Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyi gecelerrr güzel bayanlar :3:

Naparsınız nasılsınız bakalım
Ben çok şükür iyiyim. Çok yoğun çalışıp çok yoruluyom pestil pestilim resmen
İşte galiba bide hasta olcam kııklığım var gene battaniye altındayım çay içiyom :34:

Ayşe kocan doğum gününde yapmışmı bişi?
Antisocialdan haber varmı çok merak ettim onu. Allah ım yardımcısı olsun inş
Seyyannnn yavruuuuummm naparsın?
Muhatın cezası bittimi? Neden ceza almış?
Neladarzor dan haber carmı? Kocası ile arası düzelmiş mi?
Ne çok sordum dime. Ama gerçekten aklıma takılıyorsunuz üzülüyom kötü bişi olunca biribize

ay bu havalar.insanı hasta ediyor.dikkat et canım kendine.ohhhhhhhhh çayda var.bende özendim bak şimdi.bi çay koyuverem kendime bende.ben napayım işte yumoş büyütüyorum.yarın kontrolüm var bakalım kaç yumoş oldu.biraz korkuyorum galiba.:18:

dddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr:28: bu ne şimdi ne mi geri sardım.ssönmez nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn canııııııııııııııııııııııııııım.

ay bu havalar.insanı hasta ediyor.dikkat et canım kendine.ohhhhhhhhh çayda var.bende özendim bak şimdi.bi çay koyuverem kendime bende.ben napayım işte yumoş büyütüyorum.yarın kontrolüm var bakalım kaç yumoş oldu.biraz korkuyorum galiba.:18:

Ev sıcak cnm. Ama hafta sonu vs çok üşüttüm. Seyyan kıs yat battaniyenin altına yumoşların sıcacık olsunlar :34:
Korkma kıs niye korkuyon. Çağırma olumsuz şeyler. Allah ın izniyle hepsi tam kıvamına gelecekler
Yorma kendini keyif yap büyüsün onlar sonra bebiş olsunlar sana amînamin amin

dddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr:28: bu ne şimdi ne mi geri sardım.ssönmez nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn canııııııııııııııııııııııııııım.

Kıssss seyyanım çok imteniyom senin tickerına ya. Maşallah 41 kere kaç yıllık evlisin sen ne güzel. İnş bende hayırlısı ile hayırlı bir insan ile öyle uzun yıllar önür boyu yaşarım evliliğimi :16:

Ev sıcak cnm. Ama hafta sonu vs çok üşüttüm. Seyyan kıs yat battaniyenin altına yumoşların sıcacık olsunlar :34:
Korkma kıs niye korkuyon. Çağırma olumsuz şeyler. Allah ın izniyle hepsi tam kıvamına gelecekler
Yorma kendini keyif yap büyüsün onlar sonra bebiş olsunlar sana amînamin amin

üşütme şimdi ev bulcan,ev taşıcan.iyi olman lazım senin.valla bu kadar olur.şuanda battaniyenin altındayım.inş.canım ya bebiş bi gelse artık.amin amiiiiiiiiin amin

Kıssss seyyanım çok imteniyom senin tickerına ya. Maşallah 41 kere kaç yıllık evlisin sen ne güzel. İnş bende hayırlısı ile hayırlı bir insan ile öyle uzun yıllar önür boyu yaşarım evliliğimi :16:

ben canım mayısta Allahın izniyle 12 yılımı doldurucam.Rabbim sanada hayırlı,anlayışlı,seni çok sevecek,çok mutlu edecek bir eş nasip etsin canım benim.birde bebişle taçlandırsın.ohhhhhhhhhh değmeyin keyfine ondan sonra.

bu sana 3.yazışım kız küstünmü bana seeeeeeeeeen:14::14:hemen kaçtın ya varmı öyle bakem.hadi gel hadi gel:46:

canım hoşgeldin.nasılsın gülüüüüüüüüüüüüm.moralin nasıl düzeldimi bari.

ben canım mayısta Allahın izniyle 12 yılımı doldurucam.Rabbim sanada hayırlı,anlayışlı,seni çok sevecek,çok mutlu edecek bir eş nasip etsin canım benim.birde bebişle taçlandırsın.ohhhhhhhhhh değmeyin keyfine ondan sonra.
Amin amin aminnnn cnm. İnş ya. Koca şart değil insana hayatta ama îşte o anne olma içgüdüsü varya o çok ağır basıyor. Kaybettiğim meleğimi bebeğimi istiyorum Rabbim den. İnş hayırlı insandan hayırlı sağlıklı evlatlarım olur
üşütme şimdi ev bulcan,ev taşıcan.iyi olman lazım senin.valla bu kadar olur.şuanda battaniyenin altındayım.inş.canım ya bebiş bi gelse artık.amin amiiiiiiiiin amin

Hissettim demek ki :)) bugün ne hissetsem içimden geçen bir bakıyom olmuş.
Arkadaşım aklımdan geçiyodu bir baktım msj atmış gibi.
İnş seninde bu defa bebişin olcak inş amin amin amin.
Allah ım kimseyi evlat hasreti ile yaşatmasın. Yaşayanlara da güç versin inş.
Hepinizede bir sürü bebiş versin inş da özlemle istediğiniz bu zamanları onlarla uğraşmakdan hatırlamayın inş

Amin amin aminnnn cnm. İnş ya. Koca şart değil insana hayatta ama îşte o anne olma içgüdüsü varya o çok ağır basıyor. Kaybettiğim meleğimi bebeğimi istiyorum Rabbim den. İnş hayırlı insandan hayırlı sağlıklı evlatlarım olur

Hissettim demek ki :)) bugün ne hissetsem içimden geçen bir bakıyom olmuş.
Arkadaşım aklımdan geçiyodu bir baktım msj atmış gibi.
İnş seninde bu defa bebişin olcak inş amin amin amin.
Allah ım kimseyi evlat hasreti ile yaşatmasın. Yaşayanlara da güç versin inş.
Hepinizede bir sürü bebiş versin inş da özlemle istediğiniz bu zamanları onlarla uğraşmakdan hatırlamayın inş

canım sakın evliliğe soğuk bakma.elbette koca şart değil .ama sen daha gençsin.benim iki arkadaşım var.kötü giden ilk evliliklerinden sonra 2.evliliklerini yaptılar veeeeee çok mutlular.ilki kötü oldu diye bu seni korkutmasın.Rabbim hayırlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın inşaallah.seninde mutlu olmak hakkın.ve olmaman içinde bir sebep yok.Rabbimin izniyle sende güzel bir evlilik yapacaksın.ve o annelik duygusunu tatdacaksın inş.

selam kizlaar...nasilsiniz ben iyim cok sukurkocayla aramiz iyi yani idare eder,zaten hey heylerim tepemde bide bugun hastaneye gittik,konusmaya tutmadiya...dedim yeni tedavide ne yapacaksiniz?yuksek dozda ilac verecez dedi..uyuz kari kan fihtilasmasini sordum 5 6 dusuk yaptiktan sonra diyo yaa...bekleyim 5 6 dusugum olsun sonunda aaa sende kan pihitlasmasi var diyecek...deli oldum yaaa,rahimdeki polip e bakacaklar ne alemde diye...bidahaki denemeye yuksek doz ilac verelim dedi...gerek yok bidaha olmuycak burda dedim, 5 6 dusuk yaptiktan sonra sizin arastirmanizi beklemiycem dedim oooww diyo zilli...ay kizlar hala sinirim gecmedi yaa,benim bebeyimi koymadan oncede varidi bu niye bakmadiniz dedim ses yok.cok sinirliyim kizlar benden boyle iyim merak etmeyin canlartim benim

canım çok sağol bilgilerin için.oldum olası zaten bu zeynepkamili sevmiyorum :50:ilk 3 ay gitmiştim sonra yunus emreye geçtim ama orda sağolsun bi çatlatma iğnesi bile yapmadı 1 senedir ordaydım:26:dedim bu böyle olmaz ben aşılama istiyorum biraz suratı düşer gibi oldu ilk zaten yollıyabılırım dedi.oan dedimki sen yıne zeynep kamile git hem bakalım araştırma yeri nedicekler:25:jinekolojide çok iyi bi doktor denk geldi çokta sevdim ama beni infertilite ye yolladı ee ordakilerde berbat:50:zaten buyuzden bırakmıştım zeynep kamili:31:şimdi netteki yorumları okuyorumda gerçekten hissettiklerimi okuyorum sanki:26:aşılamada 17mmde çatlatma vuruyolarmış mesela en basidi:44:ve tabi çoğunluğu tutmuyormuş:26:heleki şu hsg işi aklım karıştı napsam ne etsem bilemedim iyice .aynı zamanda pkoluyum ben adetlerimi ilaçla oluyorum nasıl ilerliycem zeynep kamilde bulamadım bir yolunu:26:hsg dan korkmuyorum canım anestezi olmasına gerek yok benım için sadece oan benı rahatlasa yeter:1:acaba başka yerde çektirsem bana birşey derlermi ki:26:inanki orda çektirirsem ağlamaktan bayılırım herhalde çok taktım bu zeynep kamile:27:allahım tedavılerımızı boşa çıkarmasın ben daha başında bukadar sıkıntı yapıyorum ya kaç defa deneyenler napsın:50:

Canım bence istediğin yerde çektir bişey derlerse bilmiyordum burda çektirmem gerektiğini dersin....ayrıca rahim filmini adetin bitimi ile 1 haftalık süre içinde çektirmen lazım tatlım..geciktirme ...ilaçla adet oluyormuşsun adetin bitince 1 hafta içinde karar ver çektir..inşallah tüplerin açıktır sorun yoktur......canım ayşe035 te pkoluydu ama şimdi hamişşş hemde aşılamaylaaaaaaaaa inşallah sende olursun canımmmmmmmmmm...:49::49:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sakın evliliğe soğuk bakma.elbette koca şart değil .ama sen daha gençsin.benim iki arkadaşım var.kötü giden ilk evliliklerinden sonra 2.evliliklerini yaptılar veeeeee çok mutlular.ilki kötü oldu diye bu seni korkutmasın.Rabbim hayırlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın inşaallah.seninde mutlu olmak hakkın.ve olmaman içinde bir sebep yok.Rabbimin izniyle sende güzel bir evlilik yapacaksın.ve o annelik duygusunu tatdacaksın inş.

Amin cnm amin amin
Yüce Rabbim kalbimi yüreğimi biliyor. Gerisi Rabbim in takdirine kalmış
Evliliğe soğuk bakmak değilde güvenmemek diyelim. Ne bilim ya bakıyom bazen çevreme insanlar ne kadar vicdansız oluyor. Buda beni soğuuyor.
Elbette iyi insanlarda var ne bilim.
Ya mesela bugün iki ark konuştum Allah bozmasın koocaları çok iyi.
Yani var elbette hayırlısı ve inş o hayırlı insanlardan biride beni bulur. Bana çok dua edin olur mu. Çok ihtiyacım var

Bu arda ev bakmaya başladım. Bakalım artık şindilik bütceme göre bişi olmadı ama kısmet ne zaman ne çıkar bilinmez
Bem çok şükür huzurluyum mutluyum

selam kizlaar...nasilsiniz ben iyim cok sukurkocayla aramiz iyi yani idare eder,zaten hey heylerim tepemde bide bugun hastaneye gittik,konusmaya tutmadiya...dedim yeni tedavide ne yapacaksiniz?yuksek dozda ilac verecez dedi..uyuz kari kan fihtilasmasini sordum 5 6 dusuk yaptiktan sonra diyo yaa...bekleyim 5 6 dusugum olsun sonunda aaa sende kan pihitlasmasi var diyecek...deli oldum yaaa,rahimdeki polip e bakacaklar ne alemde diye...bidahaki denemeye yuksek doz ilac verelim dedi...gerek yok bidaha olmuycak burda dedim, 5 6 dusuk yaptiktan sonra sizin arastirmanizi beklemiycem dedim oooww diyo zilli...ay kizlar hala sinirim gecmedi yaa,benim bebeyimi koymadan oncede varidi bu niye bakmadiniz dedim ses yok.cok sinirliyim kizlar benden boyle iyim merak etmeyin canlartim benim

canım öncelikle iyi olmana çok sevindim.eşinle de ranızın düzelmesine sevindim.tedavi işine gelince.1.si polip işini mutlaka çözmelisin.2.si kan pıhtılaşmasına baktırmalısın.ki bunları sende farkındasın.eğer bu gittiğin yer bunlara cevap veremiyorsa başka yere gitmeslisin.türkiyede tedavi ihtimalin var mı canım.eğer yoksa daha iyi bir yer bul bulunduğun şehirde yada ülkede.hollanda daydın sen dimi.neyse bunlardan önce moralini yüksek tut.güçlü ve kararlı ol.stres yapma neolur.biliyorum bazen insanın elinde olmuyor ama en azında denemeye çalış.kartopu nasıl.teyzesi için öp onu kııııııııııııııııız.

seyyanımmmmmmmmmmm bebişimmmmmmm görmemişim tatlımmmmmmmm küsermiyimm hiççççççççççç
iyiyim bitanemmmmmmmm sen nasılsın....çamaşırlar mis gibi olmuşlardır topladın mı???
rabbim bebişinin çamaşırlarını toplamayı nasip etsinnnnn....

Amin cnm amin amin
Yüce Rabbim kalbimi yüreğimi biliyor. Gerisi Rabbim in takdirine kalmış
Evliliğe soğuk bakmak değilde güvenmemek diyelim. Ne bilim ya bakıyom bazen çevreme insanlar ne kadar vicdansız oluyor. Buda beni soğuuyor.
Elbette iyi insanlarda var ne bilim.
Ya mesela bugün iki ark konuştum Allah bozmasın koocaları çok iyi.
Yani var elbette hayırlısı ve inş o hayırlı insanlardan biride beni bulur. Bana çok dua edin olur mu. Çok ihtiyacım var

Bu arda ev bakmaya başladım. Bakalım artık şindilik bütceme göre bişi olmadı ama kısmet ne zaman ne çıkar bilinmez
Bem çok şükür huzurluyum mutluyum

Allah huzurunu ve mutluluğunu arttırarak daim etsin inş.dua etmeymiyiz hiç.ev işinide takma kafana nasip işi.bulursun inş en kısa zamanda bütçene ve gönlüne uygun bir ev canım.

seyyanımmmmmmmmmmm bebişimmmmmmm görmemişim tatlımmmmmmmm küsermiyimm hiççççççççççç
iyiyim bitanemmmmmmmm sen nasılsın....çamaşırlar mis gibi olmuşlardır topladın mı???
rabbim bebişinin çamaşırlarını toplamayı nasip etsinnnnn....

iyiyim canım ya çok şükür.evet mis gibi koktular.burada lodos var o yüzden yıkıyayımda kurur diye düşündümdü öylede oldu.ayyyyy Rabbim o günleride gösterir inş.hepimize.onları yıkamakta ayrı bir zevk olsa dimi.minnak minnak........

turkuazcımmm geçmiş olsun canımmmmmmmmmm kendine dikkat et canımmm....

nekadarzor hemen kaçtın mı yaaaaaaaaa???? iyi olmanıza sevindim canım rabbim bozmasın.....

antisocialden haber var mıııııııııııııı yaaaaaaaaaaaaaa çok merak ediyorum ulaşabilen var mı????

muhat eslem nurusima,asbelove,kays,antikdeniz,ecrinnn07,ayşecim,süpriz06,asenat,hayalot ,esma,ema,emcs,bahar...........adını yazamadığım melek anneleri kendinize iyi bakın özlendiniz.....

iyiyim canım ya çok şükür.evet mis gibi koktular.burada lodos var o yüzden yıkıyayımda kurur diye düşündümdü öylede oldu.ayyyyy Rabbim o günleride gösterir inş.hepimize.onları yıkamakta ayrı bir zevk olsa dimi.minnak minnak........

inşallahhhhhhhhhh bitanemmmmmmm..rabbim bütün kadınlara nasip etsinnnn.minik minik ayyyy içim bi hoş oldu....
senin yumoş iğneleri nasıl gidiyorrrrrrrrrrr.kontrol yarın mı???????????inşallah tedavin sağlıklı hayırlı bebişle taçlanırrr.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X