Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştir:( şimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan

slmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştir:( şimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan

hayırlısı olsun canım:nazar:valla ben napıcağını pek bilmiyorum ama sanırım bol bol dinleneceksin:16:inşallah tutunur meleklerin sana:16:

mrb arkadaşlar bnmde 2 yıla yakındır çocuğum olmuo pko hastasıyım aranıza yeni katıldım sanırım yasin falan okunuomuş bnde okurum dualrımızı birbirimizden eksik etmeyelim inş

hayırlı cumalar kızlar cuma hürmetine gölünüzden geçen ne varsa sizi bulsun inş

mrb seyyan ben ya varis (707 adet) ve enbiya suresi 89. ayet (100 adet) okudum. yasinlerimide hafta sonu okuyacağım.

Son düzenleme:
arkadaşlar bide bişey soracağım. aranızda Bursalı arkadaşlar var mı?? ve hangi doktorda tedavi görüyorlar ??

hayirli olsun canim hasta gibi yatakta yatma hep ama agir isde yapma cok ayakta durma tozunu falan al komedi filmi izle ve en onemlisi stres yapma bol su ic en az 2litre sut ic sabah aksam 2 bardak folik asit al ve yukseklere uzanma insallah tutunacak yumoslarin test gunun nezaman canim?:16::16::16::16::16:

asbelova çok üzüldüm.çok geçmiş olsun canım.allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.
canım bunda da var bir hayır hiç merak etme enazından normal yolla gebelik oluştu bu çok büyük bir umut.kendine iyi bak.
seyyancım yeni listeyi gördüm hafta sonu okuyacam inşallah.allah dualarımızı kabul etsin.tedavin hayırlı olsun dualarımız seninle.
sibelkoçak inşallah hamilesindir bize de umut olursun.çok merak ediyorum sonucunu..
arkadaşlar bizde doktorla görüştük hayırlısıyla adet olunca başlıyoruz.allah bu cuma günün hatırına dualarımızı kabül etsin inşallah.
herşey gönlünüce olsun.

Canım öyle şey olur muuu iyi ki de öyle hatırlamışsınız benim yatarken içim hiç rahat değildi zaten listede ismimi görmeyince içime su serpildi
Birazcık toparlanayım sancılarımı vs. atlatayım hemen okumaya başlayacağım inşallahhhh:16:

Canımmmm bizim rapor işi yattı şimdilik tüp derken Rabbim mucizemizi yolladı ama kısa sürdü sevincimiz dün düşükle sonuçlandı gebeliğim
Rabbim sana bu uğraşlarının sonucunu nasip eder inşallah canım benimmmm:16:

aaa asbelove ben bebek haberini bilmiyordum. düşük yapmışsın canım, allah güç versin. çok üzülmüşsündür mutalaka ama bu bile doğal gebe kalabiliyorsun demek. eşin takviyelere ara vermeden devam etsin. 3 ay kesintisiz kullanmak çok önemli. eğer spermde dna kırıklığı varsa düşük sebebi. o yüzden takviyelere devam. inşallah bir sonrakinde bebeğini kucaklayacaksın.

$DUA.webp

canlar hayırlı cumalarrr

ALLAH cc emanet olunnnnnn

slm canım nasılsınn baş ağrın geçti miii 1-2 gün yokluyor diyorlar...ben dualarımı bitirdim ....5 yasin ..100 ayet...707 ya varis..allah dualarımızı kabul etsin...

canım beklemen daha doğru belki stresten geçikmiştir.. falan gebelik varsa kanda çıkar ama idrarda hemen belli olmuyorr....dayanamayıp yaparsan bilelim teyze olmak için sabırsızlanıyoruz..

kız sen balıksın...inşallahh süpriz yapacaktır...:9:

iyiyiz canım....herkesler aynı .....sen nasılsın...

evet kız balıgım ben :1::1::1:
yapmazsa gorur gununu:1::1::1:

cumalarınız mubarek olsun
nasılsınız
maşallah dualar tamamlanmıs
allahım kabul eder ıns bagıslamasını yapacağım bırazdan
bu arada kardesım dılek hastaydı o yuzden bu haftakı dualarını okuyamadı hakkınızı helal edın
hepinizi çoooooook opuyorum
allaha emanet olun ıns

canım ıns tutar ama çokta yatmana gerek yok bence ıs yapma agır kaldırma
ve hergun bı fıncan salep ıç..
Kızlar Günaydın Hayırlı Cumalarrrr

gunaydın hayırlı cumalar canımmmmmmmmm

Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak ica.bet olunur

“Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm”
(Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey celal ve ikram sahibi!..)

hadi arkadaşlar hep birlikte dua edelim şu mübarek vakitleri boş geçirmeyelim rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı, hayırlı, ihlaslı, zeki evlatlat nasip etsin inşallah...

Back
X