Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştirşimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan
slmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştirşimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan
Canım öyle şey olur muuu iyi ki de öyle hatırlamışsınız benim yatarken içim hiç rahat değildi zaten listede ismimi görmeyince içime su serpildi
Birazcık toparlanayım sancılarımı vs. atlatayım hemen okumaya başlayacağım inşallahhhh
Canımmmm bizim rapor işi yattı şimdilik tüp derken Rabbim mucizemizi yolladı ama kısa sürdü sevincimiz dün düşükle sonuçlandı gebeliğim
Rabbim sana bu uğraşlarının sonucunu nasip eder inşallah canım benimmmm![]()
arkadaşlar bide bişey soracağım. aranızda Bursalı arkadaşlar var mı?? ve hangi doktorda tedavi görüyorlar ??
slm canım nasılsınn baş ağrın geçti miii 1-2 gün yokluyor diyorlar...ben dualarımı bitirdim ....5 yasin ..100 ayet...707 ya varis..allah dualarımızı kabul etsin...
canım beklemen daha doğru belki stresten geçikmiştir.. falan gebelik varsa kanda çıkar ama idrarda hemen belli olmuyorr....dayanamayıp yaparsan bilelim teyze olmak için sabırsızlanıyoruz..
kız sen balıksın...inşallahh süpriz yapacaktır...
iyiyiz canım....herkesler aynı .....sen nasılsın...
canım sanırım burası bursalı dolu :)
muhaaaaaaaaaaattt bi bursalı daha gelmiş![]()
canım ıns tutar ama çokta yatmana gerek yok bence ıs yapma agır kaldırmaslmm kızlarr sonunda transfer oldum iki yumurtam oluşmuş biri kaliteli diğeri orta derecedeymiş transferde çok zorluk çıkardım umarım işlem düzgün bi şekilde gerçekleşmiştirşimdi tutması için ne yapmalıyımm hiç kalkmıycakmıyım yataktan
Kızlar Günaydın Hayırlı Cumalarrrr