Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bu ne candanlık böyle, bir İl ' e sekiz komşu,
Kapıdaki aslana, sanki benzer duruşu.
Kızılırmak bereket, Ova ' da bitmez şölen,
Nice toprak doğurur, Vadi ' ye her vuruşu...

Neden sonra öğrendim, Çorum ova zengini,
Kızılırmak - Çekerek, bulmuş yine dengini.
Çorum, Bozboğa, Seydim... Ovalarda gülerdim,
Dedesli ve Hüseyin, bu yörenin rengi mi?

Taybı ve Mecitözü, Osmancık ' la Düvenci,
Yârinden mendil almış, işlemeli değirmi,
Bereketli topraklar, bir esenlik Yöre ' ye,
Nice kız gelin olmuş, mutlu etmiş çok genci...

Hamamözü, Koyuncu, Sungurlu ve Delice,
Kargı ' da yirmiova, kişileri velîce,
Bunalımdan kurtulur, ben de şifa bulurum,
Onları yıllar boyu, esenlikte görünce...

oluuur oluuuuuuur:1:

:1::1:neyse farketmez canımm
sonuçta nimet
şaka bi yana hiç farketmezzz

:33::33:benim hiç aklıma gelmiyodu :1::1:

:16: :16: :16:
Leblebi kardeşliği kuralım mıııı,bundan sonra bizim adımız leblebi güzeli olsun Reyyancım :52: :52:

2 tarafta leblebi göndersin biz karar verilim :D
acılı güzel oluyo yaw
D
tabiiiii neden olmasınnn :10::10::10:
Ayy Seyyancımmm :52: Yengenin kızkardeşi gelin mi geldi buraya,nerde merkezde mi :3:

Ben merkezde değilim,geleceğin zaman haberleşelim görüşelim inşaallah canım :62: :62:

benimde annemin dayısının torunun eşi tavşanlılı

ama eğirdirde oturuyolar kaç yıldır gerçi :37:

ablamın eşi yani tavşanlılı olan sonra memurluğu kazandı istanbula gitti:27:

velhasıl kelam tavşanlılı bi akrabamız var:1:

Ayy Seyyancımmm :52: Yengenin kızkardeşi gelin mi geldi buraya,nerde merkezde mi :3:

Ben merkezde değilim,geleceğin zaman haberleşelim görüşelim inşaallah canım :62: :62:

merkezde değil canım.tavşanlıda.evet gelin geldi.kayınpederi orada bir okulda müdür.kız gelmemmi.yihuuuuuuuuuuu:46::46:

2 tarafta leblebi göndersin biz karar verilim :D
acılı güzel oluyo yaw

Sen iste hayatım,gönderirim valla ne demek :16:

bi seyyan diyodur zaten :27::27::27:

ama harbi 2.senden duyuyorum

biriden daha duymuştum senle 2 oldu :1:

seyyanın desteğiyle 3 oldu:1:

Ay canım güldük muhabbet ettik ama gerçekten leblebinin anavatanı Tavşanlıdır :16:

Sen aslen Çorumlu musun Reyyancım :38:

Bak ne göstericem :27:

Ankara yolu Başkent dinlenme tesislerinden bi görüntü :27:

598470_10151325687143169_1405953240_n.jpg

şimdi bişey dicem muhat gene gıcık olacak ama canım muhatım ben ne yapayım.heryerde var bir akraba benim.eslemcim senin kütahyada olduğunu yeni öğrendim.şimdik.kütahyada benim abimin eşinin yani yengemin kızkardeşi var.geçen konuştuk baharda gidelim diye.gıııııııııııız şimdik gelmeyi daha çok istiyooooom.

klavyemde bazi tuslar bozuldu sanirim ne yapsam ki/ s nin alt noktalisina basinca ; oluyo

tabiiiii neden olmasınnn :10::10::10:

benimde annemin dayısının torunun eşi tavşanlılı

ama eğirdirde oturuyolar kaç yıldır gerçi :37:

ablamın eşi yani tavşanlılı olan sonra memurluğu kazandı istanbula gitti:27:

velhasıl kelam tavşanlılı bi akrabamız var:1:

Ayy çok sevindiiimm,nasip canım ya belli olmaz,gelirseniz eğer mutlaka beklerim görüşürüz inşaallah :52:

merkezde değil canım.tavşanlıda.evet gelin geldi.kayınpederi orada bir okulda müdür.kız gelmemmi.yihuuuuuuuuuuu:46::46:

Akraba çıkarız belki :23: Bende Tavşanlılıyım :3: :3:

Gelirsen ben uçar kaçar gelirim oraya,inşaallah görüşürüz canımcım :10:

Ay canım güldük muhabbet ettik ama gerçekten leblebinin anavatanı Tavşanlıdır :16:

''''bende dav;anliyi hic duymamistim/
bu da benden

Kırıkkale Şiirleri - Kırıkkale Bir Güneştir! ...

Çorum ' a yakın belde, Solakyurt ve Delice,
Durdu ansızın posta, Balışeyh ' e gelince,
Bu yol Kayseri yolu, sonra Sivas, Erzurum,
Kişi bir hoş oluyor, Memleket ' i sevince...

Bahşili ve Yahşihan... Karakeçili, Keskin...
Dağlarda bir Köroğlu, altındaki at eşkin...
Çelebi ' ye gel bir yol; Kırşehir ' e geçelim,
Ağam, yön mü şaşırdın? ... Kırıkkale Güneş ' in! ...

klavyemde bazi tuslar bozuldu sanirim ne yapsam ki/ s nin alt noktalisina basinca ; oluyo
:35:
Ayy çok sevindiiimm,nasip canım ya belli olmaz,gelirseniz eğer mutlaka beklerim görüşürüz inşaallah :52:

kız sen tanırsın o zaman özelden adını yazıcam şimdi.bak buna halay da çekerim.rap te yaparım:64::32:

tatlıı o üstekinden düşmüşe benziyo
tam okuyamadım ama üsteki leblebilerde tavşanlı diye bişey yazmıyo :D
da hadi kalbin kalmasın tavşanlının oluvesin gari:1:
ama özdeşleşme bakımından durum ortada:27:
hem biz kardeş olduk artıkk sen üzme kendini bu kadar :29::29:

belki bir günn:10:insanoğlı kuş misali

oluuuuuuuuuuuuuuuurr :16::16:

leblebidaşım benmmmmmmmm:29::29::29::29::29::29::29::29:

:54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

bu da benden

Herkess memleket şiirleri paylaşmaya başladıı :52: Seyyan bi Bursa şiiride senden bekliyoz :24:

Merhaba

Önce hatır sorarak başlayayım, ardından da bir şey daha sorayım.

Forum sayfanızda bir sorun var mı? Bende çok çok yavaş ve uzun sürede açılıyor da. Onun için soruyorum.

Listeye bakmak için geriye dönük sayfalara bakayım dedim ama nafile. Dakikalarca sürüyor bir sayfanın açılması.

Seyyancığım;

Sanırım listeyle sen ilgilendiğini söylemiştin öyle değil mi?

Ben yine her zamanki şekilde okudum. 5-707 şeklindeki haliyle. Niyetimi de bu hafta okunacaklar niyetine diyerek ediyorum.

Sayıda bir problem yoksa, listeyi bu şekilde düzenleyebilirsin.

BURSA'DA ZAMAN

Bursa'da bir eski cami avlusu,Küçük şadırvanda şakırdıyan su;Orhan zamanından kalma bir duvar...Onunla bir yaşta ihtiyar çınarEliyor dört yana sakin bir günü.Bir rüyadan arta kalmanın hüznüİçinde gülüyor bana derinden.Yüzlerce çeşmenin serinliğindenOvanın yeşili göğün mavisiVe mimarîlerin en ilâhisi.Bir zafer müjdesi burda her isim:Sanki tek bir anda gün, saat, mevsimYaşıyor sihrini geçmiş zamanınHâlâ bu taşlarda gülen rüyanın.Güvercin bakışlı sessizlik bileÇınlıyor bir sonsuz devam vehmiyle.Gümüşlü bir fecrin zafer aynası,Muradiye, sabrın acı meyvası,Ömrünün timsali beyaz Nilüfer,Türbeler, camiler, eski bahçeler,Şanlı hikâyesi binlerce erinSesi nabzım olmuş hengâmelerinNakleder yâdını gelen geçene.Bu hayâle uyur Bursa her gece,Her şafak onunla uyanır, gülerGümüş aydınlıkta serviler, güllerSerin hülyasıyla çeşmelerinin.Başındayım sanki bir mucizenin,Su sesi ve kanat şakırtılarındanBillûr bir âvize Bursa'da zaman.Yeşil türbesini gezdik dün akşam,Duyduk bir musikî gibi zamandanÇinilere sinmiş Kur'an sesini.Fetih günlerinin saf neşesiniAydınlanmış buldum tebessümünle.İsterdim bu eski yerde seninleBaşbaşa uyumak son uykumuzu,Bu hayâl içinde... Ve ufkumuzuÇepçevre kaplasın bu ziya, bu renk,Havayı dolduran uhrevî âhenk..Bir ilâh uykusu olur elbetteÖlüm bu tılsımlı ebediyette,Belki de rüyâsı bu cetlerin,Beyaz bahçesinde su seslerinin.

bu da benden

:34: duymazsın tabi tatlımmm
:54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

Herkess memleket şiirleri paylaşmaya başladıı :52: Seyyan bi Bursa şiiride senden bekliyoz :24:

:16::16::16::16::16::16::16::16:

anammmm
hakkatten yaaawwww bazisinda tavsanli leblebisi yaziyo bazisinda corum

Rabbim gönlünden geçen tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah...
biliyormusun sen benim ve doktorun eşinin hiç çocuğu olmaz dediği bir arkadaşımın umudusun .
ağlıyor bende senden mücadelenden bahsediyorum ona...
Rabbim senin ve tüm arkadaşlarımızın yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...
amin canım Allah razı olsun ay canım ya ben çok kişiye umut oldum ama muhatın dediği gibi
ameliyattan çok korkuyorum dedim oda bana örnek ol ödlek ol demedik sana demezmi eşimin diline düştüm ödlek karım diyor bana
inşallah topik açıcam o zaman daha çok kişiye umut olucam inşallah
amin canım Rabbim herkesin hayırlı muradını versin inşallah
cnm cim insallah sen alacaksin bebisini kacagina..kacinci gun embriosuydu dondurduklari,sonra donma lar daha iyi tutuyor cook kisinin donma si tuttu seninkide tutacak Allah in izniyle..benimde bir donmusum olaydi iyiydi
inşallah canım Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah canım 2. gün embriyosu donduruldu
çözdükleri zaman eğer ölmezlerse 5. güne bırakabilirlermiş ama öncelikle benim ameliyat olmam lazım
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin benim içim büyük bir mucizeydi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Rabbim aynı dertten muzdarip bütün arkadaşlarımı bu dertten kurtarsın hepimizin evlatları olsun inşallah.sende inşallah tedaviye gerek kalmadan bebişine kavuşursun demekki vakti zamanı gelmemiş birgün bu mutluluğuda yaşarsın Rabbim herşeye kadirdir:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba

Önce hatır sorarak başlayayım, ardından da bir şey daha sorayım.

Forum sayfanızda bir sorun var mı? Bende çok çok yavaş ve uzun sürede açılıyor da. Onun için soruyorum.

Listeye bakmak için geriye dönük sayfalara bakayım dedim ama nafile. Dakikalarca sürüyor bir sayfanın açılması.

Seyyancığım;

Sanırım listeyle sen ilgilendiğini söylemiştin öyle değil mi?

Ben yine her zamanki şekilde okudum. 5-707 şeklindeki haliyle. Niyetimi de bu hafta okunacaklar niyetine diyerek ediyorum.

Sayıda bir problem yoksa, listeyi bu şekilde düzenleyebilirsin.

hoşgeldin candan ablacım.evet listeyi ben düzenliyorum.5 yasin 707 ya varis okundu olarak yazdım .Allah kabul etsin.ayrıca bu hafta okunacak kişiler arasında sende varsın.Rabbim dularını kabul etsin.

BURSA'DA ZAMAN

Bursa'da bir eski cami avlusu,Küçük şadırvanda şakırdıyan su;Orhan zamanından kalma bir duvar...Onunla bir yaşta ihtiyar çınarEliyor dört yana sakin bir günü.Bir rüyadan arta kalmanın hüznüİçinde gülüyor bana derinden.Yüzlerce çeşmenin serinliğindenOvanın yeşili göğün mavisiVe mimarîlerin en ilâhisi.Bir zafer müjdesi burda her isim:Sanki tek bir anda gün, saat, mevsimYaşıyor sihrini geçmiş zamanınHâlâ bu taşlarda gülen rüyanın.Güvercin bakışlı sessizlik bileÇınlıyor bir sonsuz devam vehmiyle.Gümüşlü bir fecrin zafer aynası,Muradiye, sabrın acı meyvası,Ömrünün timsali beyaz Nilüfer,Türbeler, camiler, eski bahçeler,Şanlı hikâyesi binlerce erinSesi nabzım olmuş hengâmelerinNakleder yâdını gelen geçene.Bu hayâle uyur Bursa her gece,Her şafak onunla uyanır, gülerGümüş aydınlıkta serviler, güllerSerin hülyasıyla çeşmelerinin.Başındayım sanki bir mucizenin,Su sesi ve kanat şakırtılarındanBillûr bir âvize Bursa'da zaman.Yeşil türbesini gezdik dün akşam,Duyduk bir musikî gibi zamandanÇinilere sinmiş Kur'an sesini.Fetih günlerinin saf neşesiniAydınlanmış buldum tebessümünle.İsterdim bu eski yerde seninleBaşbaşa uyumak son uykumuzu,Bu hayâl içinde... Ve ufkumuzuÇepçevre kaplasın bu ziya, bu renk,Havayı dolduran uhrevî âhenk..Bir ilâh uykusu olur elbetteÖlüm bu tılsımlı ebediyette,Belki de rüyâsı bu cetlerin,Beyaz bahçesinde su seslerinin.

ayyyy bunu defalarca okumustum = ]
leylek hastanesi var mi hala

Back
X