyor son zamanları. Aşırı stres oldu herkes.
Bakalıö hayırlısı ile geçirsek şu zamanlar.
Benim işlerim inş bu hafta hayırlısı ile biter diye umuyorum biter diye düşünmek istiyorum hayırlısı ile.
Bana dua edin bu haftayı hayırlısı ile atlataym inş.
Sonra mayıs haziran gibi ev bakıp taşınmayı planlaıyorum bir aksilik çıkmazsa bakalım hayırlısı ile olur inş.
Keşek olsan içsek çay ya beraber. Yanına eve gelirkende bişeyler aldım. Tek başınada pek gitmiyor![]()
inşallah rabbim işlerinizii kolaylaştırır...herşey yolunda gider...allah yardımcınız olsun...burdada komşuluk yok ...yengende hayırlısıyla kurtulur canım...ooo ev taşımada zor bende hep niyetleniyorum evimden çokk memnun değilim alelacele tuttuk...girince çıkması zorr...bir sürü telaşş...allah kolaylık versin ...
allah gönlüne göre versinn...uzak olmasıı zor sanırım seninde büyükşehir...yakında olsan iş saatleri trafik felç oluyorr....10 dk yolu 40 dk gittiğin zaman oluyorr...ben başkentteyim...bursanın yerini hiçbişey tutmuyor...emekklilik yaşlarıda fazla olduu...bende çalıştığım zaman işe kalkıp gitmek zor gelirdii ama işe başlayıncaya kadar sonra su gibii akıp gdiiyor..stresli dönemler hep vardır her işte...şimdi çalışmıyorum ama..inan çok sıkılıyorum...Evet ya taşınmak ayrı zor ev bulmak ayrı zor.
Evimden memnunum aslında ama işime çok uzak. Saatlerce yolda geçiyor hergün. O nedenle istiyorum taşınmak ama bakalım nasip kısmet artık. Allah yolunu verir diye inanıyorum.
Sen nerde yaşıyorsun cnm?
Allah cümlemizin işine gücüne kolaylık versin inş. Bakalım yarın yeni bir hafta iş güç. İnş hayırlı bir hafta olur. Ben genel olaraka çalışmaktan çok yoruldum işe gitmek zor geliyor. Emekliliğe de çok var :18:
selam süpriz ve sümeyyab....
kimsecikler yok yine......daha geç vakit gelirlerrrr.....
hayırlı akşamlarr hanımlarrrbenlede konuşun yaa :86:
a.s. hoşgeldin hep aynı canım sen nasılsın..Slm kızlar nasılsınız ben grldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
a.s. fazlalaşıyoruz sayenizde...yanii geç gelirler..selam süpriz ve sümeyyab....
kimsecikler yok yine......daha geç vakit gelirlerrrr.....
hayırlı akşamlar konuşalımmmhayırlı akşamlarr hanımlarrrbenlede konuşun yaa :86:
allah gönlüne göre versinn...uzak olmasıı zor sanırım seninde büyükşehir...yakında olsan iş saatleri trafik felç oluyorr....10 dk yolu 40 dk gittiğin zaman oluyorr...ben başkentteyim...bursanın yerini hiçbişey tutmuyor...emekklilik yaşlarıda fazla olduu...bende çalıştığım zaman işe kalkıp gitmek zor gelirdii ama işe başlayıncaya kadar sonra su gibii akıp gdiiyor..stresli dönemler hep vardır her işte...şimdi çalışmıyorum ama..inan çok sıkılıyorum...
iyiyim canım sen nasılsın hoşgeldin sendeKonuşalım tatlım nasılsın bende yeni geldim
a.s. hoşgeldin hep aynı canım sen nasılsın..
a.s. fazlalaşıyoruz sayenizde...yanii geç gelirler..
hayırlı akşamlar konuşalımmm
iyiyim canım sen nasılsın hoşgeldin sende![]()
Hosbuldum cnm iyiyim bende eee nasıl gidiyo
çok şükür herşey yolunda canım bi aksilik yok. sende ne durumlar ???
kız sen ist lusun anam senin işin bizden daha zor...hani ben ist. bilmiyorum eşim bildiği için söyler onun sözlerine dayanarakk...işte çalışmak ayrı birde buna insan ve çevre faktörü eklenince çeilmez oluyorr...neyse emekli olunca kadar devamm....evli, mutlu,kısmı tamam....çocuklu olma çabaları bizde herkes gibi bekliyoruz...inşallaah seninde gönlünden geçen olur canım...herşey dört dörtlük olmuyorrr...amin canım bebişimizle hayatımız renklenir....senin arzularının gerçekleşmesini tez zamanda isterim...Herkesler hoşgeldiiiii
Supriz cnm başkentin trafiği ist yanında hiç bişi geldi bana valla
Trafik olmasa 30 dk yolu ben hergün sabah akşam 3/3,5 saat çekiyorum. İş streslî bütün gün yemek yeden geçen günlerim ayda 10 gün oluyordur herhalde.
Çok şükür işim gücüm var. Allah işsiz bırakmasın.
Ama ben tabiat olarak herhalde şöyle olmak isterdim; evli mutlu çocuklu ama böyle free olan bir işte çalışmak isterdim. Yani kendi işimi yapmak isterdim. Para hırsım yoktır az geliride olsa rhaat bir işim olsun isterdim. Hem çalışıp hem çocukla ilgilenmeyi isterdim
Sende çqlışma hayatı görmüşsün ya ondan ev sıkıcı geliyordur. İnş tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeişin olurda onla vaktin akıp geçer mutlu mutlu
Allah ım hepimizin gönlüne göre versin herşeyi inş. Herşey hayırlı ve istediğimiz gibi olsun inşşşşşşş![]()
bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..allah hepinizden razı olsun canlarım..
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz