Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. canım kartopu senin için iyi olmuşş....ban kendim olsaydım tercih etmezdim...çünkü çokkk korkarım ..eşimde bakıyordu eski ev müsahitti hemde 30 kedi...1-2 bakıyorken bunlar çoğala çoğala sayıları arttı ...tabi tanışdık ben evlendiğimde onları istemiyorum dedimm...o da mecbur kaldı göndermeye...sonra üzüldüm ama..yapıcak bişey yok kolu komşuu evlenince hepsi bi şikayett ..meğersem ne dertliymişler...selam aleykum..kizlaar..bugun cook toruldum kv.nin evini temizlerdik gorumceler felan cam kapi derken her yer piril piril oldu..gecmisi okumaya cesaretim yok sayfalar cook dolmus...ben iyim kizlaar kedimle zaman geciriyorum cok iyi geldi kartopu bana iyiki gelmis...bilseydim onceki tedavimde isterdim kediyi..resmen ben eve gelince cocuk gibi seviniyo..dun bizimle yatti ayak kisminda asim kovdu o geldi esim kovdu o geldi en sonun da esim pes etti..yoranin ustunde yatmis bizimle..cook tatliii...yarin tirmalamasi icin olan seyden alicam tatlima
cnm Allah kolaylik versin..insallah hayirli bi es buldugunda istanbuldan ayril soyle guzel yesilli biyere tasin bebelerinide orda dogur buyut insallah...ne guzel olur
cnm saglik olsunda calismak guzeldir..helede sizin gibi ogretmenlik yapmak ne guzeldir...bende cok istemistim bi mesleyim olsun ama olmadi..nasip olmadi..ama Allah kismet ederse bende burda baslayip kres ogretmeni olmak istiyorum.insallah ama once ehliyetimi almaliyim
Cnm çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bakalım nasipse en kısa zamanda geçecek tüm kalbimşe inanıyorum
Sen nasılsınyenisin galiba topicde değil mi? Daha evvel farketmedim
hoşgeldin
Ben evli değilim cnm. Evliydim ayrıldım cnm. Boşanalıda galiba 10 11 ay olcak sanırsam
Bu topicde ne işin var dersenevliyekn bir bebek kaybettim, o yüzden burdakilerin hislerini yürekten paylaşıyorum. Dularınızda bir parça da olsa bende bulunmak istedim
![]()
Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm.....hemencecik sana bir yorgunluk kahvesi yapalımmm ister misin?????
yorgunluk dışında iyiy misin tatlımmmmmmmmmmmmmm????
cnm galiba en kucugumuzsun kucuk anne adayi seniiiii
ayy bayanların yaşı sorulmaz...30 hayatımSen kaç yaşındasın cnm
tahminimce düşündüğüm gibii.bu sefer yanılmadık...ondan sordum neyse bize abla diyebilriisin.. şaka şakaAyyy :)))) söylesem mi bilemedim inşallah en küçüğünüz değilimdir :))) yirmi bir yaşındayım cnm
gelir gelir ......en güzel yaşların ...keyfini çıkar...onun yanında da elinden geleni yapp...zaman bazen ilaç bazen kayıp oluyor....hepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun..Anladım cnm evet yeniyim bende iyiyim çok şükür bende üç senedir bebis istiyorum ama gelmedi daha :)
evet veriyorum cnm kediler zaten cok titiz hayvanlar koklayarak tuvaletini yapmasi gereken kumu bulup yapip ustunu ortum,bide teharetini yapiyor yalayarak...ama cok akilli mutfaga girmesi yasak kapidan bakti demin ben ses etmeyince iceri girdi aldim elime hayir diye kizdim sonra bidaha girmedi..kokusuda yok,ama kopek kokuyor arkadasrimin var ordan biliyorum...bahce super bi fikir..insallah koye yerlesince bide kopek alirsin bahceyeAy ne güzel dilekler böyle ya aaa amin amin Ya Rabbim tam içiimdekini söyledin bîliyommusun. Dün ev olayını ne yapıcam vs derken aklıma geldi.
Dedim maddiyatım olsa gitsem şu bodrumun köylerinde yaşasamçok istiyorum valla
Çalışma hayatım sona erdiğinde nasipse ege de bir yere yerleşmek çok istiyorum
Sen kedimi aldım eveeeay ben yaşayamam korkarım kediden
Bende cinsi büyümeyen şöyle küçük beyaz kahve bir köpek almak istiyom ama cesret edemiyom. Güvenemiyom kendime. Ay onu tuvalet eğitimini veremem ben her yere işer ben de cıldırırım
Sen eğitimini veriyormusun kedinin?
Bu arada ben köpekleri çok severim bayılırım bahçeli evim olsa bahşede kesin bakarım![]()
Anladım cnm evet yeniyim bende iyiyim çok şükür bende üç senedir bebis istiyorum ama gelmedi daha :)
:))) istiyorum ama küçük anne olmak iyi mi olacak kötü mu bilmiyorum :)
ayy bayanların yaşı sorulmaz...30 hayatım
tahminimce düşündüğüm gibii.bu sefer yanılmadık...ondan sordum neyse bize abla diyebilriisin.. şaka şaka
gelir gelir ......en güzel yaşların ...keyfini çıkar...onun yanında da elinden geleni yapp...zaman bazen ilaç bazen kayıp oluyor....hepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun..
evet veriyorum cnm kediler zaten cok titiz hayvanlar koklayarak tuvaletini yapmasi gereken kumu bulup yapip ustunu ortum,bide teharetini yapiyor yalayarak...ama cok akilli mutfaga girmesi yasak kapidan bakti demin ben ses etmeyince iceri girdi aldim elime hayir diye kizdim sonra bidaha girmedi..kokusuda yok,ama kopek kokuyor arkadasrimin var ordan biliyorum...bahce super bi fikir..insallah koye yerlesince bide kopek alirsin bahceye
inşallah canım..i
sende inşallah çooooooooook tatlı bir kreş öğetmeni olursunn...
sendeki bendeki bu çocuk özlemi olduğu müddetçeeeeee....
öyle tatlılarki bazen mıncıklayıp seviyorum ben öğrencilerimi......
al ehliyetini ve nasıl mutlu olucaksan bitanem o işi yap....
iş ne olursa olsun ama ahlaklı bir iş olsun.......
işimizi severek ve hakkıyla yapmak önemli.....
canım peki ne zaman alıcaksın ehliyetini????.
Ayyy öyle mi diyorsun ya bende bazen öyle düşünüyorum ama yasin küçük diye hevesimi kırıyorlar bazen ama ben inatla istiyorum benim ikiz kardeşlerim var onlara annemle birlikte baktım anneleri gibi değildim ama abladan fazlası oldumiyi olur cnm hiiic bisey olmaz..yasa ben pek takilmam akil bence daha onemli bence senden harika bir anne olur..
selam canım benim nasılsın.yaaaaaaaaaaa 11 bitiyor hatta 19 mayısta.babam düğün tarihimizi bu tarihte istediydi özellikle.çünküüüüüüüüüüü.anemle babamda 19 mayısta evlenmiş.Selam kızlar
Seyhan cım ya sen 11 yıllık evkiymişin maşallah ya. Yeni farkettim maşallah![]()
iyiyim canım çok şükür.güzel vakit geçirdim.onunla heranım güzel geçiyor benimiyi canım sen nasılsın...karnımı doyurdum hayatım göbek azdı ya biraz daha şişirdik...onun için sen geldin ben ayrıldım oldu...sende ne var ne yok kocişle iyi vakit geçirdin mii
a.s. ne var ne yok ...sohbet trafiğimiz birazdan başlarr...![]()
sanada hayırlı akşamlar canım sen nasılsın.hayırlı akşamlarr hanımlarrrbenlede konuşun yaa :86:
ohhhh temizlikler yapılmış.kartopu nasıl.bakıyorum annesine pekbi alışmış.kız kocan kıskanacak :44:selam aleykum..kizlaar..bugun cook toruldum kv.nin evini temizlerdik gorumceler felan cam kapi derken her yer piril piril oldu..gecmisi okumaya cesaretim yok sayfalar cook dolmus...ben iyim kizlaar kedimle zaman geciriyorum cok iyi geldi kartopu bana iyiki gelmis...bilseydim onceki tedavimde isterdim kediyi..resmen ben eve gelince cocuk gibi seviniyo..dun bizimle yatti ayak kisminda asim kovdu o geldi esim kovdu o geldi en sonun da esim pes etti..yoranin ustunde yatmis bizimle..cook tatliii...yarin tirmalamasi icin olan seyden alicam tatlima
Ayyy :)))) söylesem mi bilemedim inşallah en küçüğünüz değilimdir :))) yirmi bir yaşındayım cnm
selam canım benim nasılsın.yaaaaaaaaaaa 11 bitiyor hatta 19 mayısta.babam düğün tarihimizi bu tarihte istediydi özellikle.çünküüüüüüüüüüü.anemle babamda 19 mayısta evlenmiş.
iyiyim canım çok şükür.güzel vakit geçirdim.onunla heranım güzel geçiyor benim.çabuk geldik sadece yemek yedik dışarıda.maç varmış eve döndük.
sanada hayırlı akşamlar canım sen nasılsın.
ohhhh temizlikler yapılmış.kartopu nasıl.bakıyorum annesine pekbi alışmış.kız kocan kıskanacak :44:
anaaaaaaaaaam şimdik ben yaşımı söylesem korkuyorum ya ben hepiniizin ablasımıyım ne moralim bozuldu bak şimdi.canım en güzel yaşlarındasın.tadını çıkaaaaaaaar(33 yaşındayım)![]()
Eee iymiş eve yapmıyormuş. Ama ben kediye dokunamam aynı eve koy kalp krizi geçiririm herhalyolda üstüme kedi yanaşsa korkarım evde düşünemedim kendimi
Cnm köpeğin büyük ve cok tüylüleri çok koku yapar. Küçük istememin sebebi koku zaten. Küçükler öle olmuyor.
Ama bahçede beslemenin yerini hiç bişi tutmaz.
İnş olur ilerde içteniçe çok istiyorum belki olur![]()
Ama ne bilim bende köpek sevgisi küçükden beri var aşırı seviyom köpekleri
Hele bembeyaz olanlarına küşük cinsli olanlara bitiyorum![]()